Тръмп заплаши ЕС с мита за колите при провал на преговорите

Ще ни са наложи да направим нещо с милионите техни автомобили, които пращат тук всяка година, каза президентът на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

която иска да има всичко и всички така, както е било в младините й, на с времето не само че пообедня и погрозня, но стана вече твърде нежелана за мнозина от тези които пред това й бяха ревностни поклонници и безапелационно й предоставяха всичко, в това число и себе си, като народи и държави, което тя искаше, но времето показа истинското й лице и става все по-отвратителна с поведението и исканията си!!!

Мерцедесите, Беемветата и Фолксвагените са произведени в Америка и съседно Мексико и американците ги предпочитат пред детройтските дараци, които са тежки, харчат много гориво, бързо се развалят и ръждясват. Златната ера на американските автомобили отмина отдавна. За това не са виновни европейците; виновни са самите американци.

Прогнилите десни капиталисти не им се харесва този иначе толкова ляв Тръмп? Интересна, почти любопитна теза.

Правиното изписване е Сульо, Пульо и Атанас. За тебе въпрос не става.

Глобалистите с глас се смеят на действията на бая ти Доня, защото знаят, че семената на потребителското общество, които са посели, ще му изядат главата. Той може и да е прав човечецът от неговата камбанария, но е като сам проповедник в чужда църква, всички го гледат най-малкото с учудване, а по-вероятно с раздразнение и омраза.

Европейските коли, които се продават в САЩ са БМВ, Мерцедес и колите от групата на VW. Всички те имат заводи в САЩ, така че не виждам как ще им наклони капата Тръмп като им тресне мита. Май повече са ПР акции говоренията на американския президент.

dotan

Ако не се лъжа заводите на VW са в Мексико...

Доналд пуца във въздуха като пиян сватбар.

45% мито върху вноса на Американски Втечнен газ в ЕС и готово

dotan

То и без мито втечнения газ е много по скъп...

Ако Юнкер пак го мъчи ишиаса не знам какви преговори ще водят :)

45% Мито върху Втечнения Американски газ. И ще му увиснат мърсолите