Сметната палата: Емил Караниколов не е контролирал ефективно държавни дружества

50% от големите кредити, отпуснати от ББР били за производство на тютюневи изделия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА , закара агнешко , НО докара фурми !

Кара еди кой си, не му е работа да контролира, а прикрива, затова това са долни лъжи и манипулации би казал Данчо Ментата а каскета да се почеши по голата глава, щото е назначил проверка и тя още продължава, пък наблюдаващия прокурор му е забранил да изнася факти. И те така докато всички не увиснат по стълбовете на енергото.

Поредното чорбаджийче-паразитче. Много са...

Но магазините още са пълни с фурми от далаверата. Тоз и въшки щеше да внесе, ако имаше далавера.

Щеше да е странно, ако беше контролирал.

Абе ако питате Шиши, Ментата и Доган много добре си се е справял човека хората са доволни! Много коректен!

За обикновените граждани бързи кредити с лихва 100% .За шиши 100 000 000 кредит с лихва 1% на година.Сега герберите да ми кажат как Бойко и Шиши ще се разграничът един от друг.

Какво стана с фурмите?!?

Абе, верно ли Киро Харварда е намери 43 милиарда в ББР?

Поредната гербава некадърна калинка. Контрол няма, но фурми от Дубай може да докарва .....

Почти съм сащисан от изнесената информация! Значи, когато колегата с-на Гавраил строши портата на айдук Ганди следва процедура и колегата плаща ремонта на портата, а за г-н другаря........ тва не важи.Разочарован съм от бдителността на родната ни качествена и количествена прокуратура. От полицейските началници в ГДБОП, в областни дирекции и суперфантетата в данс и придружаващите ги структури- ТОЖЕ!Дами и господа! Не ви ли писна да ви правят на маймуни и вие да мечтаете за банани!

Емчо е контролирал, колкото Баце и Шиши са му заповядвали, това е известно на всяко дете - дори на дистанционно обучаващите се. Плюс това неговият ресор бяха главно фурмите от Дубай, нормално е за другото да не му е оставало време...

А Сметната палата досега къде е спала? Като осетят дебелия стявят много взискателни, иначе толкова години зяпали баирите. КЗК същгата бира.

Знам, пие се "усетят". Забелязах го късно , също като Сметната палата - безстопанственост.

Квиииииик, квиииииик, квииииииик... Предимно това се чува в коментарите тука. Щото Коледа подрани тази година..

Не си ли да събираш помията?

Пича си е по фурмите...не го занимавайте с глупости!

Горкият, от возене в джипката не е имал време да упражнява контрол.

Дааа, не е можел да осъществява контрол върху на майка ти футката, поради което турските тираджии са я обърнали с хастара навън

Си излязал ти и тогава си разбрал, че е твоята.

Със сигурност не е поради липса на контрол. Просто има едни 10% от българското население и политически тяхната подкрепа си има цена ... така работи демокрацията на всякъде.

Един хроничен лъжец е Кирчо. Парите давани от ББР са безспорно политически насочени. Безспорно нещо което лобито на ДПС е осигурило за електората си и кръговете фирми ... но така работят нещата на всякъде по света .. като имаш 10% от населението имаш власт и отговорности към тях. Та какво е решението ... закриване на банката или Кирчо ще дава сега заеми на стартъпите на неговите бивши работодатели?

ехааааааааааааааааа еврика без сметната палата омбусман икарус =омбусман президентство и оше колко много безполезни скъпо платени БЮРОКРАТИ БЕХ и кво ли не

Некакви коментари ,герберстчета,ммм...? Нали нямахте нищо общо с ДПС ? А кой е налапал лъвския дял от кредитите-Шиши...А кой управлява банката последните години-държавата ! А кой управляваше държавата,еднолично тези последни години...Верицата ви лакома , с производството на цигари ли ще развиваме България 21 век...?

Я си ЕПМ! На следващите избори пак ще ревете като убодени мечета, протестъри недоклатени.

Ами тютюна е едно от най доходоносните пера в бюджета.Вие локум ли искате да се кредитира бе кауни от сметната палата.Или ближете гъза на някого.

Искам да се кредитират малки предприятия и Ай Ти индустрията. Не на Пеевски боклуците.

Тия дето сте дали минус сигурно нямате и бъкел познания по икономика.Да сте живи и здрави.Пийте по едно празно от бате си Кирчо и пак продължавайте да лапате мухите.

глупости като работят за износ колко да е печалбата за бюджета: няма акциз, няма ддс, остава само един данък печалба - и то ако го плащат.

Гарантирано от Бай Хуй и Бай Кой ! Никога вече ГЕРБ !

Сямо след три месеца ще духате супата, келеши мърляви и ще се молите да го извадим малко, да можете да си обърнете главата.

Ясно е, че една голяма част на електората на ДПС се изхранва с производство на тютюн. Дали е по добре да са безработни и тия пари да им се дават като социални помощи предполагам, че Киро Харварда е сметнал. Може би има план какво да ги прави? Едва ли. На мен проблема ми с тоя е, че не му вярвам. Лъже за най-различни неща ... от гражданството, през менте фирмата която щяла да строи завод, 850 заема с средна стойност от 50 милиона (42.5 милиарда е около 10 пъти от всичко в банката включително раздадените заеми от създаването и). И дори не се усеща.

Това да не излезе като със спрените кредити за 42 милиарда? Или като с гражданството? От цялата статия вече аз първо не видях някъде да е направено нещо незаконно. Второто е, че след всички лъжи които изсипа служебното правителство вече ми е изключително трудно да повярвам на каквото и да било. Докато не се формира редовно правителство с нормални хора в него просто всичко това си е предизборна кампания.

Вие сериозно ли не знаете на кой са дадени тези пари и кой е собственик на цигарите в България???? Само каква кампания се направи да се спре контрабандата заради тоя човек ! Добре де ще ви кажа и Техномаркет е негов и тя има 150 милиона кредит от същата банка .

контрабандата не се спря, за да печели държавата повече от акциз.. мда :)

За фурмите, за фурмите да каже.. колко милиарда в брой изнесе със самолета на Боку тъпото в Дубай и колко пара изкара от "дарението"..

Има ли въобще някой от ГЕРБ, който да не е крал?

който и д ае крадеца няма партия 30 г вече а и герп кой ги научи

Бойко Борисов видимо тъгува за славните "хартиени" избори от времето на проф. Михаил Константинов. На конгреса на Младежи-ГЕРБ доскорошният премиер почете почти с едноминутно мълчание освобождаването на математика от ръководството на "Информационно обслужване". "Пипат нещо там по машините", изломоти бившият международник-медиатор във всички световни конфликти. И а-аха да заговори за софтуер, но с останките от здравия народняшки разум усети, че драматично е пресякъл червената линия в нивото си на некомпетентност.

Емо емо, не хартията и софтуерът решават изборите. Хората, емо, хората.

Какъв поглед имаш завиждам ти

Големи чудеса стават преди избори. Камара слепци проглеждат...

Кой е собственикът на цигарените фабрики в България?? Булгартабак например?

Кой сади, бере тютюн и го продава на булгартабак?

Какви фабрики?

Абе верно ли Киро Ментата твърди, че в ББР има 43 милиарда - спрени били 850 молби за кредити по 50 милиона?

E, да ама се е возил на Жипката, значи всичко е точно.

Чета и сърцето ми се къса !! Хората на Баце падат като круши, до следващите избори колко ще останат? Горкия Борисов, горкото ГЕРБ !!

вредите, които ОПГ ГЕРБ и клаинките им нанесоха на държавата за 12 години сега ще ги поправяме 120 години. През трите национални катастрофи България не е понасяла такива вреди като герберското управление......

Само да те питам верваш ли си, като ги пишеш тия работи? Ти имаш ли какво да ядеш и да облечеш? Само да те питам, ти къде беше по времето на Жан Виденов та знаеш какво е национална катастрофа? Знаеш ли, какво е да си поръчаш една ракия и да я платиш веднага, щото след 1 час не е ясно колко ще сърува? Ей, много бързо забравяте, иначе сега ти е широко около врата! Като гледам събота и неделя как скачате на колите и ларате, направо 5 национална катастрофа ще да е дошла! Аман от вас!

разсъжденията ти са много жалки и тъжни. Дали имам какво да ям и облека ли? ми да имам, ама те и клошарите имат дрехи на гърба си и са облечени. това ли е мерилото за просперитет? По времето на ОПГГЕРБ са усвоени общо над 250 милиарда лева от програмите. Приличаме ли ти на държава, усвоила 250 милиарда лева? На мен не. По голяма част от това е открадната от герберската шайка, а някаква не голяма част е вложена в некачествено строителство. С толкова много пари малка държавица като нашата можеше да стане технологично чудо и миграционният процес да се обърне от чужбина към нас. И понеже парите са изключително много на толкова пари не може да се опре и най принципния прокурор и съдия. Просто се купуват, а те не са много скъпи. Сравнението с виденовото време е нелепо. Виденовата криза бързо отмина и щетите от нея не бяха големи. Махането на 3 нули от валутата е характерно за всички държави, които излизат от социализъм и им нахлузват на врата валутен борд. Просто процесите съвпаднаха с некадърното и неспособно да овладее банковите фалити правителство на Виденов. Но пропуснатото време от ГЕРБ и откраднатите милиарди не може току така да се подминат с лека ръка и да им простим. Абе я се разходи по морето и виж какви имоти са построени. В Холивуд няма такива. От къде са тия пари мислиш? От някакъв бизнес ли? Какъв бизнес има в България да изкарва толкова пари? я виж около София и големите градове какви сгради и цели комплекси се правят. От къде тия пари? Ми като ти платят 50% аванс по договор за магистрала Хемус в размер на 200 милиона а реалното строителство започне след 2 години ти с тия пари можеш цял град да построиш и да го продадеш на зелено и ще спечелиш тройно. Е така се появяват тия сгради. НАП започна да разследва къде са 22 милиарда лева касови наличности пи фирмите. Как приключи това разследване защо нищо не се казва? Ми това са върнатите рушвети от герберските фирми. Главния прокурор започна да разследва целия приватизационен процес и обеща виновните да са в затвора. къде са резултатите от това разследване? и там му дръпнаха каиша. Ти после ми говори за дрехи и ядене....

Ето, за това харесвам Баце, изградил антураж та дрънка - отбор "държавници"! Кой друг би могъл ??

Министърът на финансите и на икономиката са опс. За туризма и околната среда,опс Да не се окаже , че Каракачанов е бил най приемливия министър в ГЕРБ. Поне ще докарат самолети.

А дали наистина ще докарат самолети?

За тези пари ще докарат,дори ще има рекламни календари .

Така прави ГЕРБ, с твърда държавническа ръка ръководи!

Не си пълнеше чекмеджето от "Плод и зеленчук" а от ВМЗ.

Този заедно с Горанов отдавна трябваше да бъде при бай Ставри

Винаги е време да има такива добри новини.Дори и още по-добри.Бай Ставри е пич и ги чака такива.

Сметнаата палата е закъсняла с 2 години. Ако не беше служебният министър, тази проверка щеше ли да се осъществи? А ако ГЕРБ отново се врант на власт, резултатите и препоръките ще остнат без промени?

Някой знае ли дали е на работа още?

Кадър на ГЕРБ,правилния министър. Атаката срещу Кирил Петков не е случайна.

Всъщност е кадър на КОЙ. Министерството бе дадено на Атака, но Волен бързо го монетизира ;)

Май забравяш, че този беше от редовните в круизите с джипката :)

С други думи бил е там само да взема заплата

Ааа, не само да взема, а и да дава на когото трябва!

Много добър изпълнител!

Обвинение по чл. 219-220 от НК - безстопанственост, кога?

Кво стана с бобокови и отровите дето бяха закопали? Радев тези са си твои

Повечето от съпартийците смятаме ,че трябва да изгоним психично болния олигофрен Борисов.Писна ни да ни се подиграват заради него !!!

Да ти кажа и мамен идеологията на ГЕРБ ми допада, ама с един и същи лидери... заприличваме вече на Бай Тошо

Я разкажете повече за идеологията на ГЕРБ, че 12 години аз такава не забелязах.

Идеологията е лява ръка десен джоб, те гробарчетата с това са закърмени нали са втори трети ешалон на БКП кадри, под чието мото строяха живота нов.

Какво да очакваш от човек, на когото изкопаха диплома от УНСС в последния момент. Беше шеф на Агенцията по приватизация, когато Пеевски купи Булгартабак. Явно така си е заслужил поста. Типичен боковски министър - тъп и корумпиран дупелизец.

Абе къде са гербаерските тролове?!? Още не могат да обърнат резултата. Сигурно са ги пратили на някое по-важноо място. Да видим колко време ще им трябва...

Пет месеца проверки и накрая „Не е контролирал ефективно държавните дружества“!-БРАВОС !!!-За пет месеца само това ли открихте от обещаните, големи кражби и мошеничества!???

Те големите кражби и мошеничества са си законни. Просто си затварят очит за разни нещае, правиш се на луд, сключваш неефективни договори с неслучайни фирми и тн... После най много да те обвинят в некомпетентност. За това, че си тъп (или се правиш на такъв) не се влиза в затвора. Всичко е точно.

НЕ ЗНАЕХ!!!-В затвора влизали само УМНИТЕ!!!-Ц-Ц-Ц-!- Да попитам !!-др.Радев защо толкова драпа за втори мандат?