Цената на бензина в САЩ счупи 14-годишен рекорд

Специалистите прогнозират, че до средата на март средната стойност на горивата в цялата страна ще достигнат 4 долара за галон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме по богати от янките една баничка е1$

5лева малко е даже

Голяма работа,че бензина им станал само 1.50 лева литъра.У над гони три лева литъра и сме с най ниските пенсии и заплати в ЕС и не се оплакваме.

Ех, предишния президент беше бизнесмен и цената на фрекинга беше смазващо ниска. Затова и го смениха с тоя който не разбира нищичко.

Дааа! Инфлация и трябва на САЩ, че иначе как ще връщат трилионите дългове.

Дааа! Инфлация и трябва на САЩ, че имат трилиони външен дълг- кой ще ги плаща?

Ситуацията е такава, че ако украинската отбрана съумее да удържи натиска в следващите два-три дни, може да се очаква, че би могла да обърне ситуацията и да премине в контранастъпление.

работа. С какво ще минат в контранастъпление?. Ония, които са обрадили градовете не влизат вътре НЕ защото не могат. Ако отвътре въоръжени тръгнат в контранастъпление и са дотам. Няма цивилни, когато имаш пушка в ръка.

Най-доброто оръжие срещу тия хрантутници е да им направиш 3 лева бензина, ама литъра! Сами ще избесят олигофрените, които ги управляват!

Данните сочат, че само за последната седмица европейските запаси от дизел са намалели с 2,5%. В Азия положението не е по-добро – от началото на 2022 г. Китай ограничи износа на петролни продукти и в резултат на това цените на дизела се повишиха. Тежките петролни продукти не се произвеждат от лек шистов петрол, а САЩ вече наложиха санкции срещу компании, които произвеждат тежък петрол във Венецуела и Иран. Самите Щати купуват дизелово гориво от Русия, при това в невероятно големи количества. „Правя това от 30 години и никога не съм виждал такива пазари. Изчерпахме всичко - било то петрол, газ, въглища, мед, алуминий. Можете да назовете каквото и да е, но ние приключихме", коментира Джеф Къри, ръководител на изследването на стоките в Goldman Sachs. В същото време Русия съвсем скоро ще бъде принудена да ограничи доставките на суровини, които са дефицитни на световния пазар, включително и на дизеловото гориво. Ако това бъде направено, цените за него ще се увеличат сериозно на вътрешния пазар, тъй като и там ще се усети недостиг.

САЩ нямат нищо вече, освен ОРЪЖИЕ. Всичко изчерпаха, изпоскаха, изядоха, осраха. За това подклаждат войни в целия свят за да завладеят донори. Още седят в Сирия и точат петрол там под претекст , че пазят камъка на войната. Даже напечатаните им долари не струват хартията която ползват. да излезнат по улиците да стачкуват и да се гърмят на поразия.

Хаха, какви горива бе Да видите какво престои на имотния пазар 3000 евра квадрата Кибиците дето чакат балона ще останат по чорапи

Рекорд , 1.5лв за литър Горките

Кон, каруца, сено от градинките. хе-хе