Коментари - Сребърният фонд остава непокътнат: удължителният закон мина единодушно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маймунката публично да облизва презрелия банан на учиндолския ерген

Чикирики бум бум

Кокорчо нямало да вдига данъци, нямало да вдига цени, нямало да пипа фондове, нямало тегли заеми ... сигурно ще ходи да кълне над казана заклинания за берекет, щото то както и да го смяташ, без магия, врачки, екстрасенси, няма как да се получат сметките.

И аз получавам по пощата писма за удължаване на...

Всеки народ си заслужава правителството.

И обратното........

Има ли сребро в "сребърният фонд"

за правителството на ПП-ДБ(то и дб-дебилите са с ? питанка дали ги пита някой) бяха мрачни. Но отиваме на крайния вариант "бой на негри в тъмна нощ". В тъмното кой негър тецапаросал по тиквата, кой ти "почистил" джобовете от стотинките не се знае. НАП-частна агенция, финанси-частни такива, еврофондове-частни с кристали, на Парапетите - БАРДАК.

С тези назначения с право Гешев ви нарече "Политически Боклуци", такива сте и няма за какво да го съдите!

Какво чакате ? Обръщайте незабавно левовете в евро или долари. Бандата разбойници начело на държавата ще бутне валутния борд за една нощ. 1 евро ще се търгува за 25 лева и повече. Както виждате на България не й дават заеми с лихва под 15 процента. Скоро въобще няма да дават заеми. Ако бутнат борда ще вземат 80 милиарда лева .

Давайте оръжия и боеприпаси за Украйна. Давайте двата комплекса С-300. Давайте 20 милиарда лева за Украйна,да имат пари да купят оръжия от САЩ. Доло Путин Доло Русия

Точно така ! Кво има да ги пазим тези София и Козлодуй ! Ако се наложи, нашите атлантически партньори ще ни (про)дадат Пейтриът.

Първият ДЕКРЕТ на новото правителство, разбирай на Асан Кокорчев беше инсталирането на Спецов. Голям успех! Така се се възстановява частната собственост на бизнесмените Киру, Асан, Лорер и Спеца над държавата. Вторият декрет на Асанчо е "удължаване на удължаването" на бюджета за 2022 година. Коя година сме сега, бе хора? Въпросният индиански вожд се похвали, че нямало да пипа "сребърния фонд". Да ама като инсталира НЕКСО в БНБ ония щели "да пипат" златни фонд. Е ся, поне ще си имаме сребро. В Судан ли се намираме, къде се намираме изобщо?

ПиПи-растчето Кокорчо да източи и сребърния фонд.

Кокорчо пази фонда, но на Радев хунтата май са го обещали на някой!!!

Този лъжец ,крадец и манипулатор....до кога ще е на свобода да си разиграва тъпите планове ?!??

парите педал недарбен, този не знае какво прави, този е еманация на шибания умнокрасив контигент от отродени небългарчета - живее на кредит и си мисли, че тоя апартамен е негов и че е фанал бога за рога? а той е един скъсаняк, който не знае следгодина две дали айти вълната дет е яхнал няма да го удави....

Б@хти и тъпия коч си! А четене с разбиране... в статията пише обратното на това, което казваш.

Кака Асенка снощи Спецо наеба ли я пак? Явно Спецо я пори кат Копанарско магаре и кака Асенка много доволна и щастлива - за награда Спецо пак цъфна като шеф на НАПа. Педерастка му работа с благословията на краварското посолство в София.

Дир-а, не разводнявайте фокуса на общественото внимание с незначителни теми и новини! Защо липсва информация от вчерашното традиционно вечерно обръщение на Зеленски? А Тагарунгела? Да не би Зеленото пак да е ревал за оръжия, а пък Тагаря да е обещавал? Нищо не застрашено, ако не се краде или раздава без пари, както и да не купува нищо вносно на високи цени с авансово плащане! Така че, на киевския наркос, ако има нещо с което можем да се разделим - парите напред и на двойни цени!

да си обратен е чест и гордост

да си пееераст е болест

Е човек, който ни каза, че крипто валуитите са асети за сигурност, обясни, че ще сме във военна икономика преди година, и редовно казва, че Украйна трябва да победи на всяка цена. Горко ни.

Този параграф трябва да изчезне от Конституцията на Република България: (4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.

Съберете си парите от тези хора, които не се осигуряват на реалната заплата, както и от фирмичките, които по този начин крият доходите си.

Представяте ли си сега Спецов като пак е назначен, вечер как мачка чаршафите и Асенчо за благодарност.

специ не е назначен да мачка чаршафите, а са меси глината на асена. специ е назцначен за "глиномес".

Стигнахме до положение да се радваме на малките проблясъци на здрав разум!

ФАЛИТ НИ ЧАКА..