17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако пандемията не сработи добре и не помогне за постигане на набелязаните икономически цели, ще включат в действие план "Б" - война. За това се хвърлят едни безумни средства за оръжие дори от страни, на които не им е от първа необходимост. След края на втората световна война смятат че сключеното примирие ще има срок на годност 60-80 години. Явно е време вече

и ние си купихме самолети за 4 милиарда. така де, чертежи на самолети

Бихте ли уточнили Русия от кого и какво оръжие ще купува ? Благодаря.

Русия не купува оръжие, тя плаща за кражба на патенти.

От кога Китай иска САЩ да признае китайските патенти... А САЩ твърди че Китай ги бил окрал и затова не щат да сключат елементрия реципрочен договор с който да защитят "американските" патенти в Китай. А, да от Фрнация на всеки 2 години гонят по няколко американски дипломати заради... промишлен шпионаж;)

от какво е предизвикана???От биооръжие!

отдавна е полудял и не си взе никаква поука от предните световни войни.

Абе взе си, ама хората измряха. Нови се народиха, които не знаят какво е война и я искат.

ако я нямаше заплахата от мракобесния режим в Русия, нямаше да има нужда от толкова оръжия.

ако нямаше такива малоумни олигофрени да се вързват на американската пропаганда за "лошите комунисти" никой нямаше да им купува оръжията

А трябва ли да се връзват на такива надупени като теб пред русофилистическото посолство...нещастен дебил

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

А мъже има ли ? Или за тях само резервни части ?

За психотронните оръжия нито дума,казват, че то се използва не само при война но и срещу собственото население, в САЩ и Британия вече има купища съдебни дела и дори и военни трибунали във връзка с пострадали цивилни граждани!

Хайде, къде са феновете на мирния Тръмп.

Почти 40% от тези 1.9 трилиона са похачени от най-миролюбивата и демократична държава (около 730 милиарда), като тази година сумата се очаква да нарастне до 930 милиарда. За сравнение, разходите на агресора и световната заплаха Русия са само 65 милиарда.

Само, че 65 милиарда долара са 6 % от БВП на Руслямскса държава, докато тези 730 милиарда на САЩ са 3,5% от БВП им. Отделно Руслямск държава има предвидени 50 милиарда долара от бюджета за "секретни" разходи. Реално пак за армията, с което военните им разходи надхвърлят 11% от БВП.

Процентът за Русия е 3.9, а не 6 (https://en.wikipedia.org/wiki/Listofcountriesbymilitary_expenditures). Само че какво значение има това? Така или иначе е важна общата сума, а не процентът от БВП. Някоя държава като Люксембург може и 50% от БВБ да похарчи за оръжия, едва ли ще уплаши някой. Или наистина мислите, че държава с 65 милиарда военен бюджет може да е заплаха за държава с 10-15 пъти по-големи военни разходи?

Ми тая статия лъже. Дадени са 1,9 трилиона за отбрана, кето включва купуването на оръжия, но то е малка част. Например САЩ имат 700 милиарда военен бюджет, ама това са пари за заплати, издръжка на бази, пенсии за ветерани, медицински застраховки, обезщетения за семейства на загинали, научни разработки, поддръжка на техниката, сателити за разузнаване и какво ли още не и едва 20-30 милиарда за оръжия.

Така е.Сега си шмръкни малко лепило и лягай.

Живея на място където, ужким, има спокойствие и ниска престъпност. Преди неколко години обаче, ме обраха и ми откраднаха И колата. Всичко това защото забравих да заключа един прозорец! След това дадох бая пари за камери и аларма. Кво искам да кажа. Убаво е ако живеем в утопия където всички сме добри един към друг и никой не се възползва от слабостите и грешките на други. Но уви, не живеем в такъв свят. За това всеки гледа да си заключи прозореца..я с танкове, я със самолети, я с ракети. Щот ако забравиш, току виж някой се възползвал!

Я напишете кои са главните акционери в тези фирми за оръжие.И стига с тези грандомании "светът".САЩ са основните военнолюбци.

Тая руска заплаха много доходоносна излезе за едни западни корпорации

Близо 2 трилиона долара за оръжия и това е почти всяка година,като от година на година сумата нараства,а милиарди хора гладуват! това ли е бъдещето на този свят - въоръжаване до зъби и пълно унищожение? За какво са тези оръжия,та с тях единствено може да се изтребим,защо не се влагат в хората тези пари,в наука,здравеопазване,в изхранване на населението,в космическите изследвания,ами трябва трилиони да отиват за оръжия и накрая да се изтрепем?!?

Купувайте , купувайте съветско-руски нефелни оръжейни джелеза ! Нали видехте кво стана с арменчетата в Нагорни Карабах , ядоха голем тотален пердах ! Въпреки , че беха въоружени до зъби с ненужни и безкрайно безсилни руски оружейни системи ! Сега аскера има база в Южен Кавказ , скоро и Северен Кавказ ще бъде за нас ! Ние не си играем на шикалки , ще правим Голям Туран като почнеш от Нахичеван , Азербайджан , Казахстан , Узбекистан ,Туркменнистан ,Таджикистан ще стигнем чак до Афганистан , всичкото това ще пристане на Високата Порта , слушайте и треперете москалчета недни ! На Балканскио Полуостров ни е страх да си врем гагата , оти там ще се съюзят Гърция , България , Румъния , Черногория , отчасти Сърбия и че ни бият като мачета у дирек , ще ни прогонят чак в Мала Азия , но виж в Евразия там ще вършеем как си искаме , там е пълно с наши братя туркофили , туркоговорящи и русомразещи !

Цвили си. Утре като те обявят за враг на демокрацията ще цвилиш ама как така, нали лизах в Козяк?

радетели за свят без войни и оръжия. Казано е и доказано в продължение на хиляди години. "Когато искаш мир, готви се за война". Не се правете на ощипани - само оражията гарантират сигурността. Никакви договори и споразумения. Не ми говорете за Швейцария - там случаят е съвсем друг. В днешно време и те са уязвими.

С тези пари Сахара може да бъде превърната в житницата на планетата.

Направо нечувано!Бих забранила закупуването на оръжия в световен мащаб!Значи сме се запасили до края на столетието!

Нямаше нужда. Един вирус върши повече работа. И е по-евтино.

Та пари има в излишък за пилеене

2 000 000 000 000 $ са и много, и малко! 2 000 000 000 000 $ са с 5 000 000 000 $ повече от бвп на россия, а са само 10 % от бвп на сащ!

Не е баш така. От бвп на САЩ 95% са задължения, които трябва да върнат. САЩ реално нямат пари за нищо! Не случайно Виетнам с 10000 пъти по-малък бвп от САЩ им разпра дирниците.

ааа, ясно! сега ще си легна спокоен, че ссср е възкръснал!

То се вижда от резултатите чии гъз е рапран - 2 милиона виетнамска войска е дала фира. После червените гадини пак излъгаха и подписаха мирен договор иуж край на войната, за да се оттегли САЩ и после пак напанаха Южен Виетнам

Напишете кой по колко е похарчил от тези два трилиона? Да не би половината да са разходи само на една държава?

не са! онази "държава" вече има капацитет само да прави мултфилмчета за мощта си!

За никого не е тайна, че имперското величие на Русия, размахвано пред публиката главно преди избори, не струва пукнат грош.По данни на руския сайт by24.org, който цитира кап. I ранг Константин Сивков, д-р на военните науки, Русия отстъпва на САЩ: • по самолетоносачи 12 пъти; • по броя на крайцери – 6,5 пъти; • по ескадрени миноносци – 5 пъти; • по многоцелеви атомни подводници – 4 пъти. ВМФ на Русия превъзхожда ВМС на САЩ единствено по броя на неядрени подводници и на кораби от крайбрежната зона: корвети, малки ракетни кораби и катери с различно предназначение. Но това предимство на Русия се компенсира от огромното количество и качествено разнообразие на малки кораби във ВМС на другите страни от НАТО, пише libertarium.ne. Във въздушно-космическата област положението е същото: по брой на бойни самолети (изтребители, бомбардировачи и щурмови самолети за поддръжка на Сухопътните войски) американските ВВС превъзхождат ВВС и руската морска авиация 4 (четири) пъти, като руските самолети са две поколения по-стари от американските. Ако бъдат добавени транспортни и други осигуряващи самолети, превъзходството на САЩ нараства до 8 пъти. Русия разполага с отлични образци на ново въоръжение като изтребителя от пето поколение Су-57, но броят им е твърде незначителен за постигане на паритет или превъзходство над САЩ. Русия катастрофално изостава и по брой на боеспособни сухопътни съединения, и по приетите на въоръжение високоточни оръжия. Константин Сивков не е първият руски военен експерт, който признава пълната несъстоятелност на РФ при хипотетичен военен сблъсък със САЩ. Още през октомври 2015 г. докторът на техническите науки проф.Пьотр Белов заяви, че „Русия вече не притежава „ядрен щит” поради изтичане срока за годност на огромен брой балистични ракети. Единствените комплекси, които биха могли да бъдат задействани, са 40 стари ракети „Сатана”, чиито ресурс неведнъж е бил удължаван. А през март 2018 г. не кой да е, а вицепремиерът Дмитрий Рогозин, който отговаря за военно-промrшления комплекс, в мигове на откровение заяви, че „при реален военен конфликт със САЩ Русия ще загуби войната само за шест часа”.

Мдадам...Той и Хитлер така мислеше...После го разпознаваха по зъбите... Не знаеше той, какво има зад Урал... Виждам-има други мераклии да се пробват. "Гладко было на бумаге, да забыли про овраги...". Кампаниите срещу Русия по правило завършват зле, но никога не свършват. А този път края и ние няма да го видим...

С 10 целеви бумчета и оле какво стана. Чети историята.

Една единствена термоядрена ракета ще нанесе 10000 пъти по-тежки поражения от задружен удар от всички самолетоносачи на света, включително руските.

Абе нали тук влиза и короната,"ваксините" и лекарството за "богоизбраните" какво се чудите? Нов "световен ред" без световна война не се постига лесно....

путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст путин педераст Айде кутки! Дайте всичко от себе си! На Посрано 20 алармите вече вият тревога!

Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд Плюят Върховният Вожд На бой, другари!!!

Кутката е ненормален,ненормален,ненормален,ненормален,ненормален........!

Светът е похарчил 1,9 трилиона долара за оръжия въпреки пандемията - ако няма думите : пандемия и ковид ще ви спрат траншовете ли ?!?

Бавно но сигурно идва края.

На кое? На твоята простотия? Едва ли.

че нали и ние дадохме 2-3 млрд., на гол шкембе войвода чифте кораби и фърчила, вместо да си стегнем инфекциозните болници пред лицето на яростния вирус.

Всичко това в името на мира и нашето здраве.

да не забравяме и секретността - хем ни правят добро, хем го крият от нас

Е нали това оръжие е купчини желязо пред новото К 19 ???

Разбирасе, ако някой дължи на държавата 2 лв ще го спукат от съд да плати 200 лв а това че са похарчили 2 трилиона за убиване голяма работа, в какъв свят живеем...

И тези оръжия убиха ли поне едно корона вирусче?...... За гладните деца и разходи за оръжие даже не ми се започва да говоря

К 19 е част от това оръжие, защо да го унищожават :)))

То колко гладни деца нахрани?

Въпроса е кога тези оръжия ще влезат в употреба, това е неизбежно и тота ще е края на човешкия род.