Топ 10 на най-печелившите сектори в икономиката

Сравнение на банковия с другите икономически сектори в България през 2019 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

впечатление, че цялата статия е една манипулация ? Че, т.н. Икономически сектори (Електроенергия, Топлоенергия, ИТ сектор ) са по своята същност УСЛУГИ ?! Няма фабрики и заводи, суровини, производство пазар, износ. Такива са и Туризма и Ресторантьорството итн.итн. Резултат: Мат'рял и то лош, доведен до това да вярва на всичко ПРОИЗВЕДЕНО от Месията и кликата му !?

Както се казва, "Статистиката и бикините си приличат по това, че показват много, но най-важното си остава скрито."

Най - много печелим от ватомонтьори? Хахаха. Няма такава икономика.

А, къде остана машиностроенето? Никъде го няма като сектор от икономиката. А имахме преди 30 години

Някои от най - важните са най - отдолу, като образование, здравеопазване и доставяне на води. Да не говорим за други такива, които дори не са в топ 10. За "научните изследвания" силно се съмнявам, че печелят толкова и че дори ги има.

Средно всичко е свинско със зеле. За електората е зелето, за избарнниците - свинското!

Защо се коментира отдавна отминала година, когато все още живеехме. Да кажат нещо за 2020, когато влезнахме в режим геноцид - медицински, фармацевтичен, медиен ..!!!

tonk11

" През 2020г. нетната печалба на банковата система спада с 51,4% до 814,6 млн. лева. Сравнение на печалбата по сектори за 2020 г. все още не може да бъде направено, защото няма публикувани данни за нефинансовите предприятия за 2020 година."

що така? Булбанк някакви проблеми ли има вече с измамите към клиенти?

Тя да беше само Булбанк...

E, ама всички тия сектори се отчитат пред банки: било за кредити, било за депозити и банката печели. У нас най-печеливши сектори са тези свързани с Изпълнителната и местната власт + чуждите компании, които не дават отчет: рудодобив, дървесина, горива

Е.ах ти секторите.... Културни, спортни и развлекателни интереси Имаме цяло министерство на туризма, но сектор туризъм... няма?!