Цън Цон пред Dir.bg: Глобата от $2.7 млрд. за "Алибаба" е само предупреждение

Превръщането на "Ант Груп" във финансов холдинг ще ограничи рязко неговите дейности, казва шефът на Съвета за икономически отношения с Китай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема е че компартията не иска да допусне някой да е по голям от нея. У нас по байтошово време така сринах Тексим, беше безкрайно успешно предприятие.

простотийй.....

Браво на Китай. Велика страна с най ефективната политико икономическа система в света. Не като западния бардак.

Друго си е, една партия тип Герб, да заграби властта, да се обяви за комунист-социалистическа партия и да управялва Китай както реши за добре, така, че висшите функционери да си живеят добре и да имат 100% контрол върху хората. И после разни хора да изчезват за по половин-една година, често и завинаги.

и по важно успешна "демокрация" къде казваш има? В Сащ....? В Германия...? В Украйна.....? В България? 30 години празни прикаски и бзсрамни крадци и народоотстъпници ...това е "демокрацията"!

И Ма ще го разбере скоро

В САЩ така предупредиха един немски производител на автомобили с 10млрд.$ :) Още не са им го върнали на местна почва.

Китай никога няма да стане държава като останалия свят, защото там има комунисти! Те са много изостанали и това, че са с Русия много ги дърпа назад! Китай никога няма да е САЩ и това трябв да е ясно на всички!

Ако не бяха комунистите, Китай нямаше да е тази велика страна, каквато е днес. Само една стройна организация на обществото, каквато е комунистическата, може да управлява един милиард и четиристотин милиона население. Историята помни каква жалка колония беше некомунистически Китай преди Втората световна война.9

Прав си, Китай никога няма да имат таква хубава страна (за народа си) както например Дания, Норвегия. Но за сметка на това и сега си имат чудесна страна за себе си, в ролята на управляващи, така както по бай Тошово време сегашните БСП-ари и техните родители си живееха прекрасно за сметка на другите хора!

в Дания и Норвегия? Да ги видиш какъв просперитет е достигнал народа! А доносничат един за друг. ....българина се възхищава особенно пълноценно на неша които не е виждал!

Китай е страната с най-големите икономически контрасти. В Шънчжън е 21 век, докато в районите на мюсюлманите уйгури е 17 век. Китай е постигнал висчко досега с крадене на технологии и многомилиардни инвестиции. Ако ги отрежат от двете и ограничат износа им, китайците ще капитулират. Освен това иконимическите статистики на Китай са най-голямата лъжа. Тази гиганстка държава е управлявана от партийна мафия, която си е гласувала закони, разрешаващи на висшите комунистически босове да държат парите си в офшорки. Който вдигне глава като ма, предупрежадават го с суперглоби. Ако не се усмири, изчезва завинаги. Тиранична азиатска империя, която някога е живеела по законите на източната философия. Сега това е подменено с менте на марксима.

Каква е вината на китайците ,че уйгурите се молят повече отколкото работят . Погледни и нашите гета в кой век са .

същите практики са навсякъде по света. само формулировките са различни, регулацията е същата. а, след цензурата в щатите се видя ясно, кой държи контрола на социалните медии

Партията се уплаши, че ще бъде изместена... Лошо за Джак Ма и за китайците, сега пак ще ги върнат 50 години назад и 100 в ляво...

Верно ли ще се върнат, ЕКСПЕРТЕ ??? Я обади, колко 100-200 хиляди евро годишно вземаш с тези твои ЕКСПЕРТИЗИ ?

го очаква китайците. Сблъсък между капиталистическо производство и комунистическо преразпределение

нещо се пообърка

Рано или късно, но сблъсъкът е неизбежен. Няма как Партията да решава всичко, да иска пълната и безконтролна власт. Днес ще удари Джак Ма, утре - друг, но рано или късно ще има ответен удар. Въпрос на време е. Хора с такива заслуги и влияние не могат така просто да бъдат елиминирани по решение на някой си партиен вожд.

Няма шанс срещу партията, това е Китай.

dani_sht@

Могат и то много лесно, ако даденият партиен вожд се ползва с доверието на булшинството от народа.

Време е тук да се въведе социален рейтинг. Само така ще бъдем свободни от еврогейове и биячи на негри! Тате ни Тошо искаше да вървим по китайския народен модел но предателите... Хрушчов, Брежнев, Троцки, Луканов, Младенов, Горбачов ни предадоха... Тате Тошо и бащата на народите Джугашвили искаха да ни спасят.

За по-кратко вместо тате Тошо се използва Тато.

Време е тотално чипиране щом е от Китай, тия от запад само приказват и нищо не правят, но можем да ги плюеме на воляя. Идиот.