Спад на лихвите по депозити на годишна база

В сравнение с юли повечето средни лихви на спестяванията се задържат на същите лихвени нива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живий тиквун с тия данъци !

Искам да предоставя кредит на някоя банка при същите условия, които тя поставя. Приемам и депозити с лихви, каквито тя начислява. Чакам предложения.

кой им разрешава не тези тунеядци банките да си правят каквато си искат как ще държат парите на хората и ще ги ползват и няма да им дават по високи лихви! От това КТБ загубиха всички вложители в банките как може държавата да остави тези ненавистни мръсни използвачи банките да се гаврят с хората ??? как може тези мръсни боклуци банките да се подиграват на хората с дребни спестявания ..къде е държавата къде....мръсни боклуци с боклуците ви мръсни използвачи и тунеязци живееше банките на гърба на хората ..отвратително дано се срутят всички банки извъднъж да рухне банковота система и да си останат само в луксозните офиси да си ядат...

Като фалира Ктб,държавата даде на частните банки пари за,,гаран ионният фонд,,Този фонд е задължение на банките обирници.И после веднага за благодарност намалиха лихвите по депозитите.Непрекъснато обсъждат с мафиотската държава как да откраднат спестяванията на хората.Хората не биха и лев дъжали в банките,но ще пуснат крадците в къщите на хората и кражби в изобилие,то и без това ги има.

Но забележете, има 8% данък върху тях хахаха тъпаци, мръсни и крадци имаме, а не управляващи в гробаря шибани боклуци