Везиева изпълни заканата си и започна смяната на трима директори в ДКК

Министърът, упражняващ правата на собственик на акциите в капитала на ДКК ЕАД се намеси решително по спора между изпълнителния директор Ваня Караганева и трима от членовете на борда на дружеството

Обратно в новината

Коментари - Везиева изпълни заканата си и започна смяната на трима директори в ДКК | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вези,защо не вземеш да се гръмнеш!?За малко си,временно си и скоро си отиваш.

Абе тия двете да не са в по-близки интимни отношения?

От Продължаваме да Крадем са силно възмутени, че са ги хванали. Как смеят ? Кирчо вече е сигнализирал канадското посолство, Перо и Чичко Сорос.

Докато беше в Дубай тая намери ли време да се запознае с документите събрани от борда на директорите? Или вече документите и доказателствата нямат никакво значение? Само че госпожо и да успеете да ги уволните тия документи няма да изчезнат.

Нали ма ЛГБТИКю, как смеят да пипат марионетката ви!

Герберите сега ще се окопаят по всички позиции, а при неизбежното си отстъпление ще следват политика на изгорената земя. Но то и предния път, като падна комунизма, беше същото.

Как имаш 30 плюса под статия с 5 коментара? и около 1000 прочитания?

Като ви хванат по бели гащи и то документирано веднага почвате ама моля другарко те герберите са ни виновни, аман от лигльовци

Хахаха направо счупи тъпомера не олигофрен

А твоята оставка кога, кирчова калинке? Работата стана дебела - от ДКК изпращат документите за престъпленията на калинката Караганева до Къовеши, ККОНПИ и Прокуратурата се самосезираха и задействаха разследването на корупцията на Кирчо в ДКК, а тая нищо не може да замаже.

Гербаджии, никой още не ви е започнал да ви чегърта. Превзели сте всички институции - СЪД, ПРОКУРАТУРА, МЕДИИ, КВЕР, БЕХ. Но скоро и това ще стане.

И настана Герберски вой :)

Кви гербери те гонят като калинката Караганева за 1 месец е насътворила сума ти престъпни корупционни схеми, за които документите и доказателствата се изпращат директно до Европейската Прокуратура, за да не може Радево-Кирчовите мошеници да заметат престъпленията си под килима.

Тая Рая Каназирева има ли нещо общо с Данито Каназирева?

Цъкни си още 50-100 плюсчета, тези са ти малко, гьон, скапан, тролов!

Ако не бяха тези трима директори щяхме да опростим 50 милиона на Дунарит. Явно са дали ВМЗ-Сопот на частна фирма. Милионните договори за адвокати въобще няма да ги коментираме. За това е хубаво да има разпределение на властите и силна опозиция, за да се следят тези неща и да се алармира обществото!

Киро канадеца обеща мостове, магистрали, 2-3 тунела под балкана, много заплати, малко корупцията. Подкрепям. Само защо нищо не обеща за македонския космонавт. Това беше най-фешън

Лежи на тая кълка и чакай още малко, докато калинките на Харвардските шмекери краднат и с гъзовете си. Ще ви припомним 1997 и белия автобус. Ще трябва, обаче, да минете и през Дондуков 2, за да натоварите на него и Мунчо Кауня.

Все още служебен министър иска да обезглави ДКК ? Та това е Военно промишлен комплекс (Кинтекс, Дунарит, ВМЗ...). Освен тях и туризма другото е заспал заек на завой...! Защо иска това ? Заради назначената калинка с къса косичка от някакво НПО със страшно много разновидности на половете.

Глупости на търкалета си надрънкал ДКК трябва да се закрие, точно както и БЕХ и други паразитни слоеве без ясна функция освен присвояване на парите от гербери и депесари. А онези се разцвилиха и махнаха директорката, синхронизирано с гешефтурата и цацаратурата , та затова сега махат тях. Не виждам нищо нередно и нелогично.

Аз ако съм на директорите, ще кажа, че чакаме становището на прокуратурата и Кьовеши и ако не е така, както твърдим си подаваме оставките. А тази ще е министър още 2 седмици, така че няма какво да иска.

Тия двете кози да не са сестри? Много си приличат по малумното изражение

ДКК е нещо като Гьола на Граничен Пункт Капитан Андреево и нищо повече ! Да се закрие по-бързо !

Ама директорите излязоха с обстойна мотивация няколко страници относно действията на Караганева. Нека министъра бъде така любезен да се аргументира защо иска оставките на директорите. Точка по точка да разпише кое не е така и как точно е. Тъкмо и ние ще останем с някакво (може би лъжовно) впечтление за прозрачност.

ЕЙ ТУЙ ЧЕКМЕДЖЕ НЯМА СВЪРШВАНЕ.

Така ще е - вече откровен саботаж и война във всяка институция, всеки орган на държавата, във всяко министерство и държавно и общинско дружество. Така е в превзетата от десетилетия от мафията държава! Никой не иска да му отнемат откраднатото и да лежи в затвора за престъпленията си или престъпни действия и бездействие, вместо да е на някое екзотично място по света, в къща в Барселона, Гърция, Дубай, ЮАР,...

Везиева за скандалите в ДКК: Да сезират Кьовеши и за скандалите, които ние видяхме 03.12.2021 Сега, когато ние се борим да направим процесите прозрачни и законни, този медиен интерес служи за нещо на ДКК. За какво - явно ще стане ясно след време. Но иска ми се към техния призив да сезират Европейската прокуратура за това какво е извършила изпълнителната директорка, да ги помоля да включат и темите, които ние видяхме - за язовирите, за правителствения комплекс, как са сключвани договори с търговски дружества, които да предоставят адвокатски услуги - теми, за които биха били така добри и тях да ги включат. Това заяви пред журналисти служебният министър на икономиката Даниела Везиева. Тя изрази позицията на ведомството за последните скандали около Държавната консолидационна компания. ФрогНюз припомня, че трима от Съвета на директорите на холдинга обявиха директорката Ваня Карагенова, че е извършила редица действия, противоречащи на закона, които са нанесли сериозни финансови щети на ДКК, респективно и на държавата. Скандалът бе подхванат от партия ГЕРБ. Партията обяви, че Карагенова е предоставила правата на ВМЗ-Сопот на частна компания. И Даниела Везиева, и Карагенова отрекоха обвиненията, като икономическият министър заподозря политическа атака. От ВМЗ-Сопот помолиха името на компанията да не се замесва във политическата ситуация в страната, с което също отрекоха да имат общо. Сезирана от сигнал от изпълнителния директор на ДКК (другият е Рая Каназирева) и медийни публикации, Софийската градска прокуратура съобщи, че е била разпоредена проверка по случая. Везиева обяви, че ще поиска оставките на тримата членове на Съвета на директорите, защото са изнесли неистинни твърдения - декларацията, която е подписала изпълнителната директорка, че била в служебни или трудови правоотношения, което категорично не е вярно, както и договорът за адвокатски услуги и е нанесла щета. "Може би решението за освобождаването им е закъсняло, но когато аз станах министър проведох среща с тях, те ми обясниха, че предходното управление е било свързано с разпореждане от страна на министрите, било им е налагано взимане на определени решения", разкри Везиева. Икономическият министър посочи, че не се притесняват от проверки, а начинът, по който се изнася информация, която не отговаря на истината. Според нея е имало опити за удар върху военнопромишления контекст.

Ами че тя везиева се връща от Дубай бе глупак:))))) Дори не е погледнала документите които са приготвили от съвета на директорите. Тая колорадския бръмбар дето я уволниха сама си призна че е действала еднолично което е незаконно. Само че няма как да скриете документите за нарушенията й.

Защото това което съм написал е абсолютно вярно и за разлика от тебе не съм платен коментатор. Сега колко заработи за това че имаш два отговора под коментара?

Май не си прочел отговора от СД на ДКК за който говоря. Само опорката на служ министър.

Кво те боли, нали за теб има подаръчни торбички. Там Узунов ви ги разпределя вече по цвят. Жълтите са за Дамаджан ефенди.

Ти си пущай чаршафите с тъпизмите на Кутьо, а документите с далаверите на тази кака падаща си по жартиери и хомосбирки, вече е при Кьовеши Скоро за нея и за тази мутра на снимката мандалото ще хлопне.

Немой да се зориш ма, овцо метилява ... Щото тва ще бъде ежедневие при "новите" ... Е, вероятно не за дълго ... докато излезем на улиците, когато нема да има глезотии като свински уши и палаткови лагери, а трепанье на умирачка ...

убивай!

Предаването на Сашо Диков тази вечер.

Некадърниците на тиквата знаят че изритването им е просто въпрос на време и се опитват да се изкарат жертви.Мощни шутове по задника за всички герберасти.Всеки назначен от -ГРОБ-бъдещ безработен.

видната русенска фамилия потомствени комунисти не мога повярвам на очите си че нещата от преди 30 години ги преживяваме отново със същите хора

Проблемът е че всъщност по случая ще се произнесе Брюксел. И май мнението им не съвпада с това на служебната министърка.