Строителят на "Титаник" може да обяви фалит

В разцвета на предприятието през Втората световна война там са работили над 30 000 души, но днес служителите й са едва 130

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запомнете 1 хора и полетици сас китаиската стока престига мизериа та тапанари

Да пазим 111-то място по свобода на словото и да се борим за 120-то място. И от "Балканкар" отпаднаха "Чавдар"Ботевград, "Мадара" Шумен", просто нищо от тях, както и предишният ми коментар.

Бе то и Балканкар навремето беше много яка фирма с хиляди служители пък сега остана в историята...

Още си произвеждат. Просто са в реален размер, без раздут щат от една камара партийни секретари.

МИ крайно време беше.

Брекзит.........

Невероятното е, че не са фалирали още след Титаник

Проблема е бил (за кой ли път) в задкормилното устройство. Няма критики по проекта и изпълнението на кораба.

Има друга теория, че еврейското лоби в Америка е поръчало убийството на 3 от общо 5-те директора на Федералния резерв, които тогава са биле протиФ хазарското презвемане на американската финансова система. Сичките 3 директора, които са биле протиФ законопроекта че финансите на Америка требе да бъдат поставени под частен контрол, са потънале с Титаник. Две седмици след потъването на Титаник, нов и послушни директори са биле назначени, и Уидроу Уилсън е подписал че еврейството ше контролира Федералния Резерв. Тоест, е предал държавната власт на УСА в ръцете на еврейството. Те затфа сега наблудавате как бангстерите евреи съсипвът глобално света ..... И за което тея хилядо и нещо отгоре нароТ, е измрел - за частните ентереси на еврейството зионисти. За да се прикрие убийството на трите опозиционни директора. Я си проверете списака на пътниците, и за кои три директора стаа дума. И куманягите шът на патката главъта. Това е държавен атентат, а не потъване на Титаник.