Тръмп: Китай да побърза или ще получи лоша сделка, или никаква

Трябваше сега да започнат да купуват нашия селскостопански продукт, но няма признаци, че те го правят, каза президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Дончо май не е много наред с главата.

Schilo

Сега сериозно- Тръмп показва, че докато е начело, щатите са непридвидими и ненадежден партньор. Всичко това се вижда. Очаквам да има ответна реакция и постепенно отърсване от зависимостите от американците.

Schilo

Китайците, знаят ли?

Русофили, добро утро. Какво стана сега? Тръмп пусна туийт за Китай и дружно си оцапахте гащите от злоба пак. Преди поне някакви тъпи аргументи пишехте сега гледам само псувате и плюйте по екрана. Еми на човека такава му е тактиката. Пише нещо бомбастично и всичките му противници им издимяват мозъците. Колкото до туита - китайците наистина чакат да минат изборите и се надяват Джо Байдън да спечели. Щото Джо е продажен доживотен политик и китайците са се разправяли (купували) с такива с години.

Явно нямате един кадърен преводач та се налага да превеждате с чичко Гугъл. А резултатът е плачевен.

Краварите ще барат китайския меч))))))

Браво на новия историк. Китайците треперят щото Великия-истерик ги обявил за индиянци. Има малък проблем новите индиянци ще отворят офис в резервата Америка Офисът ще е с ограничен брой служители от ...1-милярд...

индиАнци; милиАрд...

Малее , Сега като се научиха да ядат и месо не само ганитурата ,кога ги натисне големия глад първо ще опраскат Сибир а после каквото добарат ......

Не знам да се е родил този, който ще накара китайците да се забързат, ако те не искат.

малеее демократизаторите за свободниот пазар са си повервали:)

Само Тръмп си вЕрва, другите вероятно са реалисти.

"Трябваше сега да започнат да купуват нашия селскостопански продукт, но няма признаци, че те го правят, каза президентът" А 'га ядИ кИфтетата нИ рИва! Не можеш да очакваш след като си се държал некоректно с хората, те да се отнасят към теб коректно.

Толкова много думи и изречения, и нищо не се разбира от статията за какво става дума. Прилича ми на кандидат - студентска творба по непрочетен разказ.

Популизъм и опит за харесване на избирателите! Това прозира от цялата ситуация!

...и имитация на дейност от рода на "Ние им предлагаме да ги ч*укаме във въздуха, ама те се дърпат"

Пич, то и на английски да го слушаш нищо няма да разбереш. Не правят никакъв смисъл бръщолевици те на Тръмп. Той има умствени и психологични отклонения. Това целият свят го знае.