Турските банки продават златните си резерви

Дo ĸpaя нa 2019-а тpябвa дa се пoгacят oблигaции нa cтoйнocт $7,6 милиapдa

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя......>>>>>> Ecash10.COM

Целия финансов балон скоро ще се спука, и няма да се размине със залепване като през 2008... проблема е, че балона си е балон - пълен с гол гъз, газ де...пардон колкото и да е тривиално, само златните запаси ще гарантират оцеляване на икономиките

Празни приказки и въздух под налягане! Вярваш ли си, че американските банки имат златна алтернатива на експозициите си? Само за външните си задължения САЩ трябва да имат поне още 50 Форт Нокс-а. Икономиката оцелява с производство! Колко по висококочествено и високотехнологично е то, толкова по-устойчива е икономиката. Другата алтернатива за икономиките са храните (селското стопанство) и суровините (природните залежи).

Ха познайте кой купува това злато? -не, не са говедата и европейските им проститутки. -Русия и Китай.

Русия няма паре за пенсии, пък злато ке купува!!!! Дэлговете на руските фирми, към западни банки са толкова гилеми, че в скоро време, банкиге ще станат собственници на активите им!!! Китайците можи и да купуват, ама и там не сигурно, защото имат доста големи проблеми с амариканските мита и приходите спадат, а васелението тлябва да се храни!!!

petrovito

гИлем си спИциалис

Лошото световно управление е резултат от твърде голяма власт в малка група хора. Когато чрез машинации започне колосално отнемане на парите на средната класа, то с капитализма е свършено.

Турция има достатъчно резерви, не й плачете на гроба. РЕЗЕРВИТЕ ЗАТОВА СА РЕЗЕРВИ. Впрочем, икономиката на Турция с бързи крачки се откъсва от влиянието на никому ненужния задокеански гъзпапир. И нито една новина, че фед ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ ПОРЕД си събира гъзпапира от обръщение и вече е изтеглил 400 МИЛИАРДА?

И как се тълкува последния факт. Какво се очаквац

Очаквам преминаване на Турция в необвързаната глобална икономическа зона. Там СА Индия, Бразилия, Китай, Аржентина, Иран, Русия и още 40 държави.

в крайна сметка народа духа

Май скоро ше имат нов президент.

BajMihal

От твоите уста, в Божиите уши...

Егати, и като си помисля, че Тръмп срути турската банкова система само с един пост в … туитър..

това трябва да ни накара да се замислим на какви 'обективни критерии' се базира райтинга на банковия сектор и на икономиките като цяло, след като с един пост в туитър се стига до тук. Апропо- това същото отдавна съм го забалязал и за 'най-великата икономика в света'. Излиза секретарят по икономическите въпроси и казва, че всичко е наред, че икономиката цъфти, и инвеститорите се юрват да купуват американски долари. Дълговете на америкаските корпорации се пакетират като 'инвестиционни пакети' които шараните по света лапат, докато се стигне до поредната криза като тази от 2009-та и се окаже че 'суб-праймите' не струват нищо, и че еди прост заварчик от Оклахома, който е взел ипотека за 1 000 000 долара не може да ги върне никога. Само че този път дълговете се поемат от чуждестранните инвеститори, които пият по една студена вода, а американската икономика продължава да 'цъфти'.

Ако някой си мисли, че с туит, па бил той и на Тръмп, може да се срине банкова система на една държава, то той трябва да е изключително мега тъп или с една дума путлераст. А те могат да забелязват всякакви глупости, естествено нямащи нищо общо с реалността. А най-важното е, че сами си противоречат давайки за пример 2008 г., което вече се явява венец на безграничната им тъпота

Казах ви тъпи чалми - борд в евро! Ослушвайте се още докато потънете.

Да пълнят трезорите с баклава, че после .... "Като няма хляб, яжте баклава"....

"Oт 15 юни нacaм злaтнитe им peзepви ca пaднaли c пoчти 20% ", значи за Коледа ще има нов президент. Днес пак започнаха да подгъват лирата. Когато на международните пазари ти кажат че си умрял, по-добре лягай и мри ,та белким остане нещо в наследство. Справка Зимбабве и други такива яки места. Икономика с 24% лихва още не е открита.......

Много як коментар, култов! "Когато на международните пазари ти кажат че си умрял, по-добре лягай и мри ,та белким остане нещо в наследство."

А политиците от Изтока продължават ли продължават да недооценяват Чичко Сорос! Но това е въпрос на КАПАЦИТЕТ!