Турция ще строи завод за свои автомобили

Ще променим радикално разбирането за завод в съзнанието на хората, заяви президентът Ердоган

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никъде , ама абсолютно никъде няма по-прос човек от бай ганя! Турция строй мостове, летища болници , заводи и коли и бай ганя само влиза в интернет да хейти вместо да седне и да разгледа собственото си жалко бедно мизерно положение на малка жалка провинциална държа , която за разлика от Турция не изнася и не произвежда НИИИИИЩЩОО !! 1-вия коментар...абе аланколу...да те питам как така ти преци , че фолксваген ще направят завода си в БГ ? И това ли го е предвидила баба Ванга ? Ония пък в Истанбул нямало къде да изпие една бира...ти за това ли си отишъл в Истанбул ? За да пиеш бира ? Божи мили ! Какъв хрисриянин , какво християнство , колко набожен човек! Ердоган му откри цяла желязна историческа църква където да служи на Бог , нашия мрънка нямало къде да се пие бира. Вие никога не сте били християни бе , комунисти жалки ! Комунисти сте родени и такива ще си умрете , така както предвиждат всички социални , икономически и политически експерти относно бъдещето на България!

Ние пък ще си строим завод на Фолксваген - Те не са се отказали да строят завод в България, само изчакват да премине икономическата криза от коронавируса.

Кой ли ще купи турски автомобил , с долнопробното им качество с което са известни всички турски стоки .

0

Ами, до края на 90-те цяла България караше руски боклуци по принуда, без климатици, карбураторни и с минус пет звезди на всеки краш тест, така че малоумници все ще се намерят. Все пак Турция произвежда собствини автомобили не от днес и работи с рено, фиат и мерцедес, та по зле от Лада Калина няма да е със сигурност.

Той и Хитлер е искал да строи народна кола преди да почнат едни други неща.

Турция купи сааб 93, най вероятно колите ще бъдат базирани на него

Бяхме започнали още 1967 да правим Булгар рено в Пловдив.Бяха най сполучливите в соц лагера,имаше интерес от Полша и Румъния.После от Москва ни забраниха за да си продават техните боклуци.

Колата с камшично запалване ли ще е? :) Майтап няма, ама съм гледал прототипите на турската кола. Абе много ми напомня на една друга кола. Само ми е интересно - от кой ще купят двигатели. Щото ламарина всеки може да направи.

Производството на автомобили не е лека задача. Не защото е толкова трудно чисто технически, а защото има да се бориш с безброй патенти. Даже на китайците им се налага да се съобразяват с това, въпреки, че уж не признават западни патенти. Така, че ще видим каква точно кола ще излезе, но е твърде възможно турското в нея да е само трудът на работниците. Това е похвално, но икономиката на капитализма, а за сега друга работеща не е измислена, показва, че когато правихш нещо само заради идеяата да го направиш, демек пропаганда, то не може да просъществува дълго освен ако не наливаш постоянно пари в него, които вземаш от друго място. Справка - Кремиковци и много други соц недоразумения от Бай Тошово време.

Турска кола...има да се троши...

0

А на бас, че ще са 100 пъти по-читави от новите лади?

Смяаааааатай цял завод ще построят и то държавен. Абе усун докус то така ако се правеше икономика развитите държави щяха по 1000 завода да построят. Тоя нов вид социализъм ще строи. Това филм вече сме го гледали ние, краят му не е ок. Законите на икономиката са като законите на природата - неизменни и безпощадни.

Машалла !

Koлата ще е хибрид и ще струва толкова че да си го позволят всички желаещи.Ердоан си върви кучетата си лаят.След няколко години ще има голям интерес за колата и у Булгаристан.

Турска ТАТА

Ей сега се записвам за мангалски автомобил, ще седя на опашка пред завода и ще моля да се доредя за такъв с 200 камилски сили с цвят червен!....

Нещастника за теб няма да има,карай си стария Опел.

ти що не тролиш в якутски сайтове? В краен случай в уйгурски...

мангал не е помияр като теб, завистта ще те кара да вървиш като ритнато куче отзад

Колкото и да плюим и усмиваме турците

Турция е една развита и много поевропейска държава от България. Със сигурност ще направят това,което са решили. Предполагам,че това ще бъде една нелоша кола !

Най - проевропейска държава на всички земни кълбета. Ела ма ритни.

Аферим машала. Европа на европите. Ходи ги виж какви са европейци. Вцяк Истанбул 1 вид бира има и няма къде да я изпием щото е забранено до джамия да се пие, а джамиите а през си метра. Не стават тия за нищо. Като китайците са.

България увеличава шанса за VW и tesla...

Ние можем, доказали сме го...ама не искаме....

Диктаторите доста често объркват икономическата логика. Замисълът за производство на собствена турска кола е неосъществим поради икономически причини. Турция макар да е доста голяма страна не може да произведе необходимия огромен брой автомобили за да е икономически изгодно а за качеството да не говорим.

Казваш го това не от компетентност,а от завист и омраза !

да завижда да беше се видял що за помияр е този нещастник

PEYTSCH

Ще бъдат с един или два коня...Луксозния вариант е с тройка по путински и четворка по римски (квадрига)...Каруцарите трябва да викат гърлесто юруш и да псуват по ориенталски цигански...

що не си гледаш работата:))

може да го е клатил каруцар

Abe to i indiiskata "Tata" beshe za maitap v nachaloto, ama jia vij sega ... Nishto ne se znae!

Лепнах ти минуса само заради шльокавицата!

Само чакам да си купя Тур-тесла

Техните коли са патент на Фиат 124, модел 1973 година и се казват,Тофаш и Мурат и са пълна трагедия,ще си ги произвеждат само за Турция и Иран щото друг няма кой да им ги купи.

ще бетонираме и останалите плажове и градинки. А да видим сега кой ще надделее и ще излее повече бетон!

ама кой ще си купи турска кола? Трябва да е много евтина.

тойота корола, по едно време всичките нови бяха само турски.

евтина да бъде , има втора ръка коли за помияри като теб

Форд Транзит- турска сглобка е най-ужасното природно бедствие в което съм попадал

fiat doblo се прави там и добре изглежда като за класа си

Много, много болен “мозък”!

Направо да почват да правят F35!

F 16 да правят, а ние и Мпсквич не можем.