В Министерството на финансите се проведе първият Обществен съвет

Основната тема на срещата бяха заплатите в публичния сектор и пенсиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като психолог мога да ви посоча очи и поглед,всеки нормлен,човек вижда,стъкления опулен поглед,същото го имаше и на бойко министъра Николай Нанков

да докаже първо произхода на средствата по обучението му в Харвард. Един пълен цикъл на обучение в този университет отива средно на 500,000 щатски долара. Само да не излезе с номера, че е бил стипедиант и че са го приели там като такъв, защото това може лесно да се провери и ако излъже, сам ще си забие копието в гъза. Така, обтатно на въпроса, кои са мама и тате финансирали Асенчо с тази сума. Мисля, че обществото е длъжно да знае!

Определено герб ми липсват, в сравнение с фатмаковите кадри :))(

Къде скрипта тв-звездата, стероидния културист, спец по укриване на ДДС, Спецов? Щом го криете, значи има защо, укриване данъци е шеф на НАП?!

Основна тема на разговорите е Заплахите в публичния сектор причинени от съдийката на мутрите(Мафия Вранеску) която стопира работата на ключови структури в Държавата, като ББР, Александровска болница, дружеството Автомагистрали и др. Ще бъде поискана незабавната оставка на главния прокурор Гешев.