Въпрос за милиарди: Какво се случва с акциите на Amazon след развода на Безос

25-годишният брак приключва с неяснота около финансови трансформации, които ще предизвика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

Бла, бла, бла, една камара проституиращи "анализатори" са се изказали по темата, за да си заслужат... надницата, но нищо съществено не са казали:)))! Тръгнал паралията по... чуждо, ама щял да се съсипе психически(?!?)и те се притеснявали за него:)))?!? За него ли се притесняват или за онова, което е капало досега от сметките му в техните е съвсем друг въпрос, ама нейсе, щом са казали, тъй да е, дано да успокоят... "инвеститорите и акционерите", че иначе, кой ще плаща за... илюзията:)))

Колко обичам България! Тук дяловете във фирмите са лични и не са Семейно Имуществена Общност. Демек при развод другия не получава дял от фирмата.

нашият витринен капиталист с обръсната оплешивяла тиква от В.Търново какво чака та не се е развел още?! тръгнал да ми внася роби-работници от Пакистан... ай да си взема и той някоя млада селянка от Летница и да миряса!

Всеки успял парично мъж на 50 превърта. Хормона го удря в главата и развод. Следва младо гадже. И в нашата скапана държавица не е ли същото? Че се чудим на светът от близо.

Абе да му се чудиш на тоя, че новото гадже хич не е младо, ами е на 49. Не си струва цялата разправия, но Безос е решил друго. Все пак той знае, че голяма част от милиардите му са измислица. Цените на акциите зависят от това колко са търсени, а търсенето зависи от психологическите нагласи на търсещите ги. Ако утре всички решат да продават, акциите ще се сринат.

ти ще да си някой много богат. Разбираш ги тези работи. Не си някой панелен плъх на заплатица. Благодаря че ни светна. Я сега кажи числата от тотото за другата седмица.

Е той и Путин би шута на бившата.

Още един дето се взе много на сериозно .... А таз ,като я гледам само парите я интересуват ! В крайна на краищата и фирмата ще пострада и хора ще останат без работа !

Е батка, тоя пък ако не се вземе насериозно...Стегни гърдата малко, запри плюнките

Как какво се случва, почва едно голямо местене от левия крачол в десния, но прогнозите са че до два три дни тренда ще се обърне и ще преобладава местене от десния в левия.

Всъщност, уважаеми икономист-експерти, нищо не се случва с нищо. На хората просто не им пука. Те пак ще си пазаруват от Амазон независимо кой се развел, умрял и каква е цената на някакви лъжливи хартийки. Както и огомния скандал с Фолксваген, ами още не са фалирали, нито пък смъкнаха цената на Голфа наполовина. На обикновените хора не им пука.

Джефката ако не е подписал предбрачен договор, женичката ще го обере до шушка. Нада ли е толкоз прост, но все пак. Иначе тая се е осигурила с кинти за следващите 10 000 години.

25години му е прала чорапите. 4 деца му е родила. Редно е да вьеме някой лев.

какво се случва. парите са за харчене, това се случва.

пропускат да отбележат, че жена му на Безос има фундаментална роля в развитието на бизнеса на Амазон и дълги години е била (ако ли и още не е) един от важните директори в корпорацията. Предвид индикациите, че разводът ще е приятелски няма грам основание това да е причина за поевтиняване на акциите. По-страшно за Амазон би било рецесия на американската икономика, която злите и не толкова зли езици вещаят. Щото това ще ги удари по всички фронтове.

Била е тя. Имала е важната функция да прави кафе и да масажира смока.

не мога да пускам линкове с доказателства колко много моят коментар е прав, а ти си в заблуда.

Може ли да ни обясните защо изтрихте коментара на "коментатор", а оставихте този на "любител"? От любопитство питам

От малък не живея в България и за последните 10г построих успешен бизнес (не успешен като Амазон разбира се, но за 2018 изкара малко под $9 милиона). Ако трябва да съдя по себе си и по други хора с бизнеси построени от нищото, бих казал че Безос и съпругата му ОТДАВНА са разведени и поне за последните 5г живеят на приятелски начела). Да направиш един бизнес успешен, започвайки от много малко, е НАЙ ТРУДНОТО нещо което един човек може да направи в живота си! Да направиш това в размерите на Амазон е направо ФЕНОМЕНАЛНО - сигурно имаш повече шанс да пребориш злокачествен рак без лекарства от колкото да направиш нещо такова). Няма как семейните отношения със съпругата да не пострадат...всъщност, не се сещам за случай където отношенията да не са пострадали. Бъдете убедени че тя също е изморена и не опира само Безос. Някои хора казват че в живота всичко е възможно....може и да е така. Но може да сте на 100% убедени че не е възможно да имаш всичко едновременно. Първо едно, после друго...така може. Но едновременно...не може! Ако можеше да се върна назад във времето, ПЪРВО бих направил това което исках в бизнеса и едва след това, бих се оженил. Но повечето хора правят нещата едновременно а след това откриват че нямаш сила и енергия за всичко и трябва да избираш!

Много вярно! Едно по едно, ако искаш да има продължителност. Може и едновременно, но е за много кратко.... и идва избора. Горчив опит.

Джефката е ашладисвал чуждо, пише го в другас татия на дира.

Безос и Макензи са направили Амазон, не само Безос... дрееееебна подробност. За останалото си полу-прав. Няма как да си добър бизнесмен и добър баща едновремено. Заблуда е тезата "първо ще правя кариера/бизнес, а после семейство". Важи както за мъжете, така и за жените.

Декапитализират се много хитро, за да спестят данъци. По време на комунизма в България се правеше същото за панелка. :)

Какво ми дойде до главата, да ги мисля сега тези, двамата и милиардите им!

Ако не друго, ще бъде най якия развод за последните 100 години.

Vdigat se ;)

Милиарди, билиарди, трилиони, губи 50 миоиарда за 1 ден, печели 20 милиарда за един ден... Всичко това е част от стъклената кула, която градим човеците. Всеки човек може да облече през деня една дреха, да изяде един хляб, ще отисе до тоалетна, ще си измие зъбите, ще се изпоти и ще се изкъпе. Щастливци са тези, които имат любими хора и са близо до тях, а най-голямото богатство е любовта и мирът. Всичко друго е мъгла, която Лукавият използва да ни изкушава и съсипва. Жалко за Джеф, че се разделя със съпругата си, дано намери пак път към щастието и спасението си.

доста щастие има човека, ке си купи ко му требе ....и щастие също ...

Ми хванал си е доста по-млада и засукана мацка от съпругата му. Човека се е родил отново и отново вдига самолета. Та намерил е път към щастието, поне за известно време.

И ПРЕДИ ВСИЧКО МИ ДРЕМЕ НА УЯ!

Хм а дали не просто опит да се раздели имприята

Балонът Амазон го очаква борсов крах. Пазарната капитализация драстично превишава печалбата.

Къде тва??? На борсата в кремъл ли?

Шегаджия, развесели ме :)))