Коментари - Трудовата книжка може да стане електронна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То има ли още трудова книжка?!? Нали НОИ записва електронно стажа?!?

НОИ и НАП имат всички данни, аз се чудя въобще какъв е смисълът от трудовата книжка…

Между трудов и осигурителен стаж. Освен това в трудовата книжка се вписват изплатените обезщетения.Сега съкратените трябва да се връщат при работодателя си за да им се впише обезщетението,ако не са започнали работа до 1 месец.Ако трудовата книжка е електронна това ще улесни работника. За детска градина също искат копие от трудовата книжка.Би могло работника сам да си изкара актуална информация или още по-добре Детската градина да си направи справка.

Мария Минчева е дъщеря на бившия депутат от Кърджали и доносник от Държавна сигурност Минчо Минчев. Какво общо има тя с бизнеса? Тя троянски кон ли е? Затова ли е против увеличаването на минималната работна заплата, за да се мъчат хората и да стават роби? Разкарайте я!

Този хубостник не спря да дрънка по телевизиите. Предполагам, че изпада в абстиненция ако не се покаже цяла седмица по телевизията. Един по-оправен журналист би се разровил в по-стари негови интервюта и би го попитал кое от всички неща, които е обещавал е изпълнил.

Но не при този министър, който по време на избори си играе с кодове. Божидар Божанов трябваше да бъде съден. Но като цяло, се провали, заедно с кабинета на шарлатаните от ПП.

Повишаването на качеството на управлението, чрез електронизация, означава, че грешни политики, като тези, по времето на ковид, ще бъдат много по-ефективно налагани. Бъдещето на свят, с висококачествено електронно управление е дигитален тоталитаризъм. Това напълно се осъзнава от ПП и ДБ и съвсем умишлено ни бутат натам. ДБ и ПП са национални предатели.

Соросоидното ДБ отроче работи за електронния гулаг и се чуди от какви простотии да лапа пари. Простотии, които явно не са в дневния ред на обикновените хора. Всичко трябва да става електронно и проследимо, така че да раздадем колкото се може повече лични данни на всеки. Само че такива индивиди като този са си лайна, в реалния, физически свят, а не в електрониия - смърдящи, гнусни, противни и продажни лайна.

епитетите са в изобилие!

Водете си електронен регистър, но трудовата книжка трябва да остане на хартия. Цифровите хунвейбини, начело с това на снимката, да не се правят на много умни!!!

Защо да липсват аргументи? Аргументите ги четем всеки ден, тази база ударена, онази база криптирана, трета изтрита. Ясно, че ще има архив, но това не спасява на 100%!

Аргументи има. Не ги приемате. Ок, няма да имате мнозинство. Електронното управление увеличава дистанцията между управляващи и управлявани, като същевременно повишава неговата ефективност. Това е лошо, защото този, който взима решенията се отдалечава от този, който поема последствията. Когато връзката между причината и следствието се размива, идва шарлатанията. Това е проблем.

Видя ли какво става с хартията,навремето изгорял личния състав на дадено предприятие заедно с трудовите книжки и след това се появяват хиляди пенсионери първа категория без да са работили там...

Отворко защо ползваш компютър тогава?

Оооо, Божо, справи ли се вече с хартиените талони на КАТ? И мани ги тия трудови книжки, кажи кво стана с руската кирилица, махна ли я от българските институции?

Ай стига с тези електронни простотии.

НАПРАВЕТЕ ЕЛЕКТРОННО РЕГИСТРИРАНЕТО НА АВТОМОБИЛИ БЕЗ ДА СЕ ХОДИ В КАТ ДА СТАВА В РАЙОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ ПО МЕСТОЖИВЕЕНЕ ИЛИ В ПУНКТОВЕТЕ ЗА ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД КАТ СОФИЯ ОБЛАСТ Е УЖАСС...

Може да стане означава, че може и да не стане.

Може,ама ако Нинова и Меси разрешат.

Божидар Божанов ако си беше прокарал електронно фашистките идеи, по времето на ковид щяха да ни вкарат наистина в дигитален затвор. Понеже България е слабо дигитализирана, ние тук успяхме да запазим свободите си. За разлика от почти всички европейски и англосаксонски държави, като например австралия и нова зеландия, където хората бяха тормозени до краен предел. Свободите им бяха подтиснати, защоти някой беше взел ГРЕШНО решение (най-вероятно умишлено) с много користни цели. И една камара полезни идиоти, като въпросния бройлер божанов и напр. симидчиев с радост искаха и тук да наложат. Имайте предвид, че даде ли им се електронна възможност да го направят изобщо няма да се поколебаят. Това са тъмни и вредни субекти, които са обладани от желание за фашизоиден контрол над населението. Такива хора не трябва да имат достъп до властта.

Патентован от Microsoft шрифт, че бил... руски.

80 -100 години след навлизането на компютрите може и да се появят в България електронни трудови книжка. Сам човек може да напише такава система за няколко месеца, но в България ще са нужни десетилетия и милиони левове (държавни поръчки), за да се случи.

Не ми пука особено за майкрософт, но да унищожаваш идентичност е бройлерско. Божидар е бройлер, при това особено подъл бройлер.

.

Стига с този Божанов.

И всякви боклуци, добрали се на власт като психопата Буда, подопечния му от про кура тура та Кешев и тия незаконни подслушвачи със срс- та от службите ще злоупотребяват и тормозят граждани с тая информация, ще уволняват хора , несъгласни с фашистките им способи на дерибейщина и кражби .... Помните ли на този от Боец на болната му жена отказваха лечение в България във всички болници по нареждане на Тиквата, представете си кво ви чака след поредния електронен регистър с ваши данни....

Да, а сега хакерска атака и извинявай! Много по-удобно.