Тръмп заяви, че не се интересува от търговски преговори с Китай

Президентът подписа заповед за търсене на отговорност на Пекин заради Хонконг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп евангелистки нарцис! Б.Б.#2!

Бай Дончо смята да върне силата в Америка, ама негрите не искат да бачкат.

Дами и господа, това е изключително лоша новина. Китай са водещи в света по внедряване на индустриални роботи. Миналата година са пуснати в експлоатация на 650 хиляди броя. Стоките произвеждани от тях са по-евтини от повечето конкуренти. Ако САЩ затворят пазара си за китайски стоки, ние с гайдите ще мрем гладни, защото тези стоки ще вземат нашите пазари. ЕС не може да сложи мита, защото Китай е най-големият пазар за европейски автомобили.

Защо трябва да ни интересува някаква бивша колония на надутите англичани, предателите на ЕС ?

Да не забравяме че е затворническа колония на Англия както и Австралия!

Тоя има много интересен подход в живота. Не признава нищо което не му изнася. Избира да гледа света така, както му се иска на него да бъде а не такъв какъвто е. Ще ви каже всичко което си мисли че искате да чуете, без да се съобразява с това че лесно може да бъде хванат в лъжа. Хич не му пука от реалноста. Не знам дали тези тактиви работят за всички хора, но със сигурност работи за него!

в това няма нищо лошо - позитивна нагласа към живота. Понякога минава, понякога не.

Терминът за подобна 'позитивна нагласа' - малигнант нарцисизъм.

тоя пак си знае неговите глупости и подписва ли подписва заповеди бъркащи се във вътрешните интереси на чужди държави, а те само се смеят и си го местят в другия крачол, пълен смях