Варненският апелативен съд потвърди условна присъда за неплащане на почти 300 000 лв. ДДС

Обвинението се отказа от искането си за затвор на подсъдимия и за конфискация, а съдът изтъкна в мотивите си "изключителната престъпна упоритост - неверните данни са отразени в над 100 фактури"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варна, Варна, там да се чудиш как оцелява бизнеса, всичко е измамник и тарикат там, освен малките магазини, те поне се изхранват, беше невероятен град 90те, преди да се завъртят няколко банди

300 000 лева срещу, 3 години условно с 5 изпитателен срок? Къде да се подпиша? А този, "младеж" ги е дал за домове за сираци и стари хора, нали? :)))

Законите оправдават неспазването на законите. Не миюсе обяснява надълго, вижте само как се извърта физическо лице, юридическо лице. Имам къща извън общината, в която живея и плащам данъци и такси по пощата. Какво и как е станало, не знам, но получих съобщение, че дължа още 1/ ЕДНА/ стотинка . Пазя съобщението и ще го сложа в рамка в коридора.

Гербаджийска България, сър!

Всички от съдебната система са се образували от времето, когато ГЕРБ не е съществувал в правния свят. Освен това, всеки знае, че съдебната система не е много близка с управляващите.

Опа, пак редактора на Гугъл - образовали, а не образували, но и второто е вярно, защото съда отдавна си е със същата организация на съществуване.

Ще цитирам по памет Дилов-син : Функцията на прокуратурата ни е , когато хване престъпника да го задължи да дели с нея.

Няма такава държава :)

Този яко е шарил по съдиите. Няма такъв "независим" съд! Особено след "изключителната престъпна упоритост" ?! И следва..условна присъда?! ЦИРК!