"Турски поток" излиза на сушата през май

Засега не е ясно какво ще стане с тръбата ,която трябваше да доставя природен газ за България, Сърбия и Гърция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами ако пуснат втората Украйна умре. А американчетата немат толкова кинти да ги поддържат живи. Майдана ще им излезе през носа. Стъпка по стъпка Путин си знае работата.

Става въпрос за първата тръба, газът от която е предназначен изцяло за Турция. През досегашния газопровод количествата ще намалеят, защото частта, която е предназначена за Турция ще се доставя по Турски поток. Но останалата част не може да мине, защото още няма втора тръба. Важно за нас е откъде ще мине тя. За руснаците е по-изгодно през България. Тогава може втората тръба да не навлиза в турска територия, а да продължи на север към България. Ако газта трябва да премине през Гърция, вече трябва да се използва маршрута през Турция. Това може да направи Турция една бъдеща Украйна при влошаване на отношенията. Руснаците едва ли ще искат такъв вариант, освен ако нямат избор. Освен това гърците подготвят газопровод с Израел и Кипър, от който имат по-голям интерес.

Да се помни! Орешарски,БСП и ДПСспряха Южен поток и прецакаха България! Неопровержим исторически факт

Южен поток бе спрян от американските лакеи, под давлението на Америка!

Южен поток бе спрян от американските лакеи, под давлението на Америка! Дано да ни е за урок, но като гледам соросоидния слугинаж, няма шанс за България!

А на сушата можеше да излезе не турски, а "Български поток". Както е казал народа: Ум царува, ум робува....ум патки пасе!

За големите специалисти (платени експерти).Който е любопитен да влезе в сайта Marine traffic.com и ще види кораба pioneering spirit, който полага тръбите. Намира се вече на 10 км от брега до селището киякой (енос) на 60 км южно от Резово.Както казва шопа, има такова животно!!!!

Ама нали ни казаха, че Турски поток нямало да има ?!

Днес гадовете ИЗПОзатриха много коментари!!!

А Тиквата да събере младите тиквета и дружно да пръцкат в хъбчето!

Ама как така? Преди всякакви капацитети твърдяха, че такъв поток няма да има.

Ами това е положението. Да ни е честит поредният подарък от нашите западноевропейски приятели, няма да има опасност от екологични катастрофи покрай трасе на газопровод в България. А тъпанарите, дето джафкаха как това с тръбите по морското дъно никога нямало да стане да бягат бързо за нови опорни точки от Козяк.