17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече два месеца откакто паднаха цените на горивата и природния газ падна наполовина, те влизат в цената на всички стоки, но по магазините няма и минимално намаление на цените..

Да ни е честито управлението на мутрата БОКО ТИКВАТА и хунтата ГЕРБ! Цени нагоре, доходите надолу но пък мисирките от медиите на ГЕРБ ни говорят за някакви успехи, които май само те ги виждат и менторите им от ГЕРБ! Чудя се до кога ще ги изтърпим тези от ГЕРБ, прости и крадливи!

А ти да не мислиш, че червената хунта ще те управлява по-добре?

ами пазарувайте без да плащате , щом законите в държавата не могат да ви осигурят доходи и нормално съществуване

Ти пазарувай така. Знаеш ли как хубаво ще ти го набият отзад в районното

леко бе набивачо , лапкай си банана , нали ви ги дават от районото , никой повече няма да търпи мутрашките ви номера

Малко е , още да се вдигнат, а ако питате защо? Питайте тулупа Каракачанов, той нали много ги разбира нещата.

Като има кой да купува. Няма да е още дълго.

сигурно вносните зеленчуци карат 14-дневна карантина, знам ли. те складовете не са евтини... :)

А може би шашми, а.

И проститутките поскъпнаха. Курвите по скъпи.

абе скъпи, скъпи, ама ти разтоварвай тестостерона, и пали по цигарка след секс. поне така съветват докторите.

Ами ти си същия като проститутките, ако им ползваш услугите. Същата курва и носител на венерически болести си и ТИ. Нещастници като вас сте причината да има трафик на хора. Гадна свиня.

Поскъпването на стоките означава, че или е нараснало търсенето, или намаляло предлагането или и двете. Намаляването на складовоте запаси означава повишено търсене и раздвижване на пазарите, което е добре. Лекото покачване на цените също е добре. В крайна сметка китайската зараза може и да окаже положителен ефект върху икономиката чрез преструктуриране на отрасли и изчистване на пазара от неконкурентноспособни икономически агенти. Няма никаква рецесия, никакви 5 лева. Безработните пред бюрата по труда са гастарбайтерите от чужбина. Кой лъжете? Освен ресторантьори, хотелиери, дискотеки, всичко си работи нормално. Тъкмо алчните хотелиерчета могат да отиват вече да кОпат картофо, в хотелите им никой няма да ходи!

мен цените растат за да отговорят на 'повишеното' ни благосъстояние /я колко пари раздаде държавата/. ми така де :)

Горивата паднаха,газта също,криза е,Б.Б. зове от екрана за предприети мерки и помощ,а то какво излезе.....Както казваще още един гологлав..."Е,нема такава държава"