Сорос: Помогнете на Италия, не я поучавайте

ЕС е изправен пред множество проблеми, но Италия се превърна в най-належащия, смята милиардерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕ СЕ СЪБУДИХА ОТ СОРОСОИДНИЯ СЪН НА ДЪРТОТО ВЛЕЧУГО,СЕГА ОТ ПОМОЩ СЕ НОЖДАЕ ВЛЕЧУГОТО

Не искам да коментирам Сорос, но Италия посреща години наред миграцията през Средиземно море и "големите" Европейци - германците с тяхната "фрау" пет пари не дават на италианците за щетите, които поемат...Очевадно не е от "привилегированите" в ЕС, като нас и други от "семейството"...Надали този ЕС ще просъществува дълго, давам им не повече от 10 год...ЩЕ СЕ НАКУСАТ ГОЛЕМИТЕ КЪРЛЕЖИ ОТ "ДОНОРИТЕ" - ДЕМЕК ОТ НАС ПОДОБНИТЕ - И КОЙ ОТКЪДЕ Е...

Европейците не само че не дават пет пари... ами и взеха пари от Италия . През 2009 година немска евродепутатка иницира дело в Европейския съд по правата на човека заради сделката между Италия и Либия с която Либия се задължаваше да не допуска африкански "мигранти" до Италия, с осъдителното си решение ЕСПЧ глоби Италия и я задължи да изплати обезщетения на нелегалните емигранти които Италия държеше във филтрационни лагери разположени на нейна територия.

Лозето Италия има нужда от молитва и от мотика .а от какво има нужда лозето България оставам на вас българите защото те знаят всичко.

Сорос е американски гражданин от унгаро-еврейски произход. От Унгария биха го изгонили. От Израел също. Там чуждо финансираните НПО-та са забранени и се считат за чужда агентура! Понеже е американски гражданин, не могат да го изгонят от САЩ. Ако не бе, щеше да се случи. Но са го погнали за нещо в САЩ. По едно време бе първи спонсор на Хилърите за президентските избори. Съдят го в САЩ и от Гвинея за 10 милиарда долара, за намеса в политиката там. Би трябвало да им последваме примера и да забраним неговото Отворе общество и всички НПО-та на които плаща.

Ами прав е Сорос ! “Лозето(Италия) не иска молитва, а мотика”

ОЩЕ 1 ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА МАСОВИТЕ УВОЛНЕНИЯ В БГ ОТДЕЛА НА ДИВЕРСИОННОТО ЗВЕНО КЪМ КГБ - САМО НАЯКОЛКО МИЖАВИ КОМЕНТАРА СРЕЩУ ДЕМОНА СОРОС, КОЙТО ПРЕДИ СЪБИРАШЕ СТОТИЦИ! МОЖЕШЕ АТОМНА ЕНЕРГИЯ ДА СЕ ДОБИВА ТУК ПРИ ТАГ СОРОС. А СЕГА - ВЯЛА РАБОТА. ДА НЕ БИ И НАМАЛЕНИЯ НА ЗАПЛАТИТЕ ДА ИМА? ПРИ ТАЯ ЛИПСА НА МОТИВАЦИЯ Е ЛОГИЧНО.

Вече всички знаят какъв е. Само странно още на са му поникнали рога и опашка.

Тоя, не мога да го разбера, някаква мисия в Европа ли е поел?

Дървеняците в Брюксел плюс дървенячката в Берлин положиха началото на разпада на ЕС чрез мигрантската си политика. Англия си отиде, Италия може да я последва, но въпреки това няма промяна в политиката. Трябва да се смени ръководството на ЕС с нови хора, това е единственото разрешение.

като го видя и ми се повдига.

Само Орбан знае как да пребори и унищожи тази рептилия...!!! Дааа...!!!

Значи правата на мигрантите в Италия са му по-важни (за бизнеса) от... самите кореняци Италианци. Още малко, и италианците ще му се ядосат, не на шега?

Слушаме и изпълняваме, господарю Сорос!

Скрий се някъде изчадие адово.Сатана.

Schilo

Тоя некролог, сега Италия ли ще оправя?

оплаквания на Соросоидите и Сорос, аре да излезете от ФИЛМА . канец!

а на тоя от снимката няма ли най-накрая някой да му помогне....

Сори Сорос, пак изяде звучен шамар!. Свиквай, злобно наци старче :)

Този точно спонсорира белия геноцит

До кога да се помага на такива, които сами не искат да си помогнат - Италия и Гърция? За вторите е лесно - връщат Беломорието, ще им помогнем. Италианците никой не ги ще.

Като върнат Беломорието, "Слънчак 2" ли ще направят строителите на съвременна България?

Първо се информирайте и после пишете глупости!!!!