Тотален срив на производството на нови коли на Острова

Очаква се това да бъде най-лошата година за сектора от десетилетия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия и те скору ут глад ши разбиват магазити как наркоманскити си братя!

важното е да се страхуват! така ще умират само то глад, ама то не се брои

То пък едни коли английските... Баварията ми няма равна, нищо че е на 14 години, в пъти по-добра от разните там нови коли

Цените обаче не падат...

Автоиндустрията ще е в килапс поне 3 г. Когато несвикналите да карат стари коли европейци от няма на къде ще почнат да купуват нови малки и евтини.... Авто индустрията е в колапс по света и заради неясните тенденции, дали да е на ток, газ, бензин, дизел, водорос някаъв хибрид от всичките по горе, на ток и.т.н.капитализма ясно показа че крайния му вид води до хаос и концентрация на богатство. Автоиндустрията само го доказва

важно е да се плющат кюфтаци и вино да се лее

който коленичи пред паметта на убийци на бременни до там я докарва...и до ден днешен славославят ВЕЛИКИЯ си министър председател Д ИЗРАЕЛИ

Интересно ми е може ли да се произвеждат "стари коли"? Вижте заглавието.

Важното е, че борсовите индекси летят нагоре все едно космически кораби се произвеждат, не коли

Според мен нов автомобил е необходим ако: - се навъртат на година поне 30 000 км ( = служебен такъв или за хора които пътуват много до отдалечено работно място което си заслужава, семейни екскурзии насам натам, грижа за възрастни хора и прочие) - необходимост от поддържане на имидж ( изп.директори, собственици на бизнес, подобни..) - начесване на его, подарък на любовница и други ( необходим голям финансов потенциал)

Ние ще го усетим след 15 години, когато колите достигнат Горубляне ;)

Балонът се надува, надува...

За да си оправят положението, ингилизите да започнат да си режат металните огради на именията, изградени от кръвта на милионите, изгнили в техните колонии. Така правеха през Втората световна война, когато немските ФАУ 2 свистяха зловещо над Лондон.

Честит ви Брекзит, английски клоуни!

Английските коли ще се купуват независимо в ЕС или извън - босовете на шефовете на твоите шефове също много ги харесват. Класа ;)

Само 35 годишен москвич 2140 е по-убав от твоята "няма равна" баварска кошница :)

А според мен, нов автомобил е "необходим" ако имаш пари. Ако нямаш, носиш от девет дерета вода, да обясниш как от 15 годишен баварец, алуди или мерц по-убаво нЕма.

е - "САМО" по 65000 нови таралясника на месец, "САМО" от Острова. Те никога не са били в топ 10 по брой произведени нови автомобили. И какво значи това - хиляди тонове ламарина на пазара, на койо стара кола се "БРАКУВА" за 250 лева. Крайно време е минимален живот на автомобила да е 30 години, а не 5 до 7 години.

Който е свикнал да му слугуват,да му мисли - нашата е лесна,защото никога не сме се правили ва велики и недосегаеми .... Бай Ганю е тарикат - намира изход от всяка ситуация ...

е сериозна навсякъде, не само в Англия. Излишно е да злобеем, защото всички сме в кюпа!

Иска им се на производителите да си купуваме нови коли на всеки две години а старите да отиват задължително за скрап, но не става за сега. Още малко по-боклучливи трябва да станат, че да не са функционални във вариант втора употреба, но тогава не знам как ще си ги хвалят.

Еее... Ми ша купуваме Лади и Москвичи ха ха... Ама друг път.

Срив, срив, ама цените не намаляват...

Английските коли отдавна са немски, индийски и китайски.