17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква е сумата, която ще спестим в крайна сметка, за едно дете?

Добре де,защо трябва да ги облекчавате накрая на годината-пак декларации,документи,ведомости,пак опашки,чакане мотаене?!Защо не им отпускате всеки месец по 35-40 лв. и готово?

никъде не чака в края на годината... И до сега имаше облекчения за работещи родители, които се ползват чрез работодателя при годишното преизчисление на ДДФЛ. А и дори да се подава декларация в НАП с един ПИК нещата се получават доста лесно, още повече, че вече работодателите подават персонална информация за всеки свой служител и реално на хората се поднася готова попълнена декларация, по която евентуално може да се добави нещо или да се коригира, но за средно интелигентен човек нещата са доста улеснени. Колкто и да не са наред доста неща, то не може да се отрече и това, което е направено.

Направете подоходно облагане и необлагаем минимум на всички работещи, и дайте на всички деца детски надбавки, не само на ча-ве-та-та! Моят син нямаше късмет да получава детски, не защото доходите ни бяха високи, а защото праговете на бедност бяха ниски и на практика ги получаваха само безработните!

данъчно облекчение , а от колко % ? или зависи от счетоводителя

Толкова ли е трудно да направим за всички да работи по една схема, или пари за всички деца, или данъчни облекчения за всички? Опа, забравих, че на една специална категория българи няма как да им направят данъчни облекчения, понеже са с "професия" постоянно безработни.

Имате сериозна грешка в сумите- 450 а не 4500 лв Де тоз късмет да са 4500

4500 лв е данъчната основа, върху която ще се изчислява облекчението. Няма грешка. 10% са 450лв.

Е пак бива де 450 лв, кой ти ги дава, пак а нещо. Това е за всички над 510 лв нали така ? Че в новината пише С точно 510 , което ми се струва безумно ...

45 лева по малко данък

Алоооо нали много бля,бля,бля ВМРО нямало да подкрепи и т.н.- циркаджийски номера....ОНОВО!

Как не ви е срам - отново дискриминация. Детските са детски, защото са за всички деца. За пореден път излъгахте, че ще бъдата за вскички деца.

Така се стимулира отговорното родителство.

повярвахте на нещо, което се раздава през Социалното министерство, по закон за семейни помощи, че ще се отнася за всички? Думата "помощи" е разковничето....