17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То остава и здравната система да си добави, че ще обслужва само хора до 21 годишна възраст, но ако са красиви и имат точни размери на лицето и тялото

Когато предлагаш работа, е нормално да обявиш възнаграждението. Калинките с пратийни назначения получават по десетина бона без да разбират нищо от естеството на работата във ведомството. Търсят се млади и образовани кадри, за да вършат работата на калинките, но ще им подхвърлят 700-800 лв. месечно. Безсрамието е безгранично.

Защо не направеите тази програма за хора над 45 г, които нямат работа и имат нужда от нещо стабилно? Младите хора до 29 г. имат прекалено голям избор, за да работят чиновници. Наистина ви е сбъркана главата.

Пак явна дискриминация по ориенталски африканска култура, хората в човешки ресурси в България са ниско културни шуробаджанаци, кадрите им са "избирани" за купон, а на запад се подиграват с избраните им служители

Ама такива до 29 години няма в България и те гроб го знаят....ще си откраднат парите, отпуснати по програмата

Хе-хе ....... дано ги намерят ! Съд за на всички правителства след 1989 г. за умишлен геноцид над Българския Народ !

Нещо за заплащане става ли въпрос? Минимална или без осигуровки?

За защо е тази дискриминация "до 29 години и без професионален опит"? Не може ли и кандидати до 39 години с 15 години професионален опит да се пробват? Винаги ми е било мечта да съм чиновник, да ми дадат печат и да решавам къде да го сложа и къде не. И хора да се редят на опашка пред кабинета ми, докато аз редя пасианси на компютъра ... Еххх!

По-тъпо нещо от това да си държавен чиновник няма. Когато влизаш на работното си място трябва да забравиш думата "логика". Ще ходиш по гайдата на някакъв простак, който ти е началник, щото ако откажеш, бързо ще ти намерят цаката, за да те изгонят. Ще се ровиш в бумажтина, ще вършиш "черната" работа, ще те одумват зад гърба старите клюкарки и ще се чудиш затова ли си се блъскал да учиш... Ако се научиш на нещо ново, то това ще да е лентяйство, тарикатлък, наглост спрямо клиентите, подлизурство, клюкарщина, доносничество, кариеризъм... Бягай от такава "работа"!

Поредния кьорфишек за "усвояване" на пари!

lu4ka

Заминаха в чужбина. Там като работят, ще им плащат достатъчно, навреме и няма да се е*ават с тях.

Може ли да спрете тази програма, която ще осакати тези млади хора? Оставате държавната работа за хора на 50+ ,които са направили нещо, научили са се да работят. Тези млади хора един път като почнат в публичния сектор и ВЕЧЕ НИЩО НЯМА ДА СТАВА ОТ ТЯХ. Вечно ще мрънкат за заплатите, а всъщност друга работа няма да си намерят. Никой не е чак толкова луд, че да си вкара държавен чиновник в частната фирма. Виждал съм такива - просто е ужас.