Васил Велев: Трябва да има уволнения и разследване за кражбата от "Топлофикация"

От КТ "Подкрепа" предлагат подписаното между работодатели, синдикати и изпълнителна власт тристранно споразумение да стане програма на правителството до края на мандата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неще народа да Ви събере всички на стадиона , после да ви навре на ЙОПЛО- А тя фикацията сама ще си дойде , да ви ....................... мошенническа !!!!

ВСИЧКАТА ОПГ ТОПЛОФЪК ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯНА ДО КРАК! Потърсете Държавен Вестник, брой 60 от 07.07.2020 г. ТАМ ще НАМЕРИТЕ: Решение № 8294 от 26 юни 2020 г. по административно дело № 14350 от 2019 г. Решение № 11603 от 31 юли 2019 г. по административно дело № 13721 от 2017 г.

Боклук ПУТКАрепа!!!

Велев, има официалнжо опровержение от Топлофикация София. Май ти си за съда, а? https://blitz.bg/ikonomika/toplofikatsiya-sofiya-prodava-100-ot-proizvedenata-elektroenergiya-naplno-prozrachno-na-blgarska-nezavisima-energiyna-borsa_news760078.html

Всички станахте големи "борци " за спарведливост - Я Васко , обясни кака на тези хора , ТИ как стана таков голем "бизнесмен", и какво толкова предприе , че стана такъв"предприемач" с холдинги и тем подобни , и с какви пари ?! Я ни разкажи как всичките от 55-ти до 70-ти набор ВСичките станахте големи борци против комунизма и с какви пари станахте крупни бизнесмени , и какви са били майка ти и баща ти , защото това МНОГО УДОБНО се ПРЕМЪЛЧАВА в биографиите Ви ???

Остави настрана с какво е започнал! Важното е в момента как трупат богатство- с кражба на труда на работещите. Колко извънреден труд не са платили- месеци или години? Трудът е стока. Кражбите, които те извършват, не ги споменават, а сочат другите като крадци.

То като Божков , като се толкова борят за справедливост , като им се разровят л---та ще лъсне и колко и какви данъци са плащали "големи бизнесмени " - С кардени пари лесноп се става "бизнесмен" - Я ги изгладувай и спестювай тези пари да те видим тогава какъв ще ми си "прдприемач - Смешници !!!!!

Да, трябва но това трябваше да стане отдавна, а те сега се опитват да ловят риба в мътна вода и от много акъл ще бъдат изритани!

Само за "Топлофикация" ли?????????

Ами прочети официалното опровержение, па тогава се прави на мъж https://blitz.bg/ikonomika/toplofikatsiya-sofiya-prodava-100-ot-proizvedenata-elektroenergiya-naplno-prozrachno-na-blgarska-nezavisima-energiyna-borsa_news760078.html

Какво значи ТРЯБВА?, трябвало е отдавна, и не само в топлоф икация, а във всеки ресор, навсякъде, нека не изреждам... ЕТО ЗАТОВА ХОРАТА СА НАВЪН, ИСКАТ ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗВРАТЕНОСТ, ГРАБЕЖ И БЕЗХАБЕРИЕ ДА СЕ ПРЕУСТАНОВИ И ВИНОВНИТЕ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ, СРЕДСТВАТА ПРИВАТИЗИРАНИ И В УПОТРЕБА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА!

хората са навън щот са тъпи. и ше си ги употребът - пак. Дано си навън за нова лична сделка - твоя си. тогава има смисъл.

Разследването трябва да почне от КРЪСТНИКА Тулуп и да слезе до тези като теб. Вие ограбихте българия, вие я продадохте и унищожихте. Съд и затвор за цялата мръсна сган, политици и олигарси!

Аз мисля, че разледването трябва да започне от аферата "фронтиер",Красимир Георгиев и една госпожа Нинова , коато в момента се изживява като лидер на една партия," бореща" се срещу корупцията.

Само в тиквостан наказанието за кражба е уволнение.Няма 6-5 много сме строги :)Ах, да и разследването да не забравяме.Десетина години клатене на каскет.Малее страх!

Назначаването за посланик или консул в чужбина също е наказание при комунистите и герберите - стар похват още от социализма.

50 МВтч по 20 лв. МВгч си е точно 1000 лв. поне нормалната математика тъй твърди!

Я сега го умножи по 90 дни * 24 часа:))

Ма само 2 млн ли Па отнема и за половин чекмедже

Фандъкова затова ли се е скрила като Самоковска мишка?

Тия Мутрафон Бизнесмени и Псевдо Синдикалисти май са хвърлили око на Топлофикация и искат да изритат още няколко хиляди работници на улицата.

113. С цел подкрепа на ядрената безопасност в Европа ще бъде отпуснато специфично подпомагане за извеждането от експлоатация на следните атомни електроцентрали: - 490 млн. евро за „Игналина“, Литва, за периода 2021—2027 г., с максимален процент на участие на ЕС 86%; - 50 млн. евро за „Бохунице“, Словакия, за периода 2021—2025 г., с максимален процент на участие на ЕС 50%; - 57 млн. евро за „Козлодуй“, България, за периода 2021—2027 г., с максимален процент на участие на ЕС 50%. Освен това ще бъдат предоставени 448 млн. евро за ядрена безопасност и извеждане от експлоатация на собствените инсталации на ЕС.

спокс бе, боеко само кеша го интересува. немало да има ток и нек. еми боеко ше си внася от турция.

Ти, Васил Велев си позволи да кажеш, че българите са мързеливи, а те ти показаха колко им плащат на запад. Ти си жалък капиталист фен на капиталистичното робство!

тоя е капиталист, колкото дървеният кон е кон ::::))))) чист АЙДУК си е

Е хиии тази топлофикация колко пъти ще е преоткрадвате? Да бяхте оставили Вальо топлото пък то сега ко ?

Докато не фалира. Близо е.

Нищо не става без знанието на Самоковката крадла тъй като са под неин контрол.Иванчева е ВИНОВНА нали Фандък крадлив.

Основната грешка в мисленето на работодателите е, че изграждат цехове, изграждат структури, но не изграждат хора.

като чуя топлофикация, се сещам за вашия дрОгар вальо топлото, дето забърса 4 500 000 лв! и вашия съд го оправда!

Всъщност намериха в сейф 4,5 милиона, иначе ги завлече с 18 милиона. А 90-те милиона дето изгоряха в КТБ? А 35-те милиона дето ги харизаха на Ковачки миналата година, за дето им продавал тока на борсата? Докато не я вземе частен оператор няма да се оправят нещата.

50 МВтч са някакви "семки". Или инфото не е сбъркано или умишлено се крие нещо.

Някой ще разследва ли работодателите за кражбата на труда на работещите? Неплащането на извънреден труд трябва да се криминализира.

Разследвай ми оная работа, като си какъв печен стани ти работодател

Гузен, негонен бяга.

Сериозно ли бе, лизач?

Не разбрах как 50 Мбтч х 20 лв по-ниска цена прави 2 000 000 лв. Маи дир-а е объркал мерните единици.

Къде е в цялата схема КМЕТИЦАТА Слънце

Обвинявате че крадат, хем да били работели Какво да работят? Да продължават да крадат? Баси измислените профсъюзи ОСТАВКА МУТРИ!

Е само 2 милиона са взели дали ще се съберат в нощното шкафче

измислената държава "българия" да се разтури! всичко на юг от балкана да се даде на Турция, а всичко на север от балкана на Русия! стига с този евтин евро-бардак!

Австрия и Унгария къде са в подялбата, бе Северозападе?

Синдикати, които стоят на страната на правителството и дори не си правят труда да проучат какви са исканията на тези, които уж защитават....я си ходете на майната

абе, дирници, кво ми завряхте компа? това ли е нова форма на евро-цензурата, а? кво стана със свободата на словото, а?

А Фандъкова е честна и не е крала и тя да бъде арестувана и Съдена ? Всички от това Правителство начело с Главния Мафиот Борисов в Предварителния Арест ,то могат като Доган и Пеевски да се скрият ! ОСТАВКА на Правителството и Борисов ! ОСТАВКА на ФАЛШИВАТА Кметица Фандъкова и Мая Манолова да си влиза в ролята на Истинска Кметица на София !

Гласувал съм за Кадиев, мразя Фандъкова. Но БСП в управлението на каквото и да било ще е само крадене.

Kadiew ли? Малеее... Тоя е най-големия прекупвач на ток! Лицензите са му ЛИЧНО от дългия инкасатор. Другия път не гласувай за него, а го разстреляй. Прочети малко бе! Всички министерства от тоя гад купуват тока.