Технически проблеми "спънаха" преброяването в Чехия

Все още не може да се предвиди колко дълго ще продължи прекъсването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пияният майстор

Arcadium

То нашето няма да го бъде. Мизерните медии в България се загрижили за чешкото.

Ако имаше преброяване преди изборите ГЕРБ нямаше да влезат в парламента. Населението на България в момента е под 6 милиона. Според ЦИК хората с Право да гласуват са 6,8 милиона . Гласоподавателите са с 800 хиляди ...Повече от Цялото население с децата заедно. Затова ГЕРБ побеждават..

Проблемът е, че много от хората в чужбина са в избирателните списъци. И ще мине време, докато отпаднат.

Защо трябва да отпадат. Те са български граждани. Тяхно право е да гласуват ако желаят. Според мен не трябва да има двойно гражданство. Но това е вече друг въпрос.

Въпросите за етническа и религиозна принадлежност трябва да са задължителни. Само така може да се види как реално се променя етническата карта на дадена страна.

Никой циганин няма да се пише циганин. Освен това циганин вече не се кръщава Асан или Мехмед.

Естествено че Борисов е виновен, но и Фандъкова. Протестърите начело с Радев марш към Банкя.

В нормална държава, такъв като Бойко щеше да е извън политиката, дори само за под 1/100 от изцепките му. Например как са под половин минута, псува 3 пъти на сексуален акт. А ЕС премиери ги такова с 200 и върти в ... Той на предни избори в деня на вота каза кукундрели. Станишев пред камери го псува на копеле и сексуален акт. Това пред телевизиите само, е напълно достатъчно да бъде съден 10 до не знам колко пъти. Ето и днес си водеше политическа кампания с държавни средства - нещо за някакъв си път. Те само разпределят парите и откакто е ГЕРБ държавният външен дълг са го увеличили с над 20 милиарда лева. Освен че раждаемостта за 2020г. трябва да е около 60 хиляди, а смъртността над 120 хиляди. Регистрираната безработица за първата седмица на 2021г. се увеличава с 12385 човека, без наетите от такива. Въобще статистически погледнато, ГЕРБ убива България.

Бойко Борисов е виновен. Да отива в Чехия и да казва какво е сбъркал. Така казвам аз, Маяма.

Бойко беше вече в Чехия, ама в затвора... Където му е мястото. Живея в Чехия и знам в кой затвор беше.