В един ден Варшава бие по Брюксел за газа и еврото

ЕК не може и да ни задължи да съкратим консумацията на газ или пък да помагаме и на други страни, заяви министър Анна Москва. Качински пък предупреди, че еврозоната ще донесе бедност на поляците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Полша той ще ги оправи за три месеца има опит циглето

Колко много истини в едно изказване. Останал е някой трезвен в този ЕС. Нашата газ като я доставят танкерите ще я икономисваме или ще я препратим солидарно за Германия?

Къде са нашите гьонсурати да прочетат тази статия.... не на лицемерното ЕВРО в България!

Викторчо, цепиш ли се в лайняното съветско дупенце, цепиш ли се, а?

Учете се български “политици”!!!!! Продажни марионетки!!!!!!

Ами мислете за кого ще гласувате, за да не стоите гладни и на студено! Идват избори. Но както знаете, човекът е единственото животно, което може да се спъне три пъти в един и същ камък!

"В един ден Варшава бие по Брюксел..." някой да преведе на български, че нищо не се разбира

То им влезе яко на тези смешници

Поляците са чакалите на Европа!

Немците им даваха руска газ сега Тея им казаха да духат супата.

Щом еврозоната ще донесе бедност на поляците, то какво ли ще донесе на нас? Ако слушаме Тиквата, Про100Кирчо и Кокорко, то ще донесе благоденствие и богатство на целия български народ. Във всеки дом ще се монтират по още две чешмички - едната за мед, а другата за масло. Ние българите нищо няма да работим, но ще ни дават по 5 до 10 хиляди евро на калпак на месец! И те така!

Ти да видиш...

Съвсем му изгубих края. Последно, да ползваме ли газ или да не ползваме? Ако ползваме, може ли да е от високоемисионния руски терористичен газ или задължително да е нискоемисионен демократичен канадски? И, наистина последно, не мога да разбера защо поляците не искат да се къпят веднъж на две седмици със студена вода и да живеят при здравословните 5-8 градуса по целзий.

Тези боклуци нямат равни! Може би само балтийските републики са им на ниво! И не мислете, че това е защита на техния интерес, не! - просто правят мръсно на всички- Русия, ЕС ... Единствено лижат на САЩ де що може ...

Поляците показват характер. ЕС нещо като че ли взема да издиша, явно ЕС не е най-точната политическа структура за стара Европа. Толкова много държави да обединиш в едно, всички да мислят еднакто, е това няма как да стане освен с компромиси. ЕС навярно ще има, но ще се нагажда според времето и държавите в него, замисленото на теория може и да не стане на практика в пълен обем.

ами нормално, ЕС не е замислен като политически, а като икономически съюз

Браво на поляците. А нашите продажници от ПП го приеха преди още гейовете да са го поискали,но ще си го получят на изборите за всичките вреди които ни причиниха.

Поляците взеха нещо много да се отварят, и в източна, и в западна посока. Да не ядат накрая шамари както е ставало многократно в историята.

Конкретно за това защо? Че си гледат интереса ли?

всеки път, когато Полша си е гледала интереса, се е стигало до … подялба на Полша

И според тебе това ,че си гледат националния интерес и не скачат и да махат с опашка като нашите боклуци когато им подсвирнат от Вашингтон,Брюксел или Москва е отваряне?За мен така трябва да се държат всички национално отговорни политици ,мога само благородно да им завиждам на поляците ,че имат такива политици и управници!

Проблема на поляците е ,че са едновременно много малки за да са независими и твърде големи за да ги оставят да са независими.

Полските шавр.. нямат равни. До сега пищяха до небето да воюват с Русия заради собствени интереси в Украйна. Добре. После ревяха до небето за газ - добре, Германия с реверс от СП1 им напълни хранилищата, а собствените й останаха празни. Полша е един от главните виновници да не тръгне СП2- недемократично ги заобикаля с лоша газ.. същата, която нямат проблеми да смучат от СП1 и други тръби. До сега ЕС се правеше на ударен за въглищните емисии от полските тецове.. даже им купуваше тока като зелен. Путин удари газта и Полша забрани износа на въглища.. Сега - солидарност има само за полските ку... Те това е Европа, успех на нашите послушковци и НПО дебили - да стоят нс тъмно и студено и да ядат турски торове

Въпреки че не харесвам шляхтите , евала, мислят за народа и икономиката си. Нашите т.н политици продажници , само за себе си. Вечно им дупетатсво дадено от нас раята.

Ето това е държава. България е територия, но не и държава.