United Group обяви готовност да купи Vivacom

Активите на компанията са оценени на около 1,2 милиарда евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

United group, която е собственост на BC partners. Дружество с частен капитал, със седалище в Mayfair- Лондон. Русев ще продава на бившите си колеги:)

шофьори е раждала, ражда и днес, майка България!

"Купуваш за 330 млн евро, продаваш след 4 години за 1.2 млрд евро! Тотално пропаднала, корумпирана и загинала държава!" Прав беше Цветан Василве, когато каза, че случилото се с КТБ е обир, зад който стоят институциите. БТК беше собственост също на Цветан Василев, но я откраднаха за скромната цитирана сума. След Апартаментгейт и инсценирания избор за гл. прокурор - дълбоко се съмнявам някой нормален да иска да се пенсионира в България...

Разпродадоха ни и телекомуникационните компании. Какво още остана за разпродажба, органите на живущите в тази територия?

Сега земята остана! И нея ще я продадем!

Купуваш за 330 млн евро, продаваш след 4 години за 1.2 млрд евро! Тотално пропаднала, корумпирана и загинала държава! 30% за Боци!

айде 30% за бойко...

Затова се махнах от тая руска кочина.

Какви бизнесмени ражда майка България, купуваш евтинко, държиш три четири годинки без да вложиш и лев, и излизаш с МИЛИАРД евра чисто...финансови гений...Билчо пази се скоро ще сдаваш първото място при милиардерите ;)

Писна ми некой постоянно да купува и препродава корпоративен бизнес в БГ. Що некой не си купи Теленор в Норвегия?! Щото над 50% е притежание на норвежкото правителство. Така се постига стабилност. А в БГ всичко е на този и онзи чужденец. Тези United Group са регистрирани в Холандия и уж се управлява от сърбин на 39 годишна възраст. Ама съм почти сигурен, че собствениците са Холандци. Холандците изкупуват стабилно бизнес в БГ. А пък Скандинавските държави изкупуват енергийния бизнес на холандци и други - пример фирма NUON. Монополито си върви с пълна сила, а БГ става все по-бедна по притежание на бизнес.

Врътки, схеми, източване, прехвърляне, фалит, ликвидация ... ДГД ние бедните

Кой ти е виновен, че си беден...Напъни се малко, ама се съмнявам, че ще се сетиш или разбереш.

но си отврат

А аз бих ти се изплюл в сурата!

Всичко!

Оо тъпи бедни прости булгаристанецо цял живот герб бкп и дпс да те упрсвляват

След като спас русев-част от крадците на ктб,"закупи" виваком за 300 милиона, на четвърт от реалната цена още преди години, сега той и шиши ще си поделят 900 милиона.

Незнам кой какво ще подели но стратегически обекти са в чужди ръце .Може ли връзки на полиция ,армия да са в чужди ръце като навремето когато имаше кабели и обикновени телефони тези връзки бяха секретни.Същото се отнася за тока ,водата.Спират ток,вода и телефони и БЪЛГАРИЯ е в капитулация без война .До там я докараха предателите но няма да могат и да излетят че и летището не не наше.

нито армия имате, нито полиция! какви секретни връзки, кви 5 лв... На кой свят си сашеееееее

Ами то и правителството вече не е наше в комплект с народното събрание!

А къде забрави Суджука? Той раздава картите! И за него има дебел процент!