Валери Симеонов предлага законови промени срещу "хазартната зависимост"

От НФСБ искат залите за хазартни игри да бъдат локализирани в курорти и петзвездни хотели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тойа тъпанар от кога разбира от кумар или е бил кумарджия

Човече, ти си неграмотен!

да тази завшсимост е съсипваща живота..трябва са се спре, не харесвам Симеонов но и много прав

ами то като има алкохолна зависимост,защо не забранят и него:)Мноооого сте прости

Брей, какъв герой. За всеки случай оставя вратичка за тарикатите, в курортите и хотелите може, на други места- не. Така не става, господа, или се забранява тотално, или се разрешава на всички. Ама нали трябва да уредим нашите хора...

Дотам я докарахме - очевидни неща да бъдат адмирирани като героизъм. ХАЗАРТЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОТАЛНО ЗАБРАНЕН.

Далаверко какво стана с едни 58 милиона на Домусчиев.

Бургаския далаверко поправя пълен монопол на цеката и ефбет.

Не те харесвам, но някои от нещата много ги одобрявам. Това е едно от тях. На ул. Пиротска от К. Величков до пазара Д. Петков има 2 казина. По същия начин от другата страна на Ал. Стамболийски по същия начин. Затова напълно подкрепям предложението.

Новоцарско време имаше един икономически гений, ЗМП - Василев. Та, той за БТК, каза "Държавата е лош стопанин, да я продадем. Е, оттогава цената и се утрои, но кой му пука. Кой "таковал, таковал", Мара не е мурва. А, г-н Василев и досега ни консултира мъдро от медиите. За БГА да не си спомняме, там имаше един г-н Божков, ама за мъртвите или добро или нищо. Така, че давайте управленци. Поправи се - мирно !

в ръжта" - перефразирам Селинджър. Грижа за здравето на народа. Кой, кой, кой - нали така крещяхте? Кой допусна тези самовлюбени недомислия до управлението на държавата ? Няма ли някой поне да каже нещо ?

Рекламирате по телевизията тотото а се правите на луди.

Е хайде сега тото си е тото. Навремето си беше тръпка, както и държавната лотария. Но всичко беше умерено тотолизатор 1път седмично лотария 1 път месечно. Сега незнам колко пъти има тиражи?

за пореденпът показа,че Е ебахти тъпото парче, няма конкуренция.. като се бореше с шума се пребори да е с един час повече шума..сега кво ли ще последва!

Честният и безкористен бизнесмен Цеката харесва това!

Откъде накъде някакъв ГНОМ ще ми казва как да си харча парите.МН ПРОСТО ДЖУДЖЕ

Харчи си ги където искаш. Казина обаче нямат място в жилищни квартали. Едва ли ти пука, но моя приятелка се разведе заради хазартната зависимост на съпруга си - всичко, което изкарваше го профукваше в залите. Години наред тя гледаше детето им с изцяло собствени средства. Съпругът не само, че профукваше всичко, но и теглеше бързи кредити, които също проиграваше. Синът им не иска и да знае за баща си. Като толкова искаш да си съсипваш живота, едва ли ще ти е проблем да се разходиш до някой лъскав хотел. Ние не искаме децата ни да живеят в близост до казина.

_stankow

Тази зависимост е страшна. Трябва да се вземат мерки !