17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагли, самозабравили се боклуци. Бесилката ви е малко.

бочко си храни калинките

Тези неграмотници ще направят всяка възможна промяна в законите само и само да могат да ни обират законопозволено.

върховенството на закона..........то се промена от заинтересовани командващи основно в техен личен интерес .

ГЕРБ е гарант за всяка несправедливост в България - бандата на простата мутра я има само, за да краде.

Забрана на политическите партии! Ще стигнем и до там, но не по трудния начин, а след дълга агония, защото нито акъл имаме, нито топки...

избори идват и държавната администрция трябва да се стимулира и то яко. Ако не сега кога има сгоден случай, а това че изборите бце си и кпува с комитетски пари си е за едно друго място.

Чиновник да си в днешно време!Топло местенце,сигурна заплата плюс бонуси,задължителна отпуска,уреждаш без проблем роднини и други-срещу още бонуси.Ама това вай не е от днес,а е практика от стотици години!Значи,няма еволюция!Трябва друго!

Шайката работи за себе си и за държ. администрация - многоброен електорат.

Това позволява на политическите назначени, да вземат по 2 - 3 заплати, без да стават за чеп за зеле...

Вечната Амбър- Кирито Ананиев в качеството си на зам.министър ей от такива участия по времето на Орешарски е сгънал повече от половин милион и затова сме на туй дередже! Сега по тивито съобщиха, че съдиите пък си гласували по три допълнителни заплати. В село без кучета е така!

Лобизъм му е майката в тези времена на пилеене на парите от заеми. Властимащите полудяха от миризмата на пари, както стръвно животно, от миризмата на кръв. Затова е имало революции...

Немаядоха се тия.... Оставка и затвор. Може и трудов лагер с тежък физически труд.

Папкате ли изроди?

НЕ СЕ НАЯДОХА111111111

Отвратителни нахалници са това "слугите на народа"! Тихомълком пак на трапезата със суджук! Заслужават да бъдат изгонени от парламента с тояги! ОТВРАТ!