17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ути и Манчев да предложат шопска салата от ягоди!!!!! Другият вяариант е всички на полето и да рупаме на мясдто зеленчуците без надценки. Тараторът - вече лукс. Баси.....

В София розов домат, български - 5/6 лв, почти колкото черешите.

Това е много хубаво че индексът на тържищните стоки е такъв. Лошото е само че на индексът на "нетържищните стоки" не му пука от това. Почти както на нефта - цената му падна 3 пъти, а цената на бензина падна с цели 20 стотинки. ДДс-то за туризма падна 9%, а шезлонгите станаха по 64 лева, цената на газът падна с 40%, а калинката на енергетиката, която кой знае защо още се преструва на министърка след като не успя тихомълкум да продаде електриката на България на кумицата си от Петърч, обяснява как наистина цената паднала с 40%, но тъй като било предвидено цената да се покачи, та сега тези цени ще се изчисляват не по реалната цена, а по "изчислената покачена" цена, поради което Топлофикация щала да свали цената на топлото с цели 14%... евентуално...

Домати и краставици поскъпват ---- ЛОГИКА ?

НАТОВА, ЧЕ ИМ Е СЕЗОНА, И ЧЕРВЕНИЯТ ДС-СПЕКУЛАНТ ИЗПОЛЗВА СЕЗОННОСТА И ТЪРСЕНЕТО - ДА ПРИЛАПА ПОВЕЧЕ. ЗИМАТА ПЪК ЩЕ СЕ ОПРАВДАВА, ЧЕ "НЕ Е СЕЗОНА" И ПАК ЩЕ КАЧВА! М СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕГОВИТЕ ДС-ЯГОДИ СА МАЛОТРАЕН ПРОДУК И КВО ДА ПРАВИ - ЗОР-ЗАМАН ДА ГИ ПРОБУТА - СВАЛЯ ЦЕНАТА!

Цените: Домати и краставици поскъпват, ягодите - поевтиняват Цените не поскъпват! Не са нито евтини, нито скъпи! Цените се повишават и понижават. Аман от недообразовани шматки бе!

В потребителската кошничка да включите и цените на сексуалните услуги, обущарските, кожодерските и таксиджийските услуги, цените на преотреждане на имоти, прехвърляне на имоти, покупко- продажба на акции, разходи за предизборни кампании от предприемачи, главно за купуване на гласове и плюскане, покупки на имоти с жилищно и с инвестиционно предназначение, ходене на маникюр и педикюр, и въобще каквото се сетите. Да не забравя: купуване на имоти на метреси в и извън страната и средства за издръжка им и на евентуалните отрочета, независимо чие производство са.

Я да видиш колко руски тролчета, специалисти по ин витро работа, знаещи какво значи ГМО и как се доказва. Да не пиша КОИ са патентованите за целта земеделски култури. волен ли си или си болен от ръШка треска? Пийте метАнол за Здраве! Слушайте късокракото жеЛе тренирайте за парад по сволочная площад.

Някой да обясни пазара? Как може домати и краставици средата на юни да поскъпват?

Що не вземеш да се изучиш на пазарна икономика и на земеделие, и да разбереш и обясниш тук. То така и баба знае... "някой да ви обясни".

ЧУК, И ТАК като си се изучил пък обясни бе. На мен не ми трябва да уча по книги, достатъчно дълго живея, за да знам, че плодовете и зеланчуците през лятото поевтиняват, защото това им е сезона.

Вече всички плодове и зеленчуци са генно модифицирани с вкус на найлон, пластмаса, тиква. Освен това пълни с нитрати и нитрити, тоест с отрови. И отгоре на всичко скъпи. Който иска да ги яде, избора си е негов.

са демократични, а не комунистически. Ей тъп прост народ който не заслужава да има държава

Така е ама все нещо трябва да се яде. Освен това самите семена не са вече старите"комунистически", а нови и въобще не са със стария вкус. След ГМО зеленчуците ще продължим да ядем и салмонелозното пилешко от Полша,но важното е че сме в Е С

Семената са от Алиекспрес, ако не знаеш.

Моите не са ГМО. Ползвам собствени семена вече над 10 години. Децата постоянно ме питат, защо вкусът не е като на Кауфландските? Е, тази година още няма, но има време. За сега карам на турско-гръцки. по 1.00-1.20 килото на пазара Добрич.