17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добивът на петрол съкратен означава удължаване, отлагане във времето учредяването на републики в тези арабски страни и запазване на монархиите. Петролът е властови фактор, иначе без петрол-отиват на кино. Инвестиция там за специална инфраструктура за добив на вода несъмнено ще е определящата бъдещето на монархиите и на населението. От сега вече виждам някои наченки на борба за това, коя инвестиция ще кацне първо в Саудитска Арабия, водещата ислямска страна. Тя е родното място на пророк МОХАМЕД, следователно се явява своего рода майка на другите монархии. Там предвидливо закриха или замразиха някои петролни кладенци за да си осигурят по дълговечна монархия на рода. това на свой ред предполага, че не там ще се пръкне първата република. САЩ имат патент за република, вероятно сто на сто те ще решат къде. Ако Россия се намеси, ще има война да се води, не дай боже.

Докъде ни докара Костов!

В САЩ ще вдигнат галона на бензина с 50%. Борсовите машинации с лъжи за свръхпредлагане не успяха тоя път.

Няма страшно, Бойко нали се договори с Тръмп за газа, колко му е да отиде още веднъж за петрола. Ще ни го дават американците, ние как им даваме да си правят бази, координационни центрове, че и ги обслужват нашенки, когато се наложи. Време е да ни върнат жеста.

е от циганската махала в кв. “ Владиславово”

Абе как стават тия работи? Руслямска държава от повече от година уж намалява добива наред с другите от ОПЕК, пък после обявява рекордни добиви за 2018 и още повече за 2019 г.!!!!!???

ами ти ни обясни. ти си експерт, ако не и професор-експерт, като другаря ив. дичев. :-)))

Дада, толкова ли си неграмотен бе моето момче, че задаваш такъв въпрос? Ми погледни мобилните телефони, колите, компютрите, не компотите! Роботизиране, увеличение на продукцията и като и слагат малко червило и грим и я пишат нов модел, даже и думички като фейслифт и други измислиха и са с толкова нереално висока цена. Проучи сериозно въпроса със себестойността на посочените от мен продукти от разработката им до края на производството. Ще подскажа - жълти стотинки!

д..ба и чаршафите скапани. Искам да дойде денят, в който да ви продаваме вода на 160 $ барела

Ако барел вода струва толкова, бързо ще вкарат демокрацията тука.

Петролът е само средство, колкото повече чпоскъпва толкова алтернативните стават по достъпни.

Тази статия от Лукоил ли идва? Никакви цени на петрола няма да се вдигат, просто стабилизация на пазара. Друг е въпроса, че вие може да си вдигате цените когато си искате!

Дреме ми, аз съм на ток. 10 ПЪТИ е по-евтин тока от бензина и нишо не се поврежда - мотора има само два лагера които се движат... руските петролни износители да му мислят - за втори път след 1990 ще се разпадат май.

От време на време няма да е лошо да се изключваш от контакта!

във жичката...

Увеличавяйт... . Електричките идват!!!

Мале , нищо не се задава само дезинформация , я четете по добре за да няма свръх предлагане т.с. да не падне цената , а не да се вдигне

Задава се и края на чалмарските държави. Както и на петрола. И мизерията ще дойде при тях!

със страшна сила

и могучая ще фалира първа! Преди чалмите.

Все така ще е Високи цени на бензина, стагнация на икономиката и никакви приходи в бюджета. Всичко това го дължим на руските братя

А, защо международните цени не са 28 долара?

Лукойл няма да е проблем, ако има свободен пазар. А сега има огромни ограничения за внос с измислените акцизни складове. Верно по вина на лобиращите за Лукоил, но все пак...

Докато евреите продават петрола все ще е така

Руслямци и ислямци ли са тези евреи?

И ОПЕК се съобразява с правилото, че когато Герб печели избори - цените растат!

и Луканов, и Жан, и Беров, и Гоце, и Орешарски - само те ша ни опраят! Мед и масло ша потече......

А така вдигайте направете бензина 3 лв. А дизела 3.20 лв. Не се наядохте петролни магнати! Колкото и да забогатявате знайте че един ден всеки отива на едно място от което няма отърване и бедни и богати на едно място отиваме ами станете малко по човечни стига сте ламтяли за пари!!!

тук ясно виждаме как "невидимата" ръка на "свободния" и "независим" пазар действа от името на неолиберално-болшевишката икономика... :-))) един спонтанен гей-прайд и майдан в уахабитска арабия ще оправи нещата! :-)))

Kalin

Тази статия е предназначена за българските потребители.Явно тесла се очаква.

тийба и петрола .....първия електрически двигател е конструиран още през 1832 г първата електрическа кола е произведена 1881 г а 1888 са произведени в Германия серийно 30 000 коли ....отделно водородната енергия която практически е неизчерпаема и без пари

Е чекайте първо да поевтинее при нас, щот при сегашните цени преди 10 години беше около 1.60 лева!!!

другият вариант е да дигнат цените на петрола не двойно ами поне десеторно и да се приключи веднъж за винаги тази истерия а.който иска нефт да си го купува в шишенца за парфюми или нещо такова за сувенир

През 19ти началото на 20ти век бензин се е продавал в дрогерии и аптеки.

И точно в началото на 20 век FORD е произвеждал колите на конвейр! В аптеките бензин тогава - само в огромная и могучая!

практически българският лев не струва нищо и е изкуствена валута на командно дишане така,че поне за сега горивата на тези цени са символични и ниски,предвид многото автомобили!

най добре да го спрат нацяло този нефт и да се мине на водородна енергия супер евтина и екологична за която има патент белгийския евреин Етиен Леноир още през 1863 г а BMW Hydrogen 7 имат констриоиран супер двигател от 2005 г развил скорост на тестовете от 300 км в час без катализатор и вредни емисии а само пар но същите глобалисти лицемери загрижени за екологията не разрешават производството защото ще изчезне пазара им на мръсния нефт и няма как да си пълнят гушите . Сметнато е с водородния двигател между другото цените на колите ще поевтинет поне с 30% защото отпадат катализатори и други компоненти

най добре е да спрат нефта а арабелите да си карат камилите само че евреите какво ще правят после не е ясно

сега остава и да си спазят обещанието :) Щото ние си ги знаем тези - обещават едно, ама след това всеки гледа да прецака другарчето.

което технически да не е обяснимо : започва 5-а вълна с максимално възможен таргет - 78-78,5 Глобаният дългосрочен тренд остава низходящ!

браво,ти на каква цена залагаш на петрола!

в дългосрок - 35 долара

нека само и единствено български експерти инжинери да проучат за добив на горива,но със българска техника и сонди,ами не може ли сероводородът на Черно море да се използва за нещо,да видят и за шистов газ

Уж имало свободен пазар, пазарна икономика, борси, а то какво се оказа - КАРТЕЛ. И кой го отнася, крайният потребител, тия заседават по цял ден как да ни изтупат джобовете оптимално и да си преразпределят печалбата по братски, потребителя го духа, интересно като има картел, кой трябва да защити интереса на потребителя???

на спекулантите и графиката, а не толкова на "думите от екрана". Те са следствие от цената на графиката...

При картел няма свободен пазар. Интереса на потребителя се защитава от САЩ, но путлерастско-арабската сган пречи. Русия отново влезе в ролята си на Империя на злото.

Мразите САЩ, ама ако не са те и техният петрол - щяхте да плащате по 10 лв за литър, заради скапаните рашки и онези умреляци Венецуела.

Ами на "онези умреляци Венецуела" щатите им забраняват да продават петрол на световния пазар. На Иран също. Та кой е виновен? Специално Венецуела за какво е виновна?

Руските боклуци са виновни, щото въпреки най-големият износ, който правят в последните 2 години в съотношение с останслите членове на ОПЕК - продават за жълти стотинки. Тоя боклук Путян трябва да го обесят и света отново да стане нормално и спокойно място за живеене.... Мазен ботокс кирлив...

Какво искаш да кажеш? За какво са виновни? Че вдигат цената или че продават евтино? Нещо май си объркан.

руският петрол е по-евтин, не щото руснаците са тарикати, а защото има по-ниска стойност и е по-скъп за преработка.

пред световния хегемон САЩ е голяма. Намаляването на добива и респективно вдигането на цените налива вода в мелницата на основния враг Русия. Обаче обратният тренд ще работи в полза на другия голям враг - Китай.

Тръмп не иска скъп петрол, щото американската икономика е по-скоро потребител на петрол отколкото производител. За тях дилема няма.

и аз съм на мнение,че горивата са много ефтини,поне над 20 лева за литър е нормална и реалистична цена на този момент !а ако се разпадне и евросъюзът и валутният борд падне според хиперинфлацията!

Защо цените В България на вода ток газ се решават от КВЕР а на петрола и течните горива не????????

Отказвам се от колата продавам я.

Не,бе Жоро! мини на хибридна кола със ток и гориво,докато колата се движи със гориво се зареждат акумлатотите, е може да струва колкото апартамент в центъра на София до народното събрание където обединението прави силата!

Производители на дадена стока се събират и решават каква ще е цената й. Това в закона е описано като Картел. И е незаконно, а глобите за някои фирми стигат милиарди. Но когато става дума за петрол се нарича ОПЕК...

То си е картел от близо 50 години.Ако нямаше петрола брент и от щатите ,цените щаха да са троини.

докато има чифути и мангали

Да ви еба у чалмите!

а след това сме се обиждали на "джендъри"!! Я тука разни как налитат на мъже в рокли!

като се увеличи петрола с 1 долар, веднага дигат цената, като падне - не мърдат и се почва "ми то не е само цената на петрола"