Топлофикациите поискаха до 330% по-скъпо парно и топла вода от юли

КЕВР проверява обосновката на тези заявления, най-голямо е исканото увеличение във Велико Търново, а най-малко в София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ви се пада искате Америка и демокрация другите били комунисти айде плащайте

Ескалира от 10% по-евтино (американска газ) до 330% по-скъпо за едан седмица!

Сега ако останат балами да ги стрижат и доят…

сами си избрахте празноглави червени кратуни, воглаве с един зелен чорап, сега плащайте. Като ви казваха, че друго, освен по Жан Виденовски, не могат и не знаят, бляхте. Сега плащайте.

Честита ви промяна.

Като не помните що е то Жан Виденов, Луканов ще плащате. Като ви харесват брътвежите на Зелени чорапи и кухи червени кратуни ще мълчите и ще плащате.

Мноу ясно. Путин иска да ме свали.

комунисти от ХарДървард носят демоКрадция и "евтин" газ

Браво, това е истинска демокрация и пазарна икономика.Благодарете за новите цени на Херо Мустафа и нейният кабинет,и който не може да си плати да си намери по платена работа

Стига си намесвал Жан Виденов де! Съвсем различна беше при него ситуацията. Сега няма нищо общо и като причини, и като световен ред и като контекст! Намери други опорки! Виденов за твое сведение искаше независима България тогава - е затова го прецакаха и от изток, и от запад. А сега сме зависими от запад и какво - дваж по-прецакани!

Зелена ти е на тебе кратуната.

като малък само партийни речи ли си списвал , за българо-съветската дружба ? Не си променил стила хич , воглаве .

Tия крадат като за световно !

не че нещо но не си прав. така наречената "Виденова зима" е показателна за това как САЩ избират и свалят правителства. онази ситуация се случи защото Жан Виденов отказа да разпродаде България, отказа достъпа на разни НПО-та като "Отворено общество", Америка за България" и разни други знайни и незнайни. когато Виденов им отказа те просто спряха кредитите на България. спряха ни сметките, спряха достъпа на България до кредитните пазари. забраниха на другите да ни дават кредити. нито тогава, нито преди това, нито след това, нито сега, проблема е бил във връщането на кредитите. никога подобни пари не е имало за цел да се връщат. подобни пари винаги са били и ще се използват за натиск на страните които искат кредит. какво се случи след като избрахме Иван Костов. какво се промени. как изведнъж отпуснаха кредити на България - Иван Костов разпродаде всичко на безценица. помните ли неговия министър Божков - "министър 10%". последствията от действията на Костов са видими сега - енергетика, предприятия, ВиК, ЕРП, железници, летища, авиокомпании....всичко се приватизира и се наряза за скраб. Костов каза че така било за добро. сега се оказва че сме почти 100% вносители на всичко - внасяме зеленчуци и плодове, внасяме суровини, внасяме дрехи, внасяме оръжие....всичко ние внос. продадохме завод като Кремиковци за "1$" за да може частна компания да го нареже и продаде за скрап за стотици милиони. защо не го направи държавата това рязане. подобни примери са стотици. така че не говори за Жан Виденов неща които не знаеш. не случайно е единствения българки премиер който не си е купил и един апартамент, продължава да живее там където е живял преди това, все още работи като преподавател. ако погледнеш другите ще останеш изненадан как с една министерска, депутатска или кметска заплата, изведнъж тези хора започват да работят работи за които нямат компетенция, започват да живеят луксозен живот. как Костов с една министерска заплата започна да живее като цар, накупи си имоти и какво ли не. как Бойко живее като цар. как ПЛевнелиев показва висок социален статус изведнъж след като спря да е президент. как кметове се сдобиват с общински терени....как? това е демокрация по американски. ако слушкаш, ще папкаш. ако не слушкаш......лошо. следва преврат и народни протести.

как ще поскъпва нали Кирето оговори два танкера по-изгодни от Руския?

ХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

До всички телекоми, енергийни и ВиК дружества - нямам място за клизмите, които всички сте ми приготвили! Мога да поема само една!

Е стане ли това, вече ще има набити на колове. И няма да са 1-2.

Добре, че по-голмямата част от населението на най-бедната държава в Еврогейския съюз си плащаше до сега с лекота сметките за топло... Да, ама не. Дори не е смешно. Айде сега господин използвния канадски презерватив а американска кутийка да купи с обещаните "облаги" дърва /по възможност, от САЩ, разбира се/, по една печка помощ на семейство и започвайте да се греете зимата с тях, както и топлата вода целогодишно да подгрявате пак с тях... Мога да продължа и с много други последствия, но презумпцията е, че който е разбрал до тук не следва да му бъде обяснявано нататък. Тези последствия бяха лесно предвидими още с първите думи на плиткоумния ни смешен "началник" на държавата дори от дете около 7и клас. Опозицията в момента и тя изчаква "да се сринат до край" управляващите, но мисля, че балансът между това да изчакаш да се сринат и поразиите, които напавиха правят и ЩЕ направят вече мина равновесната точка и везната натежа към негативните последствия. Да, има още няколко процента, които подкрепят пълния провал, но нека на всеки да му е ясно, че винаги ще има мазохисти които от срам, че са гласували за тях ще ги подкрепят дори децата и къщите да им вземат и без хляб и вода да останат. Все пак упористостта с обратен знак е пословична за една част от българската прослойка, нали така?

Туй с американски газ. Чакам тъп коментар от Киро тъпото по въпроса. И от Пухльо Василев.

Топлофикациите обявяват война на българския народ! Щом я искат ще я получат. Входовете,блоковете етажните собственици трябва да се откажат от топлофикаците за следващия сезон и те да останат без абонати! Няма да им плащаме загубите и раздутите заплати. Вдигне ли се цената за пореден път с 10% всички трябва да поискат отказване на целите входове и блокове от топлофикациите.

Че докато не лапнеш на Путлера пишката няма евтин газ за теб, ясно ти е, нъл тъй

ясно прост си, цената е на база това, което идва сега от путлера бе, кратуно про3та

Киро харварда ще ни свали цените с течния газ.

Оставка на Киро Куролацията!

ха да ни е честито. Ама простото Канадско Киро не го бригат тези неща... Утре ще си хване ебаният задник и ще си замине за Канада ние да му мислим :(

Слава украине!

Забравих да питам , ало, Херо, ало Мустафа, ти ли ще ни плащаш сметките за топло?

Да си вземе и лена с него.

Супер, променихме и пременихме се!

Така си мислиш!!!

Така е като назначваш чужденец, при това агент на ЦРУ. За америка българите са стока, купуваш , продаваш, нещо се развали, хвърляш. Също като бизнесът с домати. Какъв интерес може да има един домат?

Да искат. Аз им дължа 400 лева.

Промяната се готви да ни изпие кръвчицата.......,ако ги оставим ,де.

Свободата иска жертви. Една от първите жертви ще е подмишно-цепната хигиена. Ще мирише са свобода.

Слава Топлофикации! Слава! Слава!

Абе Киро да не е шеф на някоя топлофикация бе! Ей че сте малоумни уроди! България не е империя или царство, не ви ли стана ясно? Или май не? Царство ли сме, а?

ЬАЩО ПЪК ЪРЯБВА С ТОПЛОФИКАЦИЯ ФА СЕ ГРЕЕМ,?

Промениаме се. Яката. Ма с 300 у ряката. Айде са пускайте "Псуем те животе" и "Камънити падат, падат от нибето".

То и хляб не е нужен. Важното е да има пасти.

Съгласен съм и 500000000000000% увеличение да сложат. Имам само едно изискване. Държавата да не ме задължава да съм им клиент само щатото имали абонатна станция в блока. Също така никакво покриване на дългове с държавни пари. Като не могат да управляват правлно, по-добре да фалират. Бързо ще бъдат сменени с други технологии и с хора, които знаят какво правят

Я па искам 33 000 % увеличение на заплатата, ае като си играеме с цифрите как ни доде...

Малоумен маргинал

все пак сме от златния милиард на Земята

Pasta не е пасти, ама то се иска и акъл...

Аз пък искам да мога да се откажа. Да резна тръбите и да приключваме с нашите взаимоотношения.

И тогава и сега ни е криво международното положение и световния заговор срещу българите. Всъщност истината е съвсем друга - и тогава и сега другарЕте искат да откраднат всичко, до което се докопат

Локалното отопление на газ скочи над 2.5 пъти през последния сезон. На абонатите на топлофикациите още им се ще да са в комунизма - някой друг да им плаща сметките.

Продължаваме поскъпването!

Който не се е отказал ще се откаже, на ток е по-евтино.