Транспортният министър разпореди проверка на голяма атобусна фирма

Подаден е сигнал на БОЕЦ за прикриване на нередности от страна на превозвача

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя боклук съсипа "български пощи".

Изобщо не можем да се сетим коя е тая фирма на която собственика си купи наскоро автомобил за 5 милиона лева

Сега дедо Еконтий ви е наплашил, а? И и скрихте името. Това са рисковете на българската публицистика. пп: "И това ще отмине, а и това ще отмине", както се казва на пръстена на Соломон. В дир.бг съм от 1998 г. Няма да е тоя, дето ще Ви закрие. Имаше доста по-страшни.

Правилно!

Еконта си купи поста за 300000 лв него кой ще проверява пощите фалира прави пари Боец защо не сезира прокуратурата Мутри Вън бухалки Вън разследване

Мирише ми на слашване. Как до сега не са се сетили да правят проверки и изведнъж протест и следват проверки.

а кога ще се провери КИРО за лобиране на външни интереси

Прав, само не разбирам плешивия Еконт с какво е по различен… за Гошо Тъпото от боец няма какво да се коментира.

да има бой и то със лопатите по гърба на киро асен и радев

Е той за половин година как ще ги съсипе?

"Промяната" отмъщава за собственика на "Хиполенд" миналото лято

Някои тролери да незабравят, шефът на коя транспортна фирма закара Влади Горанов до Сърбия, като личен шофьор когато се осра с джипа.

Стачка, а???? Културистът идва!!! Треперете шофьори!!! За радост на канадския измамник

Точно тази фирма, когато и да я закрият, все ще е късно.

Собственика на Юнион Ивкони миналия месец си купи бугати за 5 милиона лева и може да ви купи цялото министерство и да ви навре в кучи гъз, плашиви куриери и бойци на маса

Юниън ивкони. Всеки, който следи политическите събития го знае.

най -жалката фирмичка

На Биомет, а не на Юнион Ивкони.

Мачкайте автобусната мафия! Тези, превозвачи, който са тръгнали да протестират са всичките ОПГ-та от 30 г. насам. Безпощадно мачкане и затвор!

Най-пробитата фирма в България. Колкото пъти се е налагало да използвам услугите и по принуда толкова пъти съм съжалил. Всеки път имаше проблеми и забавяния...... НИКОГА повече не бих ги използвал и пари да ми дават.

успя.

Събев да разпореди и проверка на Еконт! Що са работили по Коледа доде той лично е изгонил Български пощи в годишен отпуск!

Смени Бугати Вейрон, за Широк. Очертава се обаче скоро да мине на BMW еденичка. Има вариант и за бай Ставри, но с наличните ресурси най-вероятно ще се откупи

Объркотил си се! На Биомет башията беше

Дотам се докара тоя ЧАЛГАР, по сигнали да работи

Гербаджииските измамници ги пазеха, но нещата се променят, някои хора, които бяха близки до корумпираната шайка се бяха самозабравили, тази фирма специално изби доста хора в ПТП и винаги бяха безнаказани, е, сори, кранчето спря! Има и много други, които си мислят, че са минали м/у капките, не, не са, наближава ви времето! И не само в тази сфера, всичко 12г беше само схеми, затворен кръг и дърти измами.

Може и със секира, ама с тъпото!

Глупости дърдориш.

Ако само за 300 иляди можеше да се купи министерски пост щеха да се продават на Красно село на пазара. Събев е цакал поне 3 милиона и да го питат КПКОНПИ откъде ги има. И как са им трудовите договори на пичовете в ЕКОНТ!

А после ГЕРБ ползвали бухалка срещу неудобни. А тези ги мажат с мед.

г-н Министър Събев първо да каже кой е наредил на онлайн фирмите да изпращат пратки само ,чрез неговата фирма ЕКОНТ това не ли е нарушение като се използва влиянието си

Точили пари от ББР, с директори от ГЕРБ и ДПС. Това е Юнион Ивкони.

А кой направи така че пощите да са пред фалит и фирмата му фа печели двойно и тройно? С колкото до "Боец" как може да се вярва на хора облажили сеот пари и после критикуващи?

Пощите са във фалит още отпреди 10 години бе, сляп идиотино! Да не говорим,че технологично са 50 години назад и поне 20 вляво....

Сигнал на онази свиня от 'боец'?? Тия сериозно ли?? А някой да провери далаверата в Булгаргаз? Или Пощите?? И после ще ми говорят за промяна, морал, нулева корупция и т.н. глупости.. Протести до дупка и тия мафиоти да си ходят откъдето изпълзяха!!

Ох, притесних се за мутрите и крепостните им в транспорта.

Смачкай тия боклуци депесарски, майка им ше еба рязана, да умират в кофите.

Наистина имат нужда от контрол В тази фирма са събрани от кол и въже шофьори. Колкото по-млад е толкова по-нахален, агресивен и арогантен. Репетират пътниците за баражите, не спират на почивки, докато шофират или не пускат климатик или го надуват до дупка. Пускат радиата много високо, псуват и ругаят. Нищо хубаво не може да се каже за тях. Сега с тези проверки малко се 0озаптиха. Браво. Само така. А и да питам автобусите са толкова стари,разпадат се, това влиза ли в проверката??

Все едно да кажеш, че ти си кретен, следователно всички са кретени. Виж министъра и бОЕЦ са такива, за това няма никакво съмнение!

Клиентите, клиентите нареждат изпращане по Спиди или Еконт. Като поръчам нещо от чужбина, се изприщвам само като видя че ще го доставят пощите. Ако трябва аз да пратя нещо и през ум няма да ми мине да се занимавам с българските пощи.

Петко, първо твойто семейство да избием!

Министър 300 оправи пощите, а после се прави на мен.

Дедо Еконтий развъртя секирата срещу конкурентите

Ще разсърдят ДПС-то. Сега остава и на ТЕЦ-Варна да направят проверка

Да трепериш от страх когато пътуваш с тях, особено в чужбина. От личен опит.

Министъра наясно ли е с кого се захваща ? Тази фирма е собственост на Ердоган и плаща данъци в Турция . Да не стане като Борисов и Булгартабак .

Фирмата е на ДПС и трябва да се атакува яко.

С тия два пъти ми се наложи да пътувам Варна - София - Варна и беше лудница....Изпреварвания на принципа - "Аз съм по-гоУем,ша ми пра'ат път"!, жега,пот - климатика е "развален", целия автобус (и двата пъти) дрънчи и трака като Вартбург по пътя Златарица - Елена....Ама явно шефчето от спестени тех. прегледи си купил кола за колко там милиона...А дано да го подкарат,че после и другите да повлекат крак!!!

На 18 март пътувахме до Благоевград. Шофьорът на тръгване от София му беше зле, но те ме дадаха хапче и казаха да тръгва. Този човек повръщаше върху волана и когото се обърнахме към продавачките на билете на тази фирма в Централната автогара, те въобще не пожелаха да реагират. След скандал, отидаха да видят кокво стана. Дано този шофьор оживя, видимо беше много зле. Не викнаха бърза помощ. Бързо ни качиха в др. автобус, но ако не бяхме вдигнали скандал, автобусът щеше да тръгне с болния шофьор. Никаква грижа за персонала и пътниците.

Хе, преди 2 години можеше да има платени протести, сега не можело. Подмянаджии-рекетьори.