17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Здравейте,искам да ви предоставя възможност да "копаете" Биткойни без да инвестирате нищо,а просто на всеки час "цъкате".Преди 3 месеца ми се стори странно и реших да пробвам,като изкарах и натрупах 168 лв от нищо...и ето сега реших да споделя моят опит,да дам и кажа за това.Давам ви линк,за да започнете https://freebitco.in/?r=34789822

е една тесла, която скоро ще попадне в кенефа на забвението.

А дали не е, зарради проблем с парите, защото китайците произвеждат електромобили десет пъти, по-евтино?!

И всичките изтеглени бройки и от Китай, и от САЩ - на Горубляне като нов внос- хем да може Tesla да компенсира загубите си, хем българина да се възползва, а и за по-чист въздух. Нищо, че са с корозирал алуминий.

Тесла има електроусилвател на волна както много от съвремените автомобили с ДВГ. Както винаги пишещите статии си няма понтие от материята макар че най вероятно го е превел от някъде едно към гьотере.

Алуминият не корозира, защото образува защитен слой патина и се пасивира при атмосферни условия. Хидроусилвател и хидравличен усилвател са две различни понятия. В колите няма воден(хидро)усилвател.

абе карай да върви, на кой му пука вярно ли е или не. Важното е алъш-вериша да върви. и някаква новина да е написана че трябва да се изкарат дневните.