Срив на румънския фондов пазар заради банков данък

Румънският финансов министър обяви, че ще бъде въведен "данък върху алчността", който ще ограничи лихвените проценти по кредитите до 1,5 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето до това води балканско-социалистическата простотия. Нашето БСП е същото и сривът ще е същият. След като населението по тези места, е толкова неадекватно и просто, страните винаги ще са най- бедни и изостанали. Та българята елиминираха единствените проевропейски партии ( които ни вкараха в ЕС )- СДС и Царя. В тяхно отсъствие Боко изглежда най- оптимален вариант.

СДС и Царя - единствените проевропейски партии боко и гроб - най- оптимален вариант! Еваларка отсекъде! Изпращам го на цветанът с пипонестата тиква да те направи почтен член на гроб! :)))))))))))

Браво-това показва ,че румънския гражданин ще има по-ниска цена на основните си разходи-или ще му остават повече пари за покупки-дай боже и в БГ да се случи,че нищо не остана вече

goose

То и по времето на Чаушеско действаха такива правила там ... за това беше и вица за най-бързото животно - това, което успее да мине през Румъния без да бъде изядено ... :)

Хайде,хайде,в Румъния от 1-ви януари минималната заплата става 505 евро!!! Тук да му мислим с нашите перверзни заплатки,как ще просъществуваме!!!!

goose

Ами аз си съществувам и то не лошо, само че не чакам някой да ми определя заплатата ... сам действам по темата :)

ти ли бе мухльо!? това ако беше вярно, нямаше да седиш в нета и да пишеш глупави и хапливи коментари. Абе кой ви подбира толкова одялани в главата да сеете глупости и да си мислите, че някой нормален човек изобщи би ви повярвал на дрис ните?! В средата на натоварената седмица "дейставал" сам по темата с размера на възнаграждението си седейки във форум да ръси малоумщини... Божке, Божке, слез си прибери вересиите!

goose

Така съм си огранизирал работата, че имам достатъчно свободно време и за форуми :-) Така че - плюй си, анонимнико нерегистриран, не ми пречиш :)