Според служебния министър на земеделието ведомството е в доста тежко състояние

Бозуков представи двама от заместниците си и обеща прозрачна работа на министерството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм знаел, че държавата е толкова зле.. И в ЕС не са знаели. И ЕК не е знаела. И ЕЦБ не е знаела.. Те май и САЩ не са знаели...Ужас! Те и тези, дето сега се редят на задръствания за Гърция и обратно, същи май не знаят. Добре, че Божков "посъветва " Руменчо да сложи точните министрЕ, та да разберем и ние!!

Министре разследвайте-Октопод Инвест Холдинг Варна,те владеят цяла северна България.

Само едно не разбрах - как пък всички тук коментиращи са герберунгели, начело с видния им представител "Ото Скорцени" (не знам защо дир-а позволява да се използва като ник името на един от най-големите фашистки главорези, но това е "друга бира") и всички са "възмутени" и "критикуват" новия министър? А и как всички досегашни "ръководители" (т.е. министри, зам-министри, директори на държавни агенции, кметове, областни управители и т.н.) от герб винаги са невинни?!?! Разберете, няма случай в световната история някой да е бъркал в кацата с меда и да не си е облизал пръститие, поне! А съдържанието на тая каца са нашите данъци и осигуровки, такси, които нон-стоп плащаме за щяло и нещяло. Т.е., парите, които, ако не са откраднати, биха могли да идат за обраование и здравеопазване, за нашите родители и деца и т.н. Така, че има време, има разследващи органи, има прокуратура и съд, възможно е и да се види какво е ставало, макар че ми се ще, но не ми се вярва много-много... Все пак, народът е казал: "Гарван гарвану око не вади!".

Защо не прочетете за този Атанас Добрев статиите още от 2017 в Афера, за да видите какъв б о к у к е и е сменил от БСП през ДПС към НФСБ и сега пак е от ДПС и е съден за Фонд Гора

Тихо тихо, че ще ни спрат субсидиите!

Значи според единия министър "положението било тежко". На другия министър "му миришело на корупция". Третият дочул, че "ги били подслушвали". Нещо като факти - имена, цифри, дати, абе каквото и да е там, но да е черно на бяло? За да може ако не е верно, да бъде опровергано и съответният министър - осъден... Да, да, ама не - плямпане общи приказки до дупка, да се радват чалгаджийчетата. И естествено - повтаряне на лъжите безкрайно, че и в проста глава с IQ 50 да влезе. Аз съм се прежалил - Лукановата зима преживях, Виденовата хиперинфлация преживях, малко ми остава до пенсия. Гответе се, чалгаджийчета, вие ще трябва да ми я изработвате.

За 7 дни разбра всичко за министерството. Серсемин, комунист. Докато разбере къде са чекмеджетата на бюрото му изборите ще минат и трябва да си ходи. Най-много да пооткрадне нещо.

Дор и така да е, какво това помага за организирането на безпроблемни избори да не говорим че това е работа на редовен избран и подлежащ на контрол от парламент министър а не на служебен такъв дето нема кой да го контролира.