Софиянци вече могат да плащат данък МПС за 2021 г.

Гражданите могат да погасяват задълженията си във всеки от районните данъчни отдели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато имате да взимате много сте бързи,да крадете също.

Просто не очаквахме такава бърза загриженост! Сега ако и се загрижат за нас и поискат и останалите налози, направо ставаме № 1 в ЕС! Интересно, какво перфидно удоволствие ви носи когато знаете, че хората са финансово изтощени след поредицата празници, да им пускате покани и честитки. Това само вие го можете, независимо кой и кои са яхнали стола.

Докато крадците от герП са на власт, една стотинка няма да платя. Аман от крадци.

Плащане с КЕП - неуспешно

И аз пробвах, ама щеше да е много хубаво ако става. Неуспешно и при мен. С различни карти пробвах Master, Visa. През epay стана.

А данъка за недвижими имоти не ми излиза изобщо. Това през февруари ли да го очакваме? Не че бързам много, само от любопитство питам.

Може ли ? От кога си мечтая. Не мога да спя от мечти. Събрал съм няколко чувала жълти стотинки. Вчера цял ден ги ровя да не би да е попаднала някоя банкнота двулевка. Ся кат стане 3 след полунощ земам бутилка вино и утивам на упашката. Щото - празник. Требе да се полее. Такова голямо штастие да ме сполети.

Добрият счетоводител плаща в (или за) последния момент, до който няма санкции. Пояснението „или за“ се отнася за случаите, когато издълженото от платеца има „практически вальор“ (преводът е мой и не съм сигурен, че точно така се употребява) независещ от датата на плащане, а от изначално уговорена дата на засичане /например край на отчетен период за кредитна карта/. Най-ранното плащане си е медуза на мокър пясък – напълно ненужно /абсолютно ненужно, ако го разбирате по-ясно в новобългарския език/. Добрият плаща в последния момент ! https://www.vbox7.com/play:3e1d303850 - краен случай .

А ?

Абе товарищ Фъндъкова, каква е тая носталгия по миналото? Колкото е по стара колата толкова е по нисък данъка? Нали екологична ше я правим тая пуста София? Или ще я правим екологична като разширяваме зелени и сини зони за паркиране, демек паркингите са по-важни от въздуха?

Не, важно е събирането на пари, както ми каза един ръководен кадър от Центъра за градска мобилност

Кви са тия тулупи да бързат да плащат бре:)

Ебете се смукачи герберски!!!

ехааа супер, нямах търпение да си платя данъка

Ще го платя, АМА ДРУГ ПЪТ .

Нека да познаем. И тази година Общината ще отрича че съществуват хибридни автомобили и техните собственици ще плащат данък без намаление

Невероятна привилегия на поданиците - да плащат данъци ...

като е да ти приберат парите веднага може , а да направят например достатъчно нормални паркинги хич ги няма! По лесно е да се скубе от това, че паркираш по улиците щото и да искаш няма къде.

Честно казано ние се си виновни че си мълчим