Властите в Русия искат колите да са с вградени дрегери и да потеглят след отрицателен тест

Владимир Путин отдавна си е изградил репутация на трезвеник, за разлика от Борис Елцин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги ще се намери трик да се избегне.

Някой руски олигарх бая ще се налапа, пък и Жужин покрай него...

значи мужиците ще потеглят трезви и ще пият докато карат

Продавам помпа за реанимаци (ръчна), много изгодно за 9000 рубли.

Продавам помпа за реанимаци (ръчна), много изгодно за 9000 рубли.

Ееее...х, преди повече от 35 години си бях направил вноска за Запорожец и още не ми е излязъл реда..?!?!

Ми тя жената не пие ... ще духа

jingiby

Мужика ще кара жена си да му праве свирка в колата, а после да духа на дрегера и после - газ....

Какво е ОТРИЦАТЕЛЕН тест за алкохол.. минус промили ли показва ?

Потреблението на алкохол е спаднало с 43 процента между 2003 и 2016 година, но на бояришник е скочило с 2000%

Правилно, апропо в трите най-големи града на алкашия вече се пие малко по малко отколкото в съветските времена именно щото всеки има кола, а когато си на волана не можеш се нафирка по руски....сиреч като говедо!

Пияндурусия хахаха. Колко зле трябва да е положението за да направиш подобно нещо? Хахаха.

Един измислил МОЛИВА ,а после друг - за добро или лошо- ГУМАТА. Та и с дрегера- такаа.......

Да чакам ли още нормална новина от Русия?

Ха-ха, много смешно....... дришльо! За Запорожец никога не е имало ред, винаги можеше да се купи, ама ти не знаеш тогава си бил в ташаците на татко си!

Глупости на търкалета! "VOLVO" много отдавна са го направили в автомобилите си! Двигателят не може да се стартира, ако показанието на дрегера не е в нормите!

A може да мери и кръвното и пулса преди да запали.

vs

30 милиона алкохолици,500 хиляди регистрирани бездомни деца

Ти кога успя да ги прочетеш ?

Голям си простак

vs

Малоумник тов е тяхна статистика,тъпо сляпо руско лаино

С 2000% ти си е смалил мозъка в тъпата кратуна

До Dancko - слушай бе пияндурнико затвори си плювалника, че миришеш

Такива протести ще си докарат, че и Путин няма да може да се спаси.

Коя жена БЕ ? Твоита убавата ?

Протести за такава глупост никой няма да се хване да прави

га га га га гааааа! това на россиянски е ха ха ха хаааа ми то тогава тия идиотище си минат на тачанки! автомобилния транспорт ще престане да съществувува!

Volvo, не Лада бай Ставри. И вероятно ще го откраднат.

Голямата философия сутрин пред всеки блок един по един трезвен срещу някоя паричка да ми пали двигателите. Пък вие кво им се присмивате, ние да не би да не сме нация от алкохолици? Я всеки от вас, които обичате да пийнете да опита да изкара една седмица без алкохол - точно никога няма да стане.

Много си зле.. Това, че познаваш само пиянки около тебе, не значи, че другите са като теб. Я, вземи излез от своето пространство и виж извън квартала ти за друго хора. Ще се убедиш, че има и такива, които не пият. Банален коментар..

Помня, когато Борис Николаич слезе от самолета в Дъблин как се кандилкаше, олицетворение на държавата си, както и нашата сегашна Кратуна де, цар Файермен

Има дето не пият, да, ама колко са?

Кавал в Норвегия, която не Русия, подчертавам, го има това отдавна. Те зле ли са? Как мислиш? Виждал съм го с очите се, не сестрата на лелинчо ти го чела нейде. Качва се шофьора на автобуса, дърпа една прозрачна гофра и духа. След малко пали и тръгва. Та пак питам, те зле ли са? Или мислят за хората си. Ако говорим за алкохолици, любимите ви англичани ги гледаме на курортите постоянно какви са. Гледайте голямата картина, и си извадете главите от задниците, моля!

Може и хороскоп да ти праи :)

Не им трябват дрегери. Просто да им отнемат шофьорските книжки.

Че са пияници, пияници са, но освен това са умни. На държавата ще и отнеме 5 години да разработи и въведе системата с армии пияни чиновници, на хакерите ще им отнеме 2 дена да я хакнат.

Умни руснаци действително има - нито повече нито по-малко от останалия свят. Тъпаците им обаче са направо another level и благодарение на шуробаджанашката им система на бизнес и управление са НАВСЯКЪДЕ, а не както в цивилизованите държави на опашките за безработни.

Сигурен ли си че трезвен психопат-комплексар/бандит/крадец и лицемер е за предпочитане от добронамерен функциониращ алкохолик?

Защо два дена? Две минути ти трябват, за да намериш някой трезвеник да духне вместо теб в тръбичката, после палиш и тръгваш...

Ще кажеш на някой трезвен да духне в дрегера и пак ще караш пиян. Тъпа идея освен ако колата не ти прави ДНК теста с кръвна проба. Да не говорим че щом е устройство може да бъде изключено или заобиколено като например колана който може да мине зад седалката и пак да св заключи за да не пищи.

Тия искат да спрат автомобилния транспорт ;)

Като у нас ?

на путя му е лесно- обикновено седи в скута на надървен рокер

В Русия не пият само ТЕРОРИСТИТЕ изпратени от Жужи Путин в чужди независими държави. Справка - 200 руски отпускари-трезвеници арестувани в Беларус в опит за държавен преврат тип Донбас.

единственото точно решение е силиконов шомпъл на шофьорската седалка извършващ регулярни тестове за алкохол на ....всеки 10 минути по време на каране. Защото руснака може да седне трезвен зад волана и да слезе пиян на 4 крака....

и въздуха ще стане един чист чист

Поредната руска глупост. Те крадат последни модели С класи, та една защита на Лада ли няма да шунтират.

Пропаднало общество и те искат да са фактор в света.Да си гният там и да не ни занимават със себе си

Идеята, автомобилите да бъдат оборудвани с дрегери за алкохол, не е "от вчера" и дори в някой страни се правят опити да се приложи и въведе. Това е една доста добра идея, особено за руската действителност, но има още много технически въпроси за осъществаването и прилагането ѝ на практика...

ХА-ХА-ХА: Че то Лада, трезвен дали може да я подкараш?