17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, да го правят 50 000 000$ и дано мирясат най-после. Нали всичкия този шум е за да могат новите тарикати, които са се уредили навремето, да станат о-богати от дъртите тарикати като Бил Гейтс, Уорън Бъфет и т.н. Само дето онези старите, поне се напънаха да направят нещо бизнес, фирми и т.н. , а тези новите искат да богатеят, докато си играят игри на компа или конзолата. Та накратко - криптото е еманация на съвършенния капитализъм, парите се умножават и въртят сами, без каквато и да била човешка намеса или усилия.

Биткойнът е еманацията на вечния стремеж на мошениците, наречени инвеститори да крият доходи и да избягват данъци. Нищо ново под слънцето.

Като за последно ще одерат кожата на някои крипто ентусиасти. Няма да се учудя да стане и 30-40 000 долара биткойна, а може и повече, след което да се срине и да останат с пръст в устата тия, които се надяват на ранно пенсиониране от криптовалутата.

_stankow

Биткойнът ли се вдига, доларът ли пада ? Кой да ти каже, пък ние сме прости, не разбираме ... :(

Биткойн ще умре - чувал съм го много пъти, и Бикойн е "умирал" много пъти и после е възкръсвал и се е връщал много по-скъп. Това са пазарни цикли. А Биткойн е във възходящ тренд от 12 години и тренда ще продължава докато стигне 50 000, 100 000, 1000 000, и тогава цената му няма да е от значение, защото ще е главната резервна валута и тогава няма да измервате биткойна с долари а ще измервате цените в биткойни, а долари изобщо няма да има, никой няма да иска валута, която централната банка на САЩ обезценява безкрайно, печатайки трилиони просто с натискнаето на бутон от клавиатурата. Така че биткойн няма да умре, той е бъдещето на парите.

Айде пак се почна. Вчера имаше голяма дискусия под друга статия за Биткойн и се опитах да ви дам много аргументи от друга гледна точка. Явно ще има нова статия при всяка промяна на курса и дискусиите почват отначало. Казвам ви, че тая утопия няма да я бъде. Най-много централните банки да въведат чисто електронна валута, с която да ви откажат от кеша и да ви заробят още повече. Но такива дефлационни крипто валути никога няма да станат световни резервни валути. Има смисъл да рискуваш да изкопаеш нещо за да го продадеш евентуално по-скъпо, ако можеш да си платиш тока и да понесеш загубата при евентуален спад. Но да се набуташ с 20к и да чакаш цената да се вдигне си е чиста проба пирамидална игра.

Добре че си ти да ми кажеш умнико . Трильоните които печатницата на Господарите бълва ежеседмично са си ОК , само Биткойн ви е проблема на вас !

Кучетата си лаят, а кервана си върви...Поздравления на успелите да се качат рано на кервана...

първата покупка на истинска стока с биткойн в света е била на 17ти март 2010та, някой си поръчал обикновена пица, на цена 10 000 биткойна, или обърнато в долари по днешния курс 220 МИЛИОНА долара.

и легенди

"Примамката за бързи печалби стимулира търсенето" Така е, на гола кука вече не кълват, трябва и примамка.

няма по-гола кука от самия долар.