"Туитър" вече не се движи в скоростната лента към фалита

Имаше върхове и спадове, така да се каже, но като цяло изглежда се движим в добра посока, отбеляза Илон Мъск

Обратно в новината

Коментари - "Туитър" вече не се движи в скоростната лента към фалита | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички "woke" бизнеси са се изнесли като по команда. Не е истина каква широкомащабна корупция и какво оплитане на властта и бизнеса са постигнали там. И нашите политици ще го постигнат рано или късно.

Мъск върна платформата на хората. Хубаво е когато цензурата бива изритана. За жалост в БГ пространството цензурата се счита за задължителна, но за там лек няма.Просто с времето жълтокафявките, които не харесват чуждо мнение ще си окапят една по една и ще си получат това, което заслужават. И остава най-цензурираното говно Фейк Бус. Или ще стане читаво или ще потъне в ямата при боклука.

по-добре да беха фалирали... тоя бизнес не е с реклама ами с промиване на мозъци ... а то и само пълен идиот би дал пари за релкама там

Ами именно, демокраДите помпаха пари от корупционните си бизнеси докато контролираха съдържанието, блокираха свободата на словото и ползваха платформата за промиване на мозъци. Като усетиха, че вече има плурализъм и спряха "рекламите". Не е истина за каква корупция и какъв политически контрол над бизнеса става на въпрос.

Спряха парите от ФБР и ЦРУ :)

Туитър не но Тесла скоро ...

Колко скоро? Тесла в момента на практика няма задължения, доколкото има дългове в размер на 9 млрд. долара и кешови резерви в размер на 20 млрд. А за последните няколко години построиха фабрики в Остин и Берлин. Тъй като последното тримесечие на 2022г. още не е приключило, можеш да погледнеш данните за продажби в първите три тримесечия на 2020, 2021 и 2022 години - 300.000, 600.000, 900.000. За първите три тримесечия на тази година са продали толкова, колкото общо миналата година и два пъти повече от 2020г. Колко да са зле Тесла? Между другото, в момента Тесла струва толкова, колкото VW, Тойота и Форд, взети заедно. Да, акциите им поевтиняха, но тази капитализация от 1.2 трлн. долара беше пълен балон и Мъск многократно заявяваше, че цената на акциите е прекалено висока.

Естествено, след като уволни 70 % от хрантутниците нещата тръгват в правилната посока. :-)

Туитър е работеща платформа , изкарва продукт .Мъск е Бизнесмен - взе Кеш пари срещу Биткойни и сега ги инвестира .Но има много хора които са прецакани яко .

Със средна скорост към фалита

С Туитър или без, все тая! Кактони с всички останали социални бози.

Мъск е най големия путински трол. Разбра се че години наред е манипулирал с това че е създател на Тесла, но това не вярно. Други хора са създали тесла а той е бил само инвеститор.

Ти си бил много навътре в нещата, бе!

Да, така е за Тесла. Всъщност един от двамата й основатели Мартин Еберхард е обикновен измамник, който спестява на Мъск, че компанията дори не притежава правата върху името "Тесла", нито пък домейна Tesla.com, та се налага Мъск да плати и за тях. Когато Мъск влиза в Тесла, компанията представлява един гараж и две маси с кафе машина ......... и много идеи за електрически автомобили. В тази връзка, как можем да наречем Тесла автомобилна компания при положение, че към момента на влизането на Мъск с пари няма произведен нито един автомобил? Нито един. А самия Еберхард показва сметките на Мъск за това колко ще е себестойността на роудстър-а, който възнамеряват да произвеждат, като му спестява факта, че тази себестойност е 120.000 долара, а в плановете на Еберхард е било продажната цена да е 90.000 долара. Само пълен невежа може да твърди, че някакви малоумници са хората, които са създали Тесла, а Мъск е влязъл наготово. Фабриката във Флоримонт, която започва да произвежда първия автомобил Тесла е купена с парите на Мъск, а самата компания става това, което е, продавайки днес над 1 млн. електрически автомобили годишно и променяйки из основи цялата индустрия, благодарение на Илон Мъск. Това са фактите.

Пропуснах да отбележа, че т.нар. "основатели" на Тесла и особено Еберхард лъжат Мъск, че нямат пари, за да инвестират ....... и в един прекрасен ден Мъск разбира, че докато той все още живее под наем, макар и милионер от продадения дял в Пейпал, Еберхард живее в собствена къща за 10 млн. долара. Днес той обича да дава интервюта и да обяснява как е основал Тесла, но всъщност е търсел будала с пари, който да инвестира в куха фирма. Просто Илон при всичките му минуси и факта, че не е съвсем на центъра, е много, ама много сериозна легенда в бизнеса и постиженията му говорят сами за себе си. Например, СпейсХ е първата частна компания в космическата индустрия, която днес е пълен монополист на този пазар, като има повече изстрелвания на ракети дори и от Китай в рамките на 2022г. А днес Мъск отнася сериозен хейт заради покупката на Туитър, но .......... той е последния човек на този свят, който може да бъде подценяван. За протокола, изобщо не съм му фен, но той е жива легенда в бизнеса

Всеки, който не ближе гъзовете на демокраДите и на военно-промишления комплекс на САЩ е путински трол, нали Путьо?! А ти като пишеш повръщни за пари - какво точно представляваш???

се беше напълнило с анонимни путкински тролове