Теменужка Петкова: Преговорите с "Газпром" се водят от правителството

Коментарът на енергийния министър бе по повод разговора на президента Румен Радев с Владимир Путин

Обратно в новината

Коментари - Теменужка Петкова: Преговорите с "Газпром" се водят от правителството | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То правителството и с Иран преговаряше, за да продаде атомни реактори. Ялово правителство

Радев в очакване на следващите СРС-та нервно търси помощ от своите.

Малко лека реакция от страна на министъра. Всеки, който може да помага за държавата. Правителството, както е тръгнало, може и да му кажем "сбогом".

Льотчика е поканен , за да му набият каската , защото не е успял да бутне правителството .

Аааа, правителството ли преговаря за намаляване цената на газта?! Е как по-точно "преговаря"? Стъпка 1: Обявява руснаците, че са отровили недоразумението Гебрев с новичок. Странно как го установиха след 6 години! Стъпка 2: Гони руски дипломати от България щото се били интересували от изборите в България и тутакси докладва за изпълнената задача на чичко Тръмп; Спъпка 3:Чиннопреклонно козирува на чичко Помпео, че ще наложи съответно наказание на съдия Миталов, обявен от САЩ за най-корумпираната твар в България, защото бил пуснал некой си да получи орден в Русия от самия Путин! Е, ако това не е конструктивна форма на преговори здраве му кажи! И аз да бях на мястото на руснаците и аз тутакси бих свалил цената на газта за тези хубави хора българите!

Очаквам да се появят платени рубладжии на протест че искат по-скъп руски газ за българския народ..ха.ха Браво на Правителството че направи така да има и други доставчици на газ и Газпром да не е монопол... А президента нека си дрънка. Ние сме парламентарна република от него нищо не зависи..ха.ха

Абе може да е 3-4 пъти по-скъп американската газ от руската, ама нали е братска и нали са ни издоили от сърце, как да не и се радваш!

Марш обратно в лудницата ще ти бием кожена успокоителна инжекция

Европа отдавна договори ниски цени,а вие спите,защото ще ви секнат комисионните.

Още не се знае дали ще има руски газо-доставки, Радев цени договаря..ха.ха Той може да договаря само газ за печката на Деса..ха.ха

радка пирадка глас в пустинята

Дали и кога ще цъфнат теменугите..........

Теменужка Петкова: Преговорите с "Газпром" се водят от правителството KOq E тазu

Потника да си играе със сексуалната си партньорка, не с българските национални интереси.

Марш обратно в лудницата ще ти бием кожена успокоителна инжекция

Радефф, за нищо ме ставаш, омитай се от Прецедентството

Потника да си играе със сексуалната си партньорка, не с българските национални интереси.

Като я видя тази си спомням героя на Тодор Колев в "Двойникът" като хвана гаджето си да награбва братовчед му, как казва: "Теменужке, аъуу..."

КОЕ,"правителство"?!

Е как кое? Американското!

Ами като сте смотаняци цялото правителство се налага президента да ви помага! На мен ми е все едно кой е прегпварял, важен ми е краиния резултат, тоест цената! А ващите преговори ги видяхме! Пълни калинки! А че Радев раговаря с Путин на ниво президенти, тази нелепа теменушка от къде да знае!!!

Не са чак толково смотани,а са просто изпълнители на чужди ,задокеански разпореждания.Сервилността изисква жертви

"Теменужка Петкова: Преговорите с "Газпром" се водят от правителството Коментарът на енергийния министър бе по повод разговора на президента Румен Радев с Владимир Путин" Ами нека правителството си води разговори с "Газпром",въпреки ,че като чуя ,че някъде някой член на правителството води разговори, започвам да се безпокоя.А това заоблено женче ,не разбира ли ,че разговорите се водят между двама президенти и че Радев не говори с "Газпром", с Путин

Няма да коментирам дали ми харесва президентът или министър-председателят. Ще кажа само, че лицето на всеки човек говори много. Тази Теменужка има визия на стринка от кварталния магазин. Като я гледам, заради Социализма и неговите напъни да образова, сигурно все някак е завършила училище, най-вероятно вечерно. Как подобна кифла се е озовала на властови позиции? Нали говорихме за нуждата от образовани хора и всички се присмивахме на простака Тодор Живков. А сега какво?!?

Теменуго, оставка КОГА ? Нали ти драпаше за енергийната борса ? Оказа се пълен провал и виновник за редица фалити !

Тя не е драпа за енергиината борса , са И наредили да драпа

Теменужке и ти си една кукла на конци безгласна...Срам

То и за енергиен министър трябва да е човек разбиращ от енергетика , а не счетоводителка

Таааакааа лиии

Време е вече обществеността да разбере и реагира на мантрите/декларациите/уверениятя/шаблоните на заявленията на тази министърка (изявен/доказан/възприет енергиен експерт), довели до това трагично състояние на родната енергетика. Докога!

Правителството се видя че сте Банда некадърници. Апропо, какво стана с Гинка Върбакова и продажбата на ЧЕЗ ?

Свършиха ми тоалетите и нямам вече дискорокли за преговори.

Оставете Радев да се намаже на тази филия, че иначе трябва за апартаменти и любовници да обяснява, а от това вече с 5% му падна божествения рейтинг

Ама на кого трябва да се обяснява? И да - рейтингът му въпреки всичко е два пъти по-висок от рейтинга на Боко.

гони клиент в ресторант една маслинка в чинийката, гони я, гони я... ресторантът не може да затвори заради него. Най-накрая на келнера му писва, набожда маслинката на вилицата и му я връчва. Подпийналият поглежда победоносно келнера и му казва "е даааа, ама аз я умаломощих!!". Така че, в никакъв случай не трябва да пренебрегваме решаващата роля на госпожата! Без нейния (опасен) чар и стратегически гений Газпром никога няма да се огъне.

Герб върти номер на САЩ и ще играе с Путин и Газпром. Тръмп трябва да уволни правителството на ГЕРБ веднага защото не защитава евроатлантическите ценности. Герб ще вземат мръсните пари на Русия от транзитните такси,а това противоречи на доктрината за спиране на руската агресия.

Вие от тази или от съседната реалност идвате? Ценности!

Да се знае - Русия е най-големия производител на жито в света.

Герб се подчинява не на българския народ ,а на американския посланик.

Герб докато разговаря с Газпром , Турция и Сърбия сложиха тръбите.

Газпром разговаря с правителството. Румен Радев разговаря с Владимир Путин. Каквото каже Путин това ще става.

Шеф на АПИ, две министърки ,всичко е впрегнато да лъска залязващият имидж на БМБ, който пред паметника на АПОСТОЛА сутринта откри топлата вода!

Приятели! Благодарение на Румен Радев и разговорите му с Путин съм щастлив да ви информирам, че утре сутрин Слънцето ще изгрее над цяла България! И това не е всичко! Безплатен бонус, отново с помощта на Президента - задава се пролетта! Питам аз герберите - щеше ли всичко това да се случи без Радев, а?!

Какви преговори водете бе некъдърници? Стига сте правили харата на глупаци. Радев не го коментирам за мен той е нищо, нула.

Теменужка, стига с тези напразни преговори. Хванете се и свържете с Гърция възможно най-бързо. Тогава руснаците сами ще искат да намслят цената.

И резултатите са страхотни! Да еа некъдърниците ви лакуми.

Ало, Теменужке, е що чак сега успяхте да ги договорите тия по-ниски цени на газа, бе, душице герберска? От колко време сте на власт, та чак сега сколасахте? Или, всичко що -годе читаво нещо в държавата сте го постигнали вие, тикви прости, а за лошото ( което е много повече!) са ви виновни други? И сега бързате преди вятъра с анонсите, да не би да не успеете да си припишете заслугите по въпроса? А що не кажеш нещо и за тока, който плащаме, ма, шундо недоклатена? За неговата висока цена си траете като напишкани дечица, май? Той поне от вас зависи със сигурност! Ама за там сте гроб! И ни дерете като свине по Коледа с най-високите цени в Европа!

Глупости. Никакави ниски цени не са договорили.

Семенужка преговаря с Газпром, ама цените ги определя Путин!

Така се получава, когато една тъпа фуражка се взема за фактор.

ами теменужке айде публикувай проекто договорите ? нали ;преговаряте ; от името на населението ,или се договаряте за кой колко да гепи

Теменужке кат си проста що не си мълчиш. Вие преговаряйте с Газпром ама те слушат какво им поръча Путин. А Радев говори с Путин

Когато на маса седнат да преговарят чиновници и предприемачи резултататът е плачевен за чиновниците! Ние сме представени от чиновници.

Явно има притеснение, че ще лъснат задниците с комисионни, които се вземат при двойно по-високите до сега цени.

Да, ама Русия и САЩ знаят, че дните ви са преброени. За тях няма тайни. С оглед на това, което става в Турция, и двете страни имат интерес България да е нормална стабилна страна, не това което е в момента. Държава на Мафията.

България фифти-фифти.

Yann

Ко речи ко???? Компетентни? Кои бе? Вие ли? Ам от кога? Та вие за ЧЕЗ "не знаехте", за вас АЕЦ-Белене беше гьол, Южен потик беше ненужен, пък сега нека да купуваме от Турция, пак същото гориво. Вие сте позор за България и трябва да си идете с бой, стригане, пак бой, конфискация на имуществото и в затвора до живот. Ако отворят отново урановите мини, то живота ви няма да е толкова дълъг.

БРАВО !

Що, Държавния глсава не може ли да помогне, или се крие нещо?!

С какви правомощия? Това е компетентност, задължение и отговорност на Правителството, а не на някакъв си самозванец.

Yann

Ти да не смяташ правителството на тиквата за компетентно или отговорно? Бахти вица!

Има право да си договори някоя комисионна, апартамент има да обзавежда

Защо ни занимавате с бръмченето на тази калинка - Жеметутка? Тя води преговори,колкото и магаретата в двора на Борисов в Банкя.

Как така ще разговаря. Цената на руския газ трябва стане по-висока отколкото на втечнения.

Тя е по-висока. Не манипулирай.

А какво ще стане ако США наложи санкции на строеж на български участък на Турецкии поток?

Не се терзай и не разсъждавай. Лапай, че капе ...