17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой мбал мбал - кака се ожени

Моля за отчет от правителството къде са 111 000 -те конфискувани биткойни и по кое перо са похарчени. Питайте ги всеки ден.

tonk11

Как се конфискува криптовалута бе?

На вас целия ви живот е един балон пълен с злоба,над това се замислете ,оставете криптовалутите на хората дето разбират .

Янко, не те знам колко и какво разбираш от криптовалути :), но, надявам се знаеш, че една голяма част от наличните криптовалути сега на пазара се държат от малък брой лица (физически или юридически), които просто чакат удобния момент да кешират и да излязат още по-богати от тази схема. вземи прочети мненията на Nouriel Rubini за криптовалутите, че са класическа Ponzi схема и не се обяснявай по разни лаишки форуми, че това било бъдещето.

Каква е тая злоба бе другари?нито биткойна се е сринал нито тоя дето пише статията вдява за какво пише...колкото и да не ви се иска дигиталните пари са бъдещето и няма да питат никой от пишиштите тук селяни без пукната пара в джоба дали го харесват или не ,но рано или късно всички ще ги ползваме .Така че тея дето са си нямали ,няма да имат никога а тея дето са си имали пак ще си имат било то биткойни,мозък или пари!

Ще ползваме, но не като биткоинта, пръкнал се от нищото.. А това с инвеститорите, дето се отдръпнали... Нали се сещаш какви "инвеститори" са и какви схеми за надуване на балони инвестират.

балона пак се спука :)))

Пирамиди, фараони и балъци за милиони :)

Това е идеална възможност да си купиш крипто за без пари. Декември ще има пак 20-30к за биткойн и Ганьовците пак ще цъкат с език по панелките. А някой умен човек ще продаде с огромна печалба и ще си продължи прекрасия живот.

Ганьовците сме цъфнали и вързали и само за инвестиции мислим. На нас не ни дреме как ще си платим новата гражданска, тока, даскалото на децата и купчината други работи, ние сме над тези неща и мислим за инвестиции, защото те са сигурна работа и ни носят печалба от която се храним. Това е така защото сме умни.

ахахаха дори няма да коментирам темата, просто ще се забавлявам на поредната безумна БЪЛГАРЩИНА... Всеки който не е участвал по някакъв начин - ТОТАЛЕН разбирач, нищо, че никога не се е занимавал, важното е, че е научил някакви думички като балони, пирамиди, фараони ахахахах ТИПИЧНО българско поведени, ние от всичко разбираме, политика, футбол и вече криптовалути! Всеки пък който е участвал по някакъв начин, без значение какъв е той, обяснява как това ще промени света и всички други са тотални дебили защото не участват в едно от ХИЛЯДИТЕ възможни неща на този свят. Явно това е единственото смислено нещо, всички трябва да спрем да се занимаваме с каквото и да било и бухай яко копачки и биткойни. А после в магазина виртуални домати ли ще ядете бе преатли? Както се казва, ако искаш информация, отиди в чужд форум, ако искаш да те нахранят, отиди в булгаристански. Даже някакви ТОП програмисти се заплашват тук, щели да си разкриват ип-тата АХАХАХАХ, абе вие какви жалки и смешни лайна сте.

Получиха стотици милиарди печалба преди няколко месеца скачаха от радост. Сега - стотици милиарди загуба и мъка. А то като го погледнеш общо за по дълъг период си върви нормално.

Като във всяка пирамида намазват тези, които първо се усетят и са най-близо до върха на пирамидата. Баламурниците ги захранват отдолу. Като сте толкова разбирачи някой би ли ме светнал къде да си осребря биткойна за истински пари.

Има доста сайтове, където можеш да си продадеш биткойните. Аз ползвам един във Великобритания.

Много злоба и неразбиране се лее из тези теми. За последната година само съм на над 300% печалба и продължавам да напредвам. А този спад в цените е напълно нормален за разгара на летния сезон. Например миналата година по това време всичко беше на дъното и никой от експертите по-долу не беше чувал за криптовалути. Гледайте си 30-годишните бмв-та и не се занимавайте с неща, които не разбирате.

Яжте хоя и харчете ток.

Ще си говорим пак след 1 година. Всъщност падна цената на нещо, което не разбирате. Не се става богат от въздуха. Споко.

само кат си помислим, че продадох на 18700............ що продадох? ми прочетох статиес, че 60% от биткойните в светъ се притежават от по-малко от 1000 човека. и че на 17-ти декемврий ше удари чукчето на първата офицялна транзакция с биткойни на чикагската борса. и си викам, тове е неква страшна спекулас. продавай и предупреждавай! въпреки еуфориата. те сега си дигат цената чрез вътрешна информациа, скачени сделки. днеска са законни, ава от 17-ти..................и те ти го те на. така си и стана. ти си копай. в добавка що борси беха окрадени, едно виетнамче опоска 32 милки миналиа месец, избега и се скри. ТА, РАЗБИРАМЕ ГО, НОГО ДОБРЕ ГО РАЗБИРАМЕ. КУПИ ОЩЕ КОВПОВЕ, НАПРАИ ОЩЕ 2 ФЕРМИ, КОПАЙ ДО ПРИПАДЪК. ДАНО СИ ЗЕЛ КРЕДИТ, ЧЕ И БЪРЗ. да го разбереш и ти де, не за друго.

Защо ли пишеш за неща, които не разбираш ? От IP-то ти у вас си личи, че се занимаваш със съвсем други неща :) Пиши си по редовните ти теми. Или искаш да те осветим, кой си ?

давай, не ми пука;.............. ще си пишем каквото и както си искам. само модераторчето мож до ме трие. не крадем и не убивам.

Нарочно ли пишеш неграмотно и с грешки или от копане на биткойни не ти остана време за училище. Ами ваште какво мислят за сметката за ток?

аха. съвсем нарочно пишем със грешки. щот ценгетата от ДС искат да ти образуват кочплекси, че си неграмотен и да унизът и ебанат и през мрежата, че си бил неграмотен. нещастници, да изискваш правопис у мрежата е напрао лудост. а тез, дет ти се връзват са мазохисти.. е, нетноизчанчениа стил си го въвеждам и пишем със съдържание, но не и с форма. и не никога не съм копал койни. търгунах с тех за кратко и спичелих нещо, славма богу. мипаха си по редъ като секи друг актив, който съм зачеквал.

Ха ха, защо се учудвате - когато Касперски официално предупредиха, че биткойните скоро ще се сринат от сащ го отрекоха - сега има ли какво да кажат ? По същият начин ще се спукат и балоните на Тесла и Айфон - единият с 80 хил. коли годишно, правени в палатки, но оценени "виртуално" на 80 млрд., а другите ги изместиха на трето място в света по продажби, но оценени "виртуално" на 300 млрд. - Хамерикански балони за балъци, които се пускат шумно, но без медийно отразяване ...

Чакай Tesla и Apple да се сринат! Не забравяй, че в САЩ масово се продават iPhone, там почти не познават други телефони. За Тесла няма да коментирам - отиди и си плати модел 3, и виж колко ще чакаш. Все едно тук през комунизма като пуснеха банани - чакаш един ден за 2 кг. При такова огромно търсене - няма как да се сринат Тесла и Apple. Те държат най-големите пазари в света и по печалби другите компании взети заедно не могат да реализират тяхната печалба. Има официални отчети по темата ако ти се чете. Проблемът на нас българите е, че тук реални нищо не се произвежда - само се копаят суровини (злато, мед и т.н.) и се препродава ел. енергия и горива, шепа хора печелят от субсидии, както и инвестициите на "нискочелите" -това ни е икономиката.

Тесла си е на загуба и никога не е била на печалба. Това и децата го знаят. Дано да излезе на печалба. Ха дано ама надали.

то пък една Тесла. Тесла е пегпетуум мобиле, а не батерия тип смартфон

Да бе той Мъск затова продава компанията, щото много вярва в светлото й бъдеще.

Искаш ли да ти продам стария си телефон за 1000 лева Защо от кога е? От преди 20 години. Ти луд ли си да ми продаваш стар телефон за 1000 лева?!? Виж са, той верно, че е стар ама си имаш телефон за 1000 лева...

Това „биткойн“ не беше ли онова, дето като го хванеш и няма вкус и мирис, но е обезпечено със мехурчета и дирижабли? Въобще с всякакви неща пълни с газ...

Пирамиди рухват, балони се пукат, тарикатите които излизат рано забогатяват, наивниците които стоят, надявайки се че цената постоянно ще се вдига духат супата, и така до края на света

Просто поредна спекулация с пазара. Масово държави инвестират в криптовалути, трилиони долари са вкарани, пазара няма да се срине дългосрочно. Въпрос на време е цените да се вдигнат отново.

Мдаа, вярваме, че си вярваш ... Колко се набута а - фермичка ли имаш ?

Парите си ги избих още преди години, от тогава само печалба. Същите глупости ги слушах още когато биткойна беше 100 долара, наричали са ме как ли не през годините. Е, аз направих пари, някои си останаха с говоренето.

Ако знаеш снощи каква сФи...ка ми направи Дж. Анистън, а някои си останаха само с говоренето.

Хе,хе! Тия с криптовалутите се оказаха по-глупави дори от българските пенсионери ,които си хвърлят парите от балконите.

да ама поне разбират малко от компоти....

че за това ненужно нещо наречено биткойн. се унищожават реални ресурси и те хич не са малко. А можеше някъде в Африка да обезсоляват вода.

А краварите ще опаткат 617 милиарда за военния си тероризъм... А колко напред щеше да е човечеството, ако САЩ не унищожаваха толкова много природни ресурси...

Продължават да убеждават хората, че нЕкакви неща съществуват, а тях всъщност ги няма. Легална пералня...

Ами то това си беше поредния балон, който логично се спука. Идеята този път беше доста кретенска - да използваш електрически ток за да караш компютрите да извършват сложни изчисления, които не могат да послужат за нищо друго, освен за верификация, че си направил такива изчисления. Тарикатите спечелиха, глупаците които не разбират и инвесираха в копачки и видеокарти загубиха. Докато има телета, ще има и касапи - нищо ново под слънцето!

баце, далечната 1989-та се фанах надомно да бачкам и изкарам пари. та, неква фирма ти предлагаше да разделяш пясък от стрити керемиди на прах. фацата беше, че даваш 50 лева за матряла и кат им го върнеш разделен - ти дава 150. обаче, свърших работата за месец и като отидох да прибирам пари: офиса затворен, хората ги нема. та, в България сме научени, светъ сега се светва.....а и има полза. що капти се изкупиха, що ток се изхаби..................... е браво, е нека, крипто форевър.

zeddd

Не може да загубиш нещо, което не си имал :) Цената им беше доста раздута и сега нещата просто се връщат към реалните им стойности.

Как беше там легендата за първите дни - две пици за 10 хиляди биткойна май :)