Трима инвеститори протягат ръце към Летище Стара Загора

Държавата иска обектът да бъде логистичен хъб между Европа, Азия и Африка, решението ще бъде обсъдено с хората в града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън-дрън... Ако отидат и видят асфалтовата писта, не че вече е останал де, с мръсна газ ще се изнесат чак у летището у Руси... ха-ха-ха, смешници седемточкова.

Лошото е, че РУсе е 50 хиляден град и няма потенциал за нищо - ни за пътници, ни за карго. Не е като поне 150-хилядната Стара Загора в центъра на България и в най-богатия район на страната. Затова е вероятно именно там да има летище.

На село стара загора не ми трябва летище. Вече е под 30 хиляди души, които в мнозинството си са роми. С ужас си спомням дните, когато живеех там. Всички жители на това село избягаха в големите градове (Хасково, Кърджали и Казанлък) и в чужбина. Хора, бягайте оттам докато е време и не се връщайте!

И да ми слагате минуси, и да не ми слагате, не можете да прикриете истината. В село стара загора няма никакви перспективи и всеки по-нормален вече се е махнал.

Стара Загора има население над 300 хил официално - тези дето си ги изброил заедно не могат да докарат толкова. Но по-важното е че е на центъра на страната и има магистрала - не е лоша идеята за летище.

Гадния комунизъм построил летище в С. Загора... А добрия капитализъм го оставил да се резруши.

Стига плоски сравнения. В САЩ, ако знаеш колко летища има … Има добре управлявани държави, има и зле управлявани държави. България нито преди, нито сега е добре управлявана държава и част от сегашните проблеми се дължат точно на комунистическата диктатура.

Айда-а-а, изсъхнаха липите!!!

Хайдена бас, че спечелилият ще мюсюлманин!