Спор с олигарха Игор Коломойски засили страха от фалит на Украйна

Украйна напоследък е в капана на странен спор, който може да доведе до неплатежоспособност на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това очаква всяка страна, която се е обърнала на говедарска подлога...

"През 2016 г. обаче банката трябваше да бъде национализирана, след като изпадна в тежко финансово състояние заради вътрешни кредити за фирми, свързани с Коломойски и бизнес партньорите му. Според МВФ от финансовата институция са били отклонени милиарди долари." 1. Коломойски и компания са доказали, че не мога да се справят и да управляват тази банка и че са неблагонадежни!!! Има си закони. 2. Щом са отклонили милиарди, трябва да са в затвора! 3. Няма, как да ви е жал, за хора, които смятат собствената си алчност по-важна от цяла Украйна и народът й.

като наш Цецко Василев. Отклонил несколко милиард към собствени фирми ! И ний сме дали нещо на света еЙ!

Ама нашия го чака затвор, ако го докопат. А тия са депутати. Не, че и ние нямаме изроди сред депутатите.

Жал ми е само за украинките ...:)

Скоро слушах едно умопомрачително изказване на Зеленски по исторически теми. Той обясняваше, как украинският герой Богдан Хмелницкий, помогнал на Дартанян и тримата мускетари, да превземат Дюнкерк. И го разказваше сериозно и убедително, в смисъл, че щом са превзели Дюнкерк, украинците могат да превземат и Крим. По руските телевизии падна голям смях

Може ли линк към това изказване? Защото, иначе не ми звучи достоверно...

Глупости на търкалета! Германският в. "Ханделсблат" бил писал не змнам си какво. Зеленски и чялата му партия са креатури на Коломойски. Да го представят като някой който бил в конфликт с Коломойски минава в Германия, а не в България, която знае за Украина повече от всички германиски вестничета.

Доколкото разбирам държавата Украйна е взела банката и е наляла пари за да е спаси. Онези сега си е искат. Ама не видях варианта онези да върнат на държавата парите за спасяване на банката и тогава да си е вземат обратно. То и аз искам така, да дам да ми конфискуват примерно стара ръждясала кола и после да искам нова за това.

Пропаднала, бандитска и фашистка държава, въобще не ни интересува. Путин ще си я прибере половината много скоро.

Ти българинли си? Защото много лесно "раздаваш" други държава ни Русия! Не си българин. Руска подлога си!

Коломойски е бил работодател на комика Зеленски, Коломойски плати за избирането на повечето депутати членуващи в партията на Зеленски, Коломойски плати и предизборната кампания на кандидат-президента Зеленски... а след Победата Коломойски си поиска вересиите, то и затова Президента Зеленски се чуди как да се справи с 16000-те поправки на закона "антиКоломойски", внесени от "неговите" депутати за обсъждане, така че да излезе сух от водата;)

"Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы" е казал един мъдър човек!!!

Сталин е бил мъдър човек? Да ви се и не види простите кратуни :(

Ние този цирк го играхме през 90-те когато червените престъпници обраха спестяванията на хората от банките. Скоро пак го гледахме това с КТБ и марионетката на ДПС Орешарски. За съжаление и ние като украинците не си взимаме урок и пак си гласуваме за доказните мародери и престъпници от БСП!

И на теб ти бега центровката.

Колкото бяха "червените" толкова бяха и "сините" (справка - списъка на кредитните милионери), после бяха жълти, лилави, светло сини ... Всички са от една партия ...