Туристическият бранш скочи срещу затягането на мерките в София

Директорът на Столичното РЗИ обяви рестрикции, според които заведенията ще работят от утре с намален капацитет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по- важно ? Да се намалят печалбите на туристическия бранш, или да се намали смъртността на българите ? Ако правилата не се спазват, а те видимо не се спазват, ще има и ограничения !

Туристическия бранш пет пари недава за здравето на хората. Интересно като се напълнят болниците, кой ще плаща тогава? в България човешкотото здраве и живот никога не е било на първо място. Държава където се чува думата на хора с основно образование ( КРЪЧМАРИ , ТАКСИДЖИИ, ..и др), а не на мислещите, където кръчмите са преди училищата и където за пари и майка си продават , НЯМА БЪДЕЩЕ. Възрасните, децата, а и обикновенните хора кучета ги яли. Най-важното е на селската батка кръчмата да върви, а "онуй хамавото дето е учило - докторчето да лекува стадото, пък ако ще да умира. Селската батка ще си фани самолето и ще се лекува у немско". Не е важно дали утре ще я има България, не е важно дали децата ни както и нашите бащи и майки да са здрави и да се радват на старините си.... Важното е КЕЛЕПИР да има.

докато има олигофрени като теб които вярват, че някой друг трябва да ги пази - тъй ще е...ама до 1-2 год ще се поразредите...

Докато няма тълпи без маски, но с тояги в ръцете - гръцката азбука ще продъжава да доминира, а фармацефтичната мафия ще прави милиарди.