В Германия смятат, че тротинетките не са толкова "зелени"

В сравнение с колелото са значително по-вредни, твърдят от Агенцията за околната среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си гледат (и хранят, и предлагат жените на) мигрантите, и да не ни занимават с глупости...

stankow

Да, точно по бус лентите. Ми пуснете там и пешеходците, те нали са най-еко ! :D

В Германия смятат, че Хората не са толкова "зелени" В сравнение с Растенията са значително по-вредни, твърдят от Агенцията за околната среда

Имаше един виц, но съм го забравил и няма да го разкажа точно. Син се похвалил на баща си, че бягал сред рейса и спестил пари. Баща му му се е сопнал, защо не е бягал след такси, че щял да спести повече.

Габровче се хвали пред баща си, истински Габровец... ;-)

Напълно е възможно. Не го помня точно. Понякога вицовете имат по няколко варианта, че се препредават изменени.

Май германците започват да се вслушват в мненията за тоталната НЕекологичност на електрическия транспорт?!? Нали именно от германци беше направена простата сметка, че ако 90% от автопарка в Европа се замени с електромобили (както се очаква по директивите на ЕС до 2030г), то, за да се зареждат тези автомобили ще е необходимо изграждането на доста нови електроцентрали. И след като те не може да са атомни или на въглища, ВЕИ са маломощни и непостоянни, а ВЕЦ вече са построени, където може, какво остава? Ясно - да се построят 12-15 въглищарки в Румъния и България, например. Т.е., саждите за Ганьо, а чистичките strasse - за Дойчо... :-(

За съжаление няма да са въглищарки, а евро-боклучарки, т.е. всички EU-боклуци, пардон... сичкото EU-RDF

Страшно екологично е да караш велосипед пред тротинетка. Ама само ако е евтин. И само ако е на равен път. Щото ако си сметна цената на тениските и панталоните, които пера и хвърлям за един месец от каране потен по баира във Варна, сметката няма да излезе. Както и няма да излезе ако сравняваме велосипед за 5-6хил. лева. с тротинетка за 1000-2000. Защо? Защото този, който ви вземе 5-6хил.-10хил. за велосипед ще си налее парите в резервоара. Затова.

Германия смятала? На Германия дължим най-големите екологични катастрофи в средата на 20-ти век от тецове, заводи, градове, изобилието водорасли, киселиннни дъждове и пр. Да не говорим, че ни натресоха нацизма и комунизма.

Така е, тротинетките замърсяват повече от велосипедите!!!! Въпроса е колко замърсяват велосипедите???

велосипедистите отделят метан

В сравнение с автомобилите, които се движат по българските пътища (там, където ги има) тротинетките са топ екологични.

Така погледнато са прави - ходенето и карането на колело са най-екологични. Но ако сравняваме автомобил и тротинетка, тогава може би нещата няма да изглеждат по същия начин. Всичко зависи от базата за сравнение.

Ние пък смятаме, че в Германия вече се оливат от протекционизъм и двуличие. Не отива на една държава да се държи по този начин. Особено ако е наречена локомотива на ЕС( и може би най-УБЕДЕНИЯ КАТО РЕТОРИКА защитник на свободната търговия на световната сцена). СРАМ ЗА ГЕРМАНИЯ!

Победителите не ги съдят! Стани победител и наложи своето мнение. Сега е безполезно.

Вие ли ми сложихте минуса? Хайде да ми обясните след коя точно победа Германия се издигна до този (вече бивш)ранг? Освен това твърдението Ви не е вярно. Германия и сега я съдят на свободния пазар. Дизел гейт, спадащи продажби, поне едно тримесечие на отрицателен растеж на БВП (почти пред рецесия). Кой назначи Германия начело на ЕС за известно време? Кой позволи на Меркер да говори от името на всички страни, да кани емигранти от името на всички страни, да използва европейските институции като репресивен апарат за прокарване на собствените си политики и т.н. и т.н. (за Сверен поток, предвид съдбата на Южен няма да говоря дори).Смятате, че Германия няма да я съдят? Вие вероятно смятате, че зад океана, или пък на Изток не виждат. Съдебен процес няма да има, но сметката ще си я платят поради една много проста причина. За втори път в историята си правят сметката без кръчмаря на гърба на Европа. А в случая кръчмаря са големите батковци на световната сцена.В БГ също подмениха икономическия напредък чрез свой човек, издигнат чрез тяхна фондация. Доста години след приемането ни в ЕС бяхме само пазар - само хипермаркети се отваряха.

Хората просто си пазят най-милото, а то в случая въобще не е "онуй нещо" на германките, а автопрома.