17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като се увеличи петрола с 1 долар, веднага дигат цената, като падне - не мърдат и се почва "ми то не е само цената на петрола"

Да ви еба у чалмите!

докато има чифути и мангали

Производители на дадена стока се събират и решават каква ще е цената й. Това в закона е описано като Картел. И е незаконно, а глобите за някои фирми стигат милиарди. Но когато става дума за петрол се нарича ОПЕК...

Отказвам се от колата продавам я.

Защо цените В България на вода ток газ се решават от КВЕР а на петрола и течните горива не????????

То си е картел от близо 50 години.Ако нямаше петрола брент и от щатите ,цените щаха да са троини.

и аз съм на мнение,че горивата са много ефтини,поне над 20 лева за литър е нормална и реалистична цена на този момент !а ако се разпадне и евросъюзът и валутният борд падне според хиперинфлацията!

пред световния хегемон САЩ е голяма. Намаляването на добива и респективно вдигането на цените налива вода в мелницата на основния враг Русия. Обаче обратният тренд ще работи в полза на другия голям враг - Китай.

Не,бе Жоро! мини на хибридна кола със ток и гориво,докато колата се движи със гориво се зареждат акумлатотите, е може да струва колкото апартамент в центъра на София до народното събрание където обединението прави силата!

Руските боклуци са виновни, щото въпреки най-големият износ, който правят в последните 2 години в съотношение с останслите членове на ОПЕК - продават за жълти стотинки. Тоя боклук Путян трябва да го обесят и света отново да стане нормално и спокойно място за живеене.... Мазен ботокс кирлив...

Мразите САЩ, ама ако не са те и техният петрол - щяхте да плащате по 10 лв за литър, заради скапаните рашки и онези умреляци Венецуела.

Уж имало свободен пазар, пазарна икономика, борси, а то какво се оказа - КАРТЕЛ. И кой го отнася, крайният потребител, тия заседават по цял ден как да ни изтупат джобовете оптимално и да си преразпределят печалбата по братски, потребителя го духа, интересно като има картел, кой трябва да защити интереса на потребителя???

Какво искаш да кажеш? За какво са виновни? Че вдигат цената или че продават евтино? Нещо май си объркан.

нека само и единствено български експерти инжинери да проучат за добив на горива,но със българска техника и сонди,ами не може ли сероводородът на Черно море да се използва за нещо,да видят и за шистов газ

Ами на "онези умреляци Венецуела" щатите им забраняват да продават петрол на световния пазар. На Иран също. Та кой е виновен? Специално Венецуела за какво е виновна?

което технически да не е обяснимо : започва 5-а вълна с максимално възможен таргет - 78-78,5 Глобаният дългосрочен тренд остава низходящ!

сега остава и да си спазят обещанието :) Щото ние си ги знаем тези - обещават едно, ама след това всеки гледа да прецака другарчето.

най добре да го спрат нацяло този нефт и да се мине на водородна енергия супер евтина и екологична за която има патент белгийския евреин Етиен Леноир още през 1863 г а BMW Hydrogen 7 имат констриоиран супер двигател от 2005 г развил скорост на тестовете от 300 км в час без катализатор и вредни емисии а само пар но същите глобалисти лицемери загрижени за екологията не разрешават производството защото ще изчезне пазара им на мръсния нефт и няма как да си пълнят гушите . Сметнато е с водородния двигател между другото цените на колите ще поевтинет поне с 30% защото отпадат катализатори и други компоненти

на спекулантите и графиката, а не толкова на "думите от екрана". Те са следствие от цената на графиката...

руският петрол е по-евтин, не щото руснаците са тарикати, а защото има по-ниска стойност и е по-скъп за преработка.

практически българският лев не струва нищо и е изкуствена валута на командно дишане така,че поне за сега горивата на тези цени са символични и ниски,предвид многото автомобили!

най добре е да спрат нефта а арабелите да си карат камилите само че евреите какво ще правят после не е ясно

Тръмп не иска скъп петрол, щото американската икономика е по-скоро потребител на петрол отколкото производител. За тях дилема няма.

браво,ти на каква цена залагаш на петрола!

а след това сме се обиждали на "джендъри"!! Я тука разни как налитат на мъже в рокли!

другият вариант е да дигнат цените на петрола не двойно ами поне десеторно и да се приключи веднъж за винаги тази истерия а.който иска нефт да си го купува в шишенца за парфюми или нещо такова за сувенир

Е чекайте първо да поевтинее при нас, щот при сегашните цени преди 10 години беше около 1.60 лева!!!

тийба и петрола .....първия електрически двигател е конструиран още през 1832 г първата електрическа кола е произведена 1881 г а 1888 са произведени в Германия серийно 30 000 коли ....отделно водородната енергия която практически е неизчерпаема и без пари

Kalin

Тази статия е предназначена за българските потребители.Явно тесла се очаква.

тук ясно виждаме как "невидимата" ръка на "свободния" и "независим" пазар действа от името на неолиберално-болшевишката икономика... :-))) един спонтанен гей-прайд и майдан в уахабитска арабия ще оправи нещата! :-)))

А така вдигайте направете бензина 3 лв. А дизела 3.20 лв. Не се наядохте петролни магнати! Колкото и да забогатявате знайте че един ден всеки отива на едно място от което няма отърване и бедни и богати на едно място отиваме ами станете малко по човечни стига сте ламтяли за пари!!!

И ОПЕК се съобразява с правилото, че когато Герб печели избори - цените растат!

През 19ти началото на 20ти век бензин се е продавал в дрогерии и аптеки.

Докато евреите продават петрола все ще е така

в дългосрок - 35 долара

Все така ще е Високи цени на бензина, стагнация на икономиката и никакви приходи в бюджета. Всичко това го дължим на руските братя

А, защо международните цени не са 28 долара?

Задава се и края на чалмарските държави. Както и на петрола. И мизерията ще дойде при тях!

Мале , нищо не се задава само дезинформация , я четете по добре за да няма свръх предлагане т.с. да не падне цената , а не да се вдигне

Увеличавяйт... . Електричките идват!!!

Дреме ми, аз съм на ток. 10 ПЪТИ е по-евтин тока от бензина и нишо не се поврежда - мотора има само два лагера които се движат... руските петролни износители да му мислят - за втори път след 1990 ще се разпадат май.

Тази статия от Лукоил ли идва? Никакви цени на петрола няма да се вдигат, просто стабилизация на пазара. Друг е въпроса, че вие може да си вдигате цените когато си искате!

От време на време няма да е лошо да се изключваш от контакта!

Петролът е само средство, колкото повече чпоскъпва толкова алтернативните стават по достъпни.

Лукойл няма да е проблем, ако има свободен пазар. А сега има огромни ограничения за внос с измислените акцизни складове. Верно по вина на лобиращите за Лукоил, но все пак...

Руслямци и ислямци ли са тези евреи?

д..ба и чаршафите скапани. Искам да дойде денят, в който да ви продаваме вода на 160 $ барела

със страшна сила

При картел няма свободен пазар. Интереса на потребителя се защитава от САЩ, но путлерастско-арабската сган пречи. Русия отново влезе в ролята си на Империя на злото.