Ваксинационните паспорти могат да спасят бизнеси

Чрез тях ще се ускори икономическото възстановяване и ще се съхранят работни места, пише в. "Индипендънт"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ААААА... не може така. Дискриминация. Този който си е купил кола няма право да я кара докато всички не си купят коли. Що той да кара, а аз не????

ма не може така. аз не харесвам коли - няма да си купя кола. Така че няма да карате коли.

Правилно, и задължлително жълти звезди за неваксиниратните!

Гого, Стела и Светльо с един ИП адрес. що така?

Защо удобно се пропуска, че хората прекарали коронавирус са имунизирани и то със сигурност от 99.99 процента, а не както е при ваксините между 81 и 94 процента (зависи от вида на ваксината). Защо не се издават паспорти на тези хора? Нормално е точно те да могат да ходят безпроблемно навсякъде. Това, че масово управниците се правят на луди по тази тема, а непрекъснато гледат как да принудят повече хора да се ваксинират не е никак добре. Това кара нормалните хора да се замислят дали наистина няма нещо гнило.

Кво праим с тези , които нямат смартфони , а ?

Кой няма???? Ти сигурно имаш 5. Познаваш ли някой без смартфон? Дори баба ти има. Па ако наистина няма - ще си го изпечата на хартия, гланцира и ще си ползва QR-кода. явно не търсите решения, а проблеми.

Точно така. А въвеждането на демокрация от китайски тип ще изстреля икономиките направо в небесата.

Да не би Китайците да предлагат тези паспорти?

Не бе те вече имат, и локдауните от тях ги видяха

Определено трябва хората да помислят за завеждане на дела с иск за защита от дискриминация. Никой няма право да знае здравословните ти проблеми, освен личните лекари. Затова има опазване на лекарска тайна. Евентуално, при специфични заболявания, би могъл и работодателят да знае част от здравния статус на служителите си. Такава принуда е недопустима по отношение на ваксинирането, което е доброволен акт. Особено ваксиниране за риновирус, какъвто е COVID-19. Тези ваксини са в експериментална фаза, фармацевтичните фирми дори не крият този факт. Изпитването им на този етап става само с доброволци, на които се заплаща.

За 0.0001% от случаите за които говориш, няма нужда да прецакваме 99.9999%, а просто да се въведе допълнително правило.

Права е Стела.Преди запознанство с мъж една жена няма право да знае дали мъжът ,към който проявява интерес ,

Доколкото ми е известно ваксинацията е доброволна. Има хора поради медицински причини не могат да се ваксинират. Това още ограничи правата им. Това си е чиста дискриминация. Отдалеч прозира крайната цел да се пробутат платените вече ваксини и някой да обере каймака от цялата далавера.

Поне ползвай едно име като пускаш 2 поста почти еднакви, но явно не ти е харесал първия.

Тайно и полека започна натрапването на тази идея.Разбира се в името на хуманизма и демокрацията!Интересно кои ще са прокажените?

Открихте топлата вода! Ваксините са спасили човечеството от десетки болести! Ще го спасят и сега!

Нещасници , това е абсолютна принуда , не е задължително да се ваксинираш , но ако не си , не може да отидеш никъде и не може да правиш нищо , това граничи с геноцид !

напротив. Ситуацията изисква да има локдаун и маски. Но защо да ги има за тези които имат имунитет? Това е дискриминация спрямо тях. Хем имаш имунитет, хем да носиш маска, хем да не те пускат. А пикльото които го е страх от ваксината не си слага такава и грачи като за 100.

И как такива паспорти ще минат в съда? Това е директна дискриминация.