Стефан Янев: Картината в държавните финанси беше меко казано притеснителна

Установихме системно несъбиране на данъчни постъпления и премахнат последващ контрол на фирмите в страната, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждам, че веднага са се нароили едни постове тук, които не четат внимателно, а си пишат по партийна (поръчкова?) линия. Човекът ясно казва: 1. До Април се е изхарчило каквото може от предвидените за ЦЯЛАТА ГОДИНА излишъци. - Знаем кое правителство беше до Април на власт и кое се е постарало да не остави бюджет за следващото, за да може да сочи по-лесно с пръст. 2. Раздадени са поръчки "на тъмно" по вече доста обсъжданата схема - няма капацитет, значи предаваш на подизпълнител. - Това създава огромни дупки, защото държавата после е задължена да си плати, тъй като има договор, дори да няма предвидени или налични пари. 3. Има огромен проблем с несъбираемостта и отписването на данъците. - Тук за последните два месеца явно се е случило нещо и тези които са минавали "между капките" са получили сметка да си платят на НАП, а не по партийна хранилка. Надявам се, че така е малко по-лесно за разбиране.

Виждам, че наистина пишеш от Германия. Защото взимаш думите на премиера за истина. А те са си манипулации 100%. Ела си, сам ще се убедиш.

Едни и същи лъжи повтаряте, откакто ви назначи онова недоразумение....като не разбирате, не се хващайте. Оставиха ви бюджет с 8,7 милиарда резерв! бюджетът е за определен срок, после трябва нов. ти какво очакваше да завариш, след като отказахте всичко, което герб ви предложи? толкова гнусно и нагло не помня да се е лъгало в публичното пространство НИКОГА досега!!!!!!

Важно е да се отбележи, че именно Мая Манолова лобираше за вечния длъжник, да отпаднат вземанията... пък вие сега друго искате! Ми Манолова нали не била статукво! По-зле е от най-голямото статукво! Много внимавайе да не фалирате държавата, некадърници такива. Работите нахъсани със злоба от Радев и Рашков. Който копае гроб другиму, сам пада в него!!! Вековна мъдрост!

Не може да ви мине номера с изтъраното "наследихме огромни проблеми". Вече вие сте на пангара. Оправяйте се! Гледайте само от много чегъртане да не загубим всички ОБРАЗ И КАРТИНА.

и как и от къде се намериха пари за 6 ( шест) заплати да раздадат на служебното правителство при приключване на дейността му? А за 2 ( две) заплати на обслужващите ги? Мнооого сте оправни - за има няма 4 месеца оправихте финансите на цялата държава. Кажи им зелени чорапи и не ги обиждай повече!

Притеснително е че като дойдохте имаше пари в държавата, а след 6 месеца кабинети на Радев вече е ясно че вървиме към фалит.

Кажи му военен и го пребий с лопатата.

Твоето изказване е по протеснително! Как след като е притеснително за два месеца имате излишък? Как до април се изпълнени всички приходи в бюджета?

Притеснителна финансова картина ,е как тогава се намериха 1,5 млрд. лв. И на фона на притеснителната картинка , служебния фин.министър говори за увеличаване на пенсии, соц.плащания и т.н., значи явно има пари в Държавата. Малко на ангро говори Служебният Премиер, личи , че не му е това силата. Но от Румен Радев какво да се очаква, чрез негови хора само негативизъм. И м/у защо бави връчването на мандата, то е ясно,че преди да се разберат ще се изпокарат. Иска да участва в договорките ли и да си гарантира 2 ри мандат. Не са добре тия уйдурми.

този и той започна да се държи като бащица ! Да се чуди човек на кого да се кланя - на Радев или на този/ даже не му знам името / Лъжете с мярка ! И как за 3 месеца от плачевно го докарахте до цветущо ? Човек тр да има мяра във всичко - в лъжити, в яденето , в пиенето , в краденето ....

А вие, залените чорапи сте меко казано нагли!

кукла ,на конци...

213р1че3р5ъ46йъукъиу.ли/;

Къде ви е големия милиционер пияндето пРашков? Нали щеше да поднесе доказателства за подслушванията?

на 39-ти септември...

И какво направихте за два месеца? Едно голямо нищо

от сърце!

Шапкар говори за икономика.

От парламентарната трибуна Йорданов обвини финансист номер 1 във финансови манипулации, кражба на интелектуална собственост и нарушение на законите при управлявани от него фирми.

Меко казано този човек от снимката ще оправи финансовото състояние на България. Но първо аз трябва да кацна на Марс, да се върна благополучно и тогава. Този разбира от икономика, колкото аз от йероглифи....

А, бе, сульо, и като е била притеснителна, как я оправихте за 2 месеца, че от МВФ са силно зайтригувани от "вашата гениалност". :)))))

Именно!

Меко казано, намерихте пари за всичко от стария бюджет , ама май са ви малко

Ей наглост някой разбираме поне малко ако е така както казваш нямаше никакви плащания да правите ,нищо не може да се направи за два месеца стига лъжи, ти гледай как ще оставиш държавата след теб че никой няма да прости на другаря Радев

Меко казано вашето присъствие беше напълно излишно . С такива кадри като Рашков - Кацаров - Спецов - ИКОНОМИЧЕСКИЯ ЕКИП ЗАНИМАВАЛСЕ САМО С НЕЗАКОННИ ДЕЙНОСТИ И ДАЛАВЕРИ . Имаме факти които ще предоставим на прокуратурата.

PEYTSCH

Олеле...Какво ли ще оставят тези службари след себе си...Много притеснително...нищо.

бе Арлекино,че за два месеца се окъкахте до ушите ли?!

айде и тоя разбира от финанси завариха пълна хазна

Брях, ти да видиш, значи сложиха ДДС шмекера Спецов за шеф на НАП (апропо, какво стана с проверката на фирмата му) и хоп - народа така се уплаши, че почна да внася данъците и за следващата година? Абе шапкар прост, нали точно май-юни се плащат ГОДИШНИЯТ данък печалба и изравнителните вноски, нормално е точно тези 2 месеца да има повече постъпления. За 3 месеца освен лъжи и клевети, това правителство не е свършило работа за 2 с., ама заложи бомби в управлението за 5 г. напред.